Dlouhé vlasy, krátký rozum?
Jdi na stránku Předchozí  1, 2

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Dlouhé vlasy a tak dál...
 Vložte téma mezi Oblíbené&sid=69b6ebb47efb5b7679f3f5ae6841c607Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Awerin
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: st červenec 04, 2007 1:36 pm    Předmět: Citovat

To je pravda....já ráno vstanu, rozčešu, zapletu a finish =) zatímco máma nadává, že jí odrůstá barva, že má místo vlasů hrnec(Má strašně moc černohnědých vlasů, má předky z indie nebo odněkud tam, narodila se v Iránu)takže si myslim, že to máme svým způsobem jednodušší =)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Milovník
601-1200. Guru III. kategorie

PříspěvekZaslal: st červenec 04, 2007 10:08 pm    Předmět: Komentar Citovat

Mam kratke vlasy a stejne delam spoustu hlouposti. Neverim, ze kdybych je mel dlouhe, tak by se to zlepsilo...
Zuzu21
21-40
21-40

PříspěvekZaslal: st červenec 18, 2007 10:44 pm    Předmět: Citovat

"Dlouhé vlasy, krátký rozum". Tohle přísloví vzniklo za kněžny Libuše a je ještě jedno "Běda mužům, jimž žena vládne". Nejspíš to byla první vládnoucí žena a tehdy nosily ženy jen dlouhé vlasy. Tyhle věty vyšly z úst poddaných, kteří se cítili nespravedlivě rozsouzeni a Libuše byla tím soudcem.
*
41-80
41-80

PříspěvekZaslal: čt červenec 19, 2007 6:50 am    Předmět: Citovat

Dlohé vlasy, krátký rozum jsem na základce slyšela dost často. Většinou od naší třídní. Vždycky mě to hrozně štvalo, protože nejsem úplně hloupá. možná i proto, abych jí to vyvrátila, jsem se snažila a jezdila po olympiádách z matiky Very Happy Very Happy
Day

PříspěvekZaslal: čt červenec 19, 2007 10:01 am    Předmět: Citovat

Zuzu21 napsal:
"Dlouhé vlasy, krátký rozum". Tohle přísloví vzniklo za kněžny Libuše a je ještě jedno "Běda mužům, jimž žena vládne". Nejspíš to byla první vládnoucí žena a tehdy nosily ženy jen dlouhé vlasy. Tyhle věty vyšly z úst poddaných, kteří se cítili nespravedlivě rozsouzeni a Libuše byla tím soudcem.

No nevim, jestli fakt vzniklo za Libuse, nebo si ho vymyslel Jirasek nejaky kronikar typu Kosma Smile
Milovník

PříspěvekZaslal: čt červenec 19, 2007 12:54 pm    Předmět: Komentar Citovat

zuzalinkaa napsal:
Dlohé vlasy, krátký rozum jsem na základce slyšela dost často. Většinou od naší třídní. Vždycky mě to hrozně štvalo, protože nejsem úplně hloupá. možná i proto, abych jí to vyvrátila, jsem se snažila a jezdila po olympiádách z matiky Very Happy Very Happy

"..., protože nejsem úplně hloupá." Jak tohle muzes napsat... Vetsinou takhle rypou a na inteligenci ostatnich upozornuji ti, kteri sami maji nejaky problem... Rypalove... Ne nadarmo se rika, ze nejlepsi obranou je utok...
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď Jdi na stránku Předchozí  1, 2

Přejdi na: