|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Awerin >RADA STARŠÍCH<
![]()
|
Zaslal: st červenec 04, 2007 1:36 pm Předmět: |
|
|
To je pravda....já ráno vstanu, rozčešu, zapletu a finish =) zatímco máma nadává, že jí odrůstá barva, že má místo vlasů hrnec(Má strašně moc černohnědých vlasů, má předky z indie nebo odněkud tam, narodila se v Iránu)takže si myslim, že to máme svým způsobem jednodušší =) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Milovník 601-1200. Guru III. kategorie

|
Zaslal: st červenec 04, 2007 10:08 pm Předmět: Komentar |
|
|
Mam kratke vlasy a stejne delam spoustu hlouposti. Neverim, ze kdybych je mel dlouhe, tak by se to zlepsilo... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Zuzu21 21-40

|
Zaslal: st červenec 18, 2007 10:44 pm Předmět: |
|
|
"Dlouhé vlasy, krátký rozum". Tohle přísloví vzniklo za kněžny Libuše a je ještě jedno "Běda mužům, jimž žena vládne". Nejspíš to byla první vládnoucí žena a tehdy nosily ženy jen dlouhé vlasy. Tyhle věty vyšly z úst poddaných, kteří se cítili nespravedlivě rozsouzeni a Libuše byla tím soudcem. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
* 41-80

![]()
|
Zaslal: čt červenec 19, 2007 6:50 am Předmět: |
|
|
Dlohé vlasy, krátký rozum jsem na základce slyšela dost často. Většinou od naší třídní. Vždycky mě to hrozně štvalo, protože nejsem úplně hloupá. možná i proto, abych jí to vyvrátila, jsem se snažila a jezdila po olympiádách z matiky  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Day 601-1200. Guru III. kategorie

|
Zaslal: čt červenec 19, 2007 10:01 am Předmět: |
|
|
Zuzu21 napsal: | "Dlouhé vlasy, krátký rozum". Tohle přísloví vzniklo za kněžny Libuše a je ještě jedno "Běda mužům, jimž žena vládne". Nejspíš to byla první vládnoucí žena a tehdy nosily ženy jen dlouhé vlasy. Tyhle věty vyšly z úst poddaných, kteří se cítili nespravedlivě rozsouzeni a Libuše byla tím soudcem. |
No nevim, jestli fakt vzniklo za Libuse, nebo si ho vymyslel Jirasek nejaky kronikar typu Kosma  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Milovník 601-1200. Guru III. kategorie

|
Zaslal: čt červenec 19, 2007 12:54 pm Předmět: Komentar |
|
|
zuzalinkaa napsal: | Dlohé vlasy, krátký rozum jsem na základce slyšela dost často. Většinou od naší třídní. Vždycky mě to hrozně štvalo, protože nejsem úplně hloupá. možná i proto, abych jí to vyvrátila, jsem se snažila a jezdila po olympiádách z matiky  |
"..., protože nejsem úplně hloupá." Jak tohle muzes napsat... Vetsinou takhle rypou a na inteligenci ostatnich upozornuji ti, kteri sami maji nejaky problem... Rypalove... Ne nadarmo se rika, ze nejlepsi obranou je utok... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|