|
✿
|
Autor |
Zpráva |
helenkaaa 81-160

|
Zaslal: st srpen 29, 2007 3:29 pm Předmět: |
|
|
lučnívíla napsal: | ja mam na grenn mama zalusk uz pekne dlouho(chtela bych sampon),ale nemuzu ho nikde splasit a pres net nenakupuju pokud mozno.  |
Vílko, škoda, že jsi z Brna, já bych ti ho klidně přes internet koupila... (já zase přes internet nakupuju moc ráda, ale to asi není divu ) nebo nepojedeš na sraz? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
lučnívíla >RADA STARŠÍCH<
![]()
|
Zaslal: st srpen 29, 2007 3:31 pm Předmět: |
|
|
na sraz bych jela rada a budu se moc snazit aby se mi to povedlo prijet
Kdyz ja mam s tim nakupovanim problem,protoze si tu vec nemuzu ochmatat a hlavne pricichnout,vis.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
helenkaaa 81-160

|
Zaslal: st srpen 29, 2007 3:33 pm Předmět: |
|
|
lučnívíla napsal: | na sraz bych jela rada a budu se moc snazit aby se mi to povedlo prijet
Kdyz ja mam s tim nakupovanim problem,protoze si tu vec nemuzu ochmatat a hlavne pricichnout,vis.  |
vidíš, to já si vždycky představím, jak by ta daná směs měla vonět a podle toho kupuju:-) tak já ti kdyžtak svůj šampon vezmu na očichání  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
![]()
|
Zaslal: st srpen 29, 2007 3:36 pm Předmět: |
|
|
to ja si to taky vzdy predstavim(me strasne ty jejich kombinace lakaji),ale bohuzel nektere veci voni vic synteticky nez si to predtavim ja (ja vzdy cicham k tomu v prirode A to bys byla moc hodna kdybys mi privezla cmuchacek vzorecek dekuju  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
helenkaaa 81-160

|
Zaslal: st srpen 29, 2007 3:39 pm Předmět: |
|
|
lučnívíla napsal: | to ja si to taky vzdy predstavim(me strasne ty jejich kombinace lakaji),ale bohuzel nektere veci voni vic synteticky nez si to predtavim ja (ja vzdy cicham k tomu v prirode A to bys byla moc hodna kdybys mi privezla cmuchacek vzorecek dekuju  |
to zrovna šampony green mama voní fakt přírodně, jako první jsem měla rozmarýn s levandulí a ta vůně byla úžasná, teď mám jablečný ocet a citron, tak to není tak výrazné, ale i tak pěkné. můj problém je ale v tom, že musím použít kondicionér a ten to tak trochu "přebije" |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
![]()
|
Zaslal: st srpen 29, 2007 3:43 pm Předmět: |
|
|
ja kondicionery nepouzivam a mela sem zalusk na ten brezovy s jahudkama nebo tak nejak ale rozmaryn a levandule zni taky krasne  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Gregina 21-40

|
Zaslal: ne září 02, 2007 9:36 am Předmět: |
|
|
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Marianna 321-600

|
Zaslal: pá září 07, 2007 6:32 pm Předmět: |
|
|
A co ten regenerační olej od green mama, nezkoušel někdo?
A Damayanti, Ty používáš ty z řady Formule tajgy, nebo ty bio aromaenergy?
Koukám, že ty z formule tajgy mají dost příznivou cenu, za 400ml dvě stovky je slušný... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Damayanti >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: pá září 07, 2007 7:47 pm Předmět: |
|
|
Marianna napsal: | A co ten regenerační olej od green mama, nezkoušel někdo?
A Damayanti, Ty používáš ty z řady Formule tajgy, nebo ty bio aromaenergy?
Koukám, že ty z formule tajgy mají dost příznivou cenu, za 400ml dvě stovky je slušný... |
Používala jsem řadu Formule Tajgy.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
*Tereza 601-1200. Guru III. kategorie

|
Zaslal: čt leden 31, 2008 11:42 am Předmět: |
|
|
Přidávám se ke chvále na šampon a kondicioner Green Mama, Formule Tajgy!
Mám šampon lopuch s planou višní proti lupům a je opravdu výborný. Hlava nesvědí, lupy zmizely a neobjevují se. Vlásky jsou po něm krásně lesklé, kroutí se jak hadi, jenom se hůř rozčesávají. To ale není problém, protože používám i
kondicioner lopuch s rakytníkem na normální až sušší vlasy. Po něm se vlásky úžasně lesknou a rozčesávají jedním tahem!!! Je fakt, že já češu vlasy hned po umytí, ještě mokré, za sucha bych se s nima vůbec nedomluvila. A navíc ta rozčesávatelnost vydrží i do dalších dnů, což u mě není samozřejmost. Dávám ho víc, asi menší polévkovou lžíci, ale moje vlasy to opravdu potřebují.
Navíc oba nádherně voní... Musím ale dodat, že mi to trvalo přes půl roku, než jsem si na tyhle přípravky zvykla. Dřív se mi tak úžasné nezdály, takže jsem to střídala i s jinýma, ale za poslední dva měsíce jsem se nějak skamarádili a jsem hrozně spokojená. I okolí si toho všimlo a hodně lidí mi poslední dobou chválí krásu vlasů. No možná to bude i tím, že poporostly.
Nakupovala jsem přes internet, jmenovalo se to nějak kosmetika-vte z Českých Budějovic. Mám velká balení 400 ml, takže za tu cenu nejsou vůbec drahé a vydží opravdu dlouho. Mě tím tuplem, protože si šampon ředím vodou .
PS: Někdy před deseti lety jsem viděla kosmetiku Green Mama prodávat v Albertu (tehdy Mana), ale dneska ji tam asi těžko najdu...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|