|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Morganna ***moderátorka***
|
Zaslal: po leden 28, 2008 1:56 pm Předmět: |
|
|
Klarusa napsal: |
To je fak tsíla, co tam ten Galčan mele... Takže ta kočka si za to mohla sama... Nakonec to dopadne tak, že se zjistí, že všechno vlastně zorganizovala ta kočka sama, rozdráždila psa a potom se sama nafilmovala... |
Jo tak, on za to chlapec nemuze, kocka sama mu zavolala, ze by se chtela pobavit a ze ma rovnou vzit kolegu psa!!!! To je ale.... .... .... .... ....!!!!!!!!!!! |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
* >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: po březen 03, 2008 11:33 am Předmět: |
|
|
Klarusa napsal: | Tak podle dalších "zaručených" zpráv z Blesku
http://www.blesk.cz/Clanek94405.htm
To je fak tsíla, co tam ten Galčan mele... Takže ta kočka si za to mohla sama... Nakonec to dopadne tak, že se zjistí, že všechno vlastně zorganizovala ta kočka sama, rozdráždila psa a potom se sama nafilmovala... |
Hm, sadomasochistka |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
* >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: po březen 03, 2008 11:36 am Předmět: Re: Komentář |
|
|
Milovník napsal: | Dočetla jsem se, že to byli uživatelé internetu, kteří vypátrali, o koho se jedná. V tomhle případě to nebylo moc složité... Policisté nespěchali... Mají své IT odborníky, kteří však mají jiné priority... |
Hm, líbí se mi, jak je jednoduché a většina lidí to s oblibou v některých případech dělá - ulevit si nadáváním na policii. Nadávej na ty, kteří se takhle chovají (tzn. na pachatele - hovada). Jelikož platí jedno moudré úsloví - "KDYBY NEBYLI LIDI BEZPÁTEŘNÍ HOVADA, NEBYLA BY POTŘEBA POLICIE." |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
* >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: po březen 17, 2008 1:07 pm Předmět: |
|
|
On se tam silně řadí sám. Smutné. Z té jejich "rádobyorganizace", která bojuje (?) za práva zvířat jsem k dnešnímu dni vystoupila. Nehodlám figurovat v čemsi, kde je 1/3 lidí silně rasisticky zaměřená. Nechť jdou tam, kde brzy zkončí sami...... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Káťa >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: pá březen 28, 2008 7:52 pm Předmět: |
|
|
Ach jo, takže zase upálili pejska
Zajímalo by mě, jestli by to udělali, kdyby nebyla možnost to dát na net.Obávám se, že jim jde jen o tu "publicitu"....... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
ilona ***moderátorka***
|
Zaslal: pá březen 28, 2008 9:33 pm Předmět: |
|
|
Káťa napsal: | Ach jo, takže zase upálili pejska
Zajímalo by mě, jestli by to udělali, kdyby nebyla možnost to dát na net.Obávám se, že jim jde jen o tu "publicitu"....... |
Viděla jsem to ve zprávách - na tohle fakt nemám žaludek!!!!! Nechápu, nechápu, nechápu!!!!! Ty zrůdy pověsit do průvanu! |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
kkk >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: so březen 29, 2008 12:09 am Předmět: |
|
|
ilona napsal: |
Viděla jsem to ve zprávách - na tohle fakt nemám žaludek!!!!! Nechápu, nechápu, nechápu!!!!! Ty zrůdy pověsit do průvanu! |
NE! Udělat těm parchantům nemlich to samý a před jejich matkama voe. Jsem tak na*ranej, žě jsem sprostej fakt!!!!!!!
Zrůdy to jsou............ |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Blondorezka 601-1200. Guru III. kategorie
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|
* >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: čt duben 03, 2008 11:29 am Předmět: |
|
|
Blondorezka napsal: | http://www.novinky.cz/clanek/136744-za-brutalni-utyrani-kocky-dostal-mladik-120-hodin-prospesnych-praci.html
Další výsměch všem, kterým záleží na zvířecích právech. |
Jo, jo, zveřejnit adresu a jméno, popřípadě mobil. Lidi už si spravedlnost vykonají sami. A já bych mu taky šlápla na hlavu. Třeba by se mu změnšila na velikost jeho mozku. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Blondorezka 601-1200. Guru III. kategorie
|
Zaslal: čt duben 03, 2008 11:35 am Předmět: |
|
|
A.d.é.l. napsal: | Blondorezka napsal: | http://www.novinky.cz/clanek/136744-za-brutalni-utyrani-kocky-dostal-mladik-120-hodin-prospesnych-praci.html
Další výsměch všem, kterým záleží na zvířecích právech. |
Jo, jo, zveřejnit adresu a jméno, popřípadě mobil. Lidi už si spravedlnost vykonají sami. A já bych mu taky šlápla na hlavu. Třeba by se mu změnšila na velikost jeho mozku. |
Nezmenšila... Kde nic není... Vzhledem k tomu, jak v diskusi k článku ty adresy několikrát zazněly, doufám, že časem uslyším ve zprávách, že dotyční, nebo aspoň někdo z nich byli napadeni neznámými útočníky... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|