|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Blondorezka 601-1200. Guru III. kategorie

|
Zaslal: pá únor 15, 2008 9:48 am Předmět: |
|
|
Ráda bych našla něco, co by mi vlásky šetrně trochu zesvětlilo... Pročtu odkaz a budu se modlit...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
*Tereza 601-1200. Guru III. kategorie

|
Zaslal: st březen 19, 2008 7:45 am Předmět: |
|
|
Dostala jsem na Mikuláše tabletky Migliorin proti vypadávání a na posílení růstu vlasů. Od té doby je baštím a musím říct, že proti vypadávání opravdu fungujou!
Jak je to s rychlejším růstem, to nevím...ale je fakt, že mám spoustu nových kratičkých vlásků, možná je to tím. Vůbec z toho ale nejsem nadšená, protože vypadám často rozježeně. Vlasy mám dost husté i teď, ale až dorostou tyhle vlásečky, tak budu opravdový huňáč! (Jinde po tělě mi naštěstí chloupky nehuňatí, ani nerostou rychleji ) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Janie ***moderátorka***

|
Zaslal: pá září 19, 2008 6:12 pm Předmět: |
|
|
spojeno s vláknem Sanotint  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
dienda 8-20

![]()
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Pavla008 0-7

|
Zaslal: út leden 12, 2010 3:05 pm Předmět: Re: MIGLIORIN |
|
|
dienda napsal: | http://www.fiore-sk.sk/product/sampon-proti-padaniu-vlasov-migliorin-25/
nemate nektera zkusenosti pripravkami teto znacky? |
Ahojky, já jsem si objednávala od Migliorin ampulky na padání vlasů. Co se týče toho šamponu, tak jsem měla vzoreček a celkem OK, ale jestli pomáhá proti padání tak to nevím. Jinak tě ale upozorňuji, že pěkně smrdí a to stejný ty ampule . Když jsem je poprvý použila, tak mě z nich docela bolela hlava, ale pak už OK. Právě jsem je dopoužívala a pokožka hlavy se mi už tak nemastí a mám pocit, že mi i míň padají vlasy, ale nevím jestli za to můžou ty ampule.
Pak jsem si ještě objednávala balzám na pokožku na lupy a ten sice voní, ale nepomáhá . |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Eiddwen 321-600

|
Zaslal: út březen 16, 2010 9:47 am Předmět: |
|
|
Ja som používala len šampón , ale nepozorovala som nejakú extra zmenu, ale neuškodil mi čo je dôležité...mám dosť citlivú pokožku hlavy, a tá to ustala je to len čisto prírodné,ale tento fakt nevykryje obrovský mínus = neskutočný ale naozaj neskutočný smrad! to sa nedalo vydržať, a vlasy ním aj dosť napáchli, takže som to cítila stále... ten kto si chce týmto umývať hlavu pravidelne, musí mať silný nos, a žiadne sklony k migréne  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
mixer 601-1200. Guru III. kategorie

|
Zaslal: ne březen 21, 2010 5:31 pm Předmět: |
|
|
ahojte ja mám s touto kozmetikou naozaj dobé skúsenosti používam farbu na vlasy, sampon balzam aj krémy a všetko ok hlavne mi prestali padať vlasy po ich farbe čo je velké plus a nepocitujem dáku hroznú vonu moj sampon voní po malinách  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Eiddwen 321-600

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
mixer 601-1200. Guru III. kategorie

|
Zaslal: po březen 22, 2010 12:23 pm Předmět: |
|
|
ja mám ten na narušené a voní jemne a potom mám na farbené vlasy a ten voní po malinách a farba je tiež výborná škoda, že ju máš v skrini ja som si doteraz farbila drogérkovými-loreál farbami a prelivmi-casting a strašne mi padali vlasy dokonca som jednu dobu prešla na hennu ale vlasy padali ako besné a boli suché ale odkedy farbím sanotinom tak mi prestali padať a sú krásne lesklé a mäkučké aj po zmytí farby nie sú presušené sú akoby som na nich mala balzam a nie farbu len hladám odtieň ktorý by mi prekryl aj začínajúce šediny dnes som práve farbila odtieňom tmavá blond a vlásky sú naozaj nádherné ale šedinky mi to úplne neprekrylo tak neviem, možno o mesiac skúsim o odtieň tmavšiu-stredne hnedú nakoľko ja mám vlasy tmavohnedé len nechcem si na ne hned dať tmavú farbu lebo potom ich mám až dočierna a ešte je fajn, že farba nerobí odrasty ja som naozaj spokojná  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Kataska >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: po březen 22, 2010 12:48 pm Předmět: |
|
|
Mám zkušenost s balzámem, četla jsem, že smrdí příšerně, ale mě to při prvním použití nepřipadalo tak hrozné - nevoněl, ale nijak moc mi ten zápach nevadil. Myslela jsem si, že do uschnutí ten zápach zmizí jako většinou mizí po Alverde balzámech, které voní krásně. Nezmizel, cítila jsem ho celý den a pravda je, že mi to za pár hodin začalo opravdu lézt na nervy, tak jsem ten zápach musela hned ten den smýt. Takže ano, je to opravdu SMRAD
Ale účinky měl báječné, srovnala bych to s Wonderem, jenže Sanotint myslím v sobě nemá parabeny, takže to je zase velké plus.
Plácám ho na vlasy příteli, kterému ten odér do uschnutí zmizí - má suché. hrubé nelesklé vlasy a po balzámu od Sanotintu je má výrazně měkčí, hladší a lesklejší. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|