|
✿
|
Autor |
Zpráva |
ajka24 8-20

|
Zaslal: pá leden 31, 2014 11:22 am Předmět: |
|
|
[quote="Kláruška07"][quote="ajka24"]Já kupuju v DM od Purity Vision.
Koupila jsem si ten kokosový olej ale od firmy Alnature - tak jsem zvědavá. Dáváš ho na mokré vlasy? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
wensdy 1201-2400. Guru II. kategorie

|
Zaslal: pá leden 31, 2014 12:10 pm Předmět: |
|
|
ajka24 napsal: | Oleje mi vyloženě vlasy zlepšily, ale pořád to není ono...pořád jsou ale sušší. Jinak ohledně těch tekutých krystalů mám informaci, že právě žádné silikony neobsahují a po nich se mi také dost zlepšily vlasy.. |
A mohla bys opsat složení? na internetu moc napsáno není a ty které jsem našla jsou jeden sikon vedle druhého..a ten glis kur, to bude taky se silikony... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
ajka24 8-20

|
Zaslal: pá leden 31, 2014 1:31 pm Předmět: |
|
|
Ok, jak budu doma, zkusím opsat složení, jak říkám, jen jsem četla, že silikony neobsahují, ale osobně jsem složení na obalu nečetla. Ten gliss kur věřím, že budou silikony, ale aspoň na ochranu vlasů je dobrý. Teď jsem si koupila ten kokosový olej, tak uvidím  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
ajka24 8-20

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
wensdy 1201-2400. Guru II. kategorie

|
Zaslal: pá leden 31, 2014 2:02 pm Předmět: |
|
|
taky to vidím. já se právě ptala na složení těch co máš, protože nevím které to jsou a někdy je člověk mile překvapen.
Já silicony neodsuzuju úplně, i když mě vysazení hodně pomohlo (měla jsem vlasy sotva na ramena, sic pevné, ale nad rameny se ulamaly, takže dál nerostly) Pak jsem vysadila silicony (měla jsem je ve všem), nějakou dobu to haprovalo, ale potřebovala jsem vydržet. i kosmetička mi potvrdila ztenčené vlasy následkem zadušení kořínků po vyšetření vlasu mikroskopem. A dnes? Dneska se po dvou poporodních padání snažím mít vlasy zpátky na zadek .
Pokud ti to vyhovuje, klidně u toho zůstaň, ale obávám se, že se přes ten film už nic nedostane (silicony vytváří dost neprůstřelnou vrstvu). takže používání jiných přípravků nebude mít takový efekt.
nebo můžeš zkusit jeden vysadit, a druhý použít občasmo (šamponem se silicony vymyjí, pokud teda šampon sám jich nemá víc než dost), takže pak občasné použití není problém, nevrství se
uh... víc toho teď dohromady nedám...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
ajka24 8-20

|
Zaslal: čt únor 06, 2014 7:58 am Předmět: |
|
|
Právě já mám vlasy sestříhané, ty kratší jsou úplně v pohodě, netřepí se, nejsou suché, ale ty delší cca po lopatky jsou neskutečně suché a mají neustále roztřepené konečky. Já používám bezsilikonové šampony, masky i kondicionéry. Mám sice pár věcí, které silikony obsahují, ať už šampon, kondiš, masku nebo ty krystaly. Ale teď se to snažím úplně omezit. Snažím se ty silikonové šampony použít tak max 1x za týden.
Teď jsem si koupila ten kokosový olej, je fajn, ale spíš do masek - snažím se teď každý týden udělat domácí masku - moc mi vyhovují vejce, med a ten kokosový olej, po něm jsou vlasy super. Párkrát jsem si dala ten kokosák i do umytých vlasů (na konečky), ale jak mi vlasy uschly, byly zmaštěné a měla jsem pocit, že mi moc dlouho hydratované nevydržely...větší efekt to mělo v té masce. Teď jsem si pořídila ten ricinový olej, je tu na něho dost chvály, tak uvidíme  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
BeastLovesBeauty 8-20

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
ajka24 8-20

|
Zaslal: po březen 03, 2014 8:50 am Předmět: |
|
|
Ahoj, díky za radu, teď dávám pravidelně každý týden masky z vejce, medu a nějakého oleje (ricinový, kokosový), dávala jsem i jogurtovou masku...dávám i do konečků ten ricinový olej. Mám ale konečky pořád dost suché a roztřepené. Naposledy jsem se byla stříhat v 10 měsíci, takže budu muset znova zajít, jelikož se mi vlasy u konečků i špatně česají, jelikož jsou suché a zakudlené...jinak teď piju čaj Křemíková bomba, trošku mi nejspíš asi pomohl... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Svejnohova 161-320

|
Zaslal: po březen 03, 2014 2:54 pm Předmět: |
|
|
tak co se týče kvality vlasů a natáčení: největším dílem je to doopravdy dáno genetikou, jestli se dobře tvarujou, natáčí, jestli dobře drží tvar! znám lidi, co mají "šlahouny"..vlasy si nebarví atd., nepoškozují je a nic jim prostě nedrží..no a já, ještě coby malá, s vlasama čerstvýma na světě dalo by se říct, jsem si často dělala copánky a pak jsem vždycky měla tři dny hlavu jak beran... a i později, se mi vlasy vždycky dobře tvarovaly a dobře to drželo.. a takových lidí je samozřejmě víc.. každý má od přirozenosti prostě vlasy úplně jiné, se všemi plusy a mínusy
a menším dílem: maximálně jsem zpozorovala toto: už pěknou řadu let zpátky jsem se jedno odbarvila/obarvila..vlasy odrůstaly, a když byla půlka odbarvená půlka odrostlá,jednoho dne jsem si je hodně navlnila, copánkama.. a můžu říct, že na odbarvených to drželo hůř než na těch nově vyrostlých.. takže spíš mi poničení vlasů způsobilo horší držení účesů...
+ taky bych se klonila k tomu, že náhlé nedržení (když to dřív šlo) je způsobeno těmi silikony. ono sice třebas používáš nějaký silikonový přípravek "jen" jednou za týden, jenže i to je dost, když spousta silikonů se ani nedá vymýt.. jde právě hlavně o takové ty bezoplachové spreje, "tekuté krystaly" atp. ...asi 2x jsem si nastříkala na hlavu bezoplachový gliss kur a trvalo cca měsíc, než se to smylo.. vlasy lesklé, to jo, ale ta "igelitová vrstva", fuj:/ a jak se pak má snadno točit a tvarovat takový "plast"...(barbie-ně taky určitě nebudou držet vlny, pokud se jí nakulmují vlasy:D) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Morwen 8-20

|
Zaslal: so březen 08, 2014 12:25 pm Předmět: |
|
|
No, tekuté krystaly obsahují alkohol a ten vlasy vysušuje. Jinak nevím, mno. Sama s tím zkušenosti nemám. Mě na suché konečky pomohl ocet a na roztřepené nůžky. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|