|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Klarusa *** šéfredaktorka serveru ***

|
Zaslal: so červen 23, 2007 9:27 pm Předmět: |
|
|
Nika napsal: |
Nebavilo by mě rovněž dělat si masky a zábaly a masáže a podobné věci, takže je nedělám (jednoduché řešení, jestli já nejsem alespoň zpoloviny geniální?!? :lol ) |
Tak to jsme na tom úplně stejně...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
sarahpentium >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: so červen 23, 2007 9:54 pm Předmět: |
|
|
Nika napsal: | chodím spát s mokrou hlavou docela běžně a nic zvláštního mi to nedělá... |
Ty máš dlouhý vlásky... Já když jdu spát s mokrýma, tak mám ráno na hlavě přeleželý, do stran trčící cosi  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
ilona ***moderátorka***

|
Zaslal: ne červen 24, 2007 7:38 am Předmět: |
|
|
Nika napsal: |
Vlastně už víííííím!!!!!
Absolutně obrovsky a naprosto mě nebavilo mít vši!!!!! . Fuj, hnus, bléééééé..... |
- no pravda - a navíc je to dost reálné nebezpečí, číhající na každém rohu ( u nás zrovna teď máme vši ve škole , ve školce... pořád si navzájem prohlížíme vlasy - a jen o tom píši, už mě svědí hlava!!! ) . |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Day 601-1200. Guru III. kategorie

|
Zaslal: ne červen 24, 2007 6:24 pm Předmět: |
|
|
Me nebavi, ze se musi zastrihavat konecky! A pak me nebavi, kdyz se chci ucesat a porad se mi to rozjizdi a nedrzi mi to a musim si ten smotanec na hlave premotat. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
* >RADA STARŠÍCH<
![]()
|
Zaslal: ne červen 24, 2007 7:10 pm Předmět: Re: Co vás nebaví....? |
|
|
Kopretina napsal: | Chtěla bych se zeptat, která činnost související s úpravou a péčí o dlouhé vlásky Vás nebaví....
Mě třeba hrozně nebaví ranní rozčesávání vlasů, když spím s rozpuštěnými....nikdy se mi nechce to rozšesávat a vždycky to odbydu a vlásky potrhám....
A co vy? |
Je to jednoduché. Nebaví mě čekat, až vlasy doschnou.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Sim ~ Strážkyně tématu ~

|
Zaslal: po červen 25, 2007 10:18 am Předmět: |
|
|
A mě zas nebaví čekat, až mi vlasy narostou aspoň do půl zad Ach jooo Bude to chtít ještě tak půl roku. A taky mě moc nebaví mít na hlavě hennu šest hodin, protože si dávám vždycky dva ručníky a pak mě z toho bolí za krkem....(a přestává mě bavit tohleto zkouškové období, protože už se táhne měsíc a půl a jsem z něj fakt vyřízená - hehe, opět OT ) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Čírina 161-320

|
Zaslal: út červen 26, 2007 12:38 pm Předmět: |
|
|
taky mě nebaví čekat, až mi narostou vlasy kam já chci. S mými vlasy je to jako dívat se, jak zraje sejra. Někdy mě prudí rozčesávání. Vzhledem k tomu, že jinak s vlasy nic neprovádím, tak mě ani nemá co nebavit.... Ještě snad rozhodování se, v jakém účesu odejdu ráno do práce, ale to je spíš časově náročné než nezábavné (průměr jsou tři různé drdoly či culíky za ráno - cca 15 min. před zrcadlem...) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Sim ~ Strážkyně tématu ~

|
Zaslal: út červen 26, 2007 6:20 pm Předmět: |
|
|
No jo, to rozčesávání mě očas taky pěkně štve, hlavně když mám vlasy pěkně zacuchané od větru nebo po desetiminutové masáži lopušákem. To chce vždycky pevné nervy a pomaloučku od konečků to rozčesávat, aby se mi nezlomilo moc vlasů  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Chaluzska 321-600

|
Zaslal: ne červenec 08, 2007 6:55 pm Předmět: |
|
|
Nejvíc mě asi nebaví rozčesávání. Ale zas když se rozčesávám někde, kde není moc tmavo, tak se ráda dívám na ty vlásky které vypadají jak zlaté nitě a to mě to rozčesávání potom i baví  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
* 41-80

![]()
|
Zaslal: ne červenec 08, 2007 7:16 pm Předmět: |
|
|
Me teda fakt nebyvi si vlasy myt. Je to desna nuda s hlavou zaklonenou... a ty mokry tezky vlasy desne tahnou...
A pak me nebavi cekat, az mi vlasy povyrostou do pasu  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|