|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Misch 161-320

|
Zaslal: st leden 14, 2009 2:01 pm Předmět: |
|
|
Tak vzhledem k tomu, že ayurvédský šampon od Planet Pure nějak není, tak bych zkusila tento, podle mě je to dost podobné, dvě hlavní složky jsou stejné - amla a shikakai. Ale nejdřív by mě zajímalo, jestli by to dobře umylo ty mé mastňáky a jestli se to opravdu musí nechávat půl hoďky působit, jak píšou, to by mě asi nebavilo. Takže pořád váhám. No, kdyžtak by se to dalo vyplácat na tělo, že.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
kalakai >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: ne leden 24, 2010 3:53 pm Předmět: |
|
|
máte je otestované? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Archee 0-7

|
Zaslal: út prosinec 20, 2011 6:47 pm Předmět: Ayur - indická kosmetika |
|
|
Zdravím , dneska jsem si naprosto neplánovaně koupila od této značky bylinný šampon s amlou a shikakai. Vůbec nevím co mám očekávat, protože zatím nemám s přírodními šampony zkušenost. Záte někdo tuhle značku? nějaké zkušenosti? Ať vim, na co se mam těšit
mám tenhle  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Taru >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: út prosinec 20, 2011 7:22 pm Předmět: |
|
|
Ten byl fajn, nemastil mi (tolik) vlasy, byly po něm heboučké a nádherně voněl A napravil mi padání, na které mi byl doporučen Ovšem jak dalece byl přírodní, to by mě zajímalo, neměla jsem na něm složení  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
NicoleOxystorm 41-80

|
Zaslal: út prosinec 20, 2011 9:58 pm Předmět: |
|
|
Dá se to sehnat i někde v obchodě nebo jenom na internetu?  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Taru >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: út prosinec 20, 2011 10:17 pm Předmět: |
|
|
Já ho měla normálně z jednoho bylinkového obchůdku Pokud máš někde po ruce Biogenu nebo jiný obchod s takovýmhle sortimentem, tak tam by ho měli mít (cena cca 150 Kč)  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Archee 0-7

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Jadesss >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: čt prosinec 22, 2011 9:20 pm Předmět: |
|
|
Tak já vám sem to složení hodím (měli ho na henny.cz)
Složení: sodium lauryl sulphate, sodium lauryl ether sulphate cocomono amide, hair conditioner, propylene glycol, Amla, Shikakai, Reetha, methyl paraben, propyl paraben ethylene diamine tetra acetate, phenoxyethanol, imidazolidine urea, sodium chloride perfume colour, demineralised water _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|