Boty a my
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 186, 187, 188  Další

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Krása, móda, zdraví + strava
 Vložte téma mezi OblíbenéZobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Allean
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: ne srpen 24, 2008 10:12 am    Předmět: Citovat

egle napsal:
Allean napsal:
No,je to na tobě -teď se to možná zatím nevyplatí,ale nikdy nevíš Very Happy To, že teď hrajete jednou za tři měsíce,neznamená,že to tak bude navěky - mě osobně se fakt líbíte Smile

tak to děkujeme Very Happy já jsem v té hudbě teda celkem nevinně, ale naše zpěvačka bude moc ráda Very Happy

To jsem ráda,že aspoň někoho potěším Very Happy Tak přeju dobré rozhodování při výběru botiček a spoustu hudebních úspěchů Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
egle
~ Strážkyně tématu ~

PříspěvekZaslal: ne srpen 24, 2008 10:22 am    Předmět: Citovat

Very Happy Wink Very Happy
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Awerin
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: po září 01, 2008 4:58 pm    Předmět: Citovat

Já mám nohu 35-36. takže u mě je to taky vždycky velká událost. když jdu kupovat boty.......Dámské 36 jsou mi velké a dětské 35 malé...takže většinou hledám spíš 36 velikost, ale nějakého "střihu", ze kterého mi nebude vypadávat noha Laughing
Shahlah
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: po září 01, 2008 5:13 pm    Předmět: Citovat

Mě v některých 36 noha taky plandá Laughing Ale občas je mi naopak záhadně i velikost 37 (ale to přičítám špatnému číslování). Každopádně dnes se už takové velikosti shánejí o poznání lépe, stejně jako oblečení na drobné lidi, to ještě před pár lety sehnat skoro nedalo- musívala jsem všechno zabírat nebo nakupovat v dětském Mad
Trillian McMillan
8-20
8-20

PříspěvekZaslal: po září 01, 2008 5:25 pm    Předmět: Citovat

Shahlah napsal:
Mě v některých 36 noha taky plandá Laughing Ale občas je mi naopak záhadně i velikost 37 (ale to přičítám špatnému číslování). Každopádně dnes se už takové velikosti shánejí o poznání lépe, stejně jako oblečení na drobné lidi, to ještě před pár lety sehnat skoro nedalo- musívala jsem všechno zabírat nebo nakupovat v dětském Mad

Ach jo... Jak já vám závidím... Very Happy
Já řeším naprosto opačný problém, když někde seženu pěknou dvaačtyřicítku v rozumné ceně, tak je to událost roku... Very Happy
Shahlah
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: út září 02, 2008 11:40 pm    Předmět: Citovat

Trillian McMillan napsal:
Shahlah napsal:

Ach jo... Jak já vám závidím... Very Happy
Já řeším naprosto opačný problém, když někde seženu pěknou dvaačtyřicítku v rozumné ceně, tak je to událost roku... Very Happy

Člověk si nevybere, což? Buď je všechno malé nebo naopak velké Laughing
Morganna
***moderátorka***

PříspěvekZaslal: st září 03, 2008 9:00 am    Předmět: Citovat

Shahlah napsal:

No ja mam haxnu 39 a ta je ve většině obchodů hned pryč...takže ani zlatý střed nejde.. Very Happy Very Happy tak mi pak povězte, jak má člověk shánět boty. Aby si tak pořídil osobního ševce... Twisted Evil Laughing
Klarusa
*** šéfredaktorka serveru ***

PříspěvekZaslal: st září 03, 2008 9:29 am    Předmět: Citovat

Morganna napsal:
Shahlah napsal:

No ja mam haxnu 39 a ta je ve většině obchodů hned pryč...takže ani zlatý střed nejde.. Very Happy Very Happy tak mi pak povězte, jak má člověk shánět boty. Aby si tak pořídil osobního ševce... Twisted Evil Laughing

Myslíš? Já mám 38 (sem tam u některých bot s odchylkami 39 nebo 37) a v pohodě, naopak se mi zdá, že těchto velikostí je nejvíc Wink
Morganna
***moderátorka***

PříspěvekZaslal: st září 03, 2008 9:50 am    Předmět: Citovat

Kla - no ona je 39 v nasich koncinach asi nejbeznejsi velikost. Proto rikam, ze je hned pryc. Od bot, ktere se mi libi, vetsinou maji 38, 37, nebo 41. Sad a je fakt, ze moje hnata je obcas nafukovaci - v urcitych extremnich pripadech mam tenisky 38 a sandály 40.. Laughing Shocked ) Mno ale furt zatim prevazujou pripady, kdy ty boty sezenu...
Klarusa
*** šéfredaktorka serveru ***

PříspěvekZaslal: st září 03, 2008 9:59 am    Předmět: Citovat

Morganna napsal:
Kla - no ona je 39 v nasich koncinach asi nejbeznejsi velikost. Proto rikam, ze je hned pryc. Od bot, ktere se mi libi, vetsinou maji 38, 37, nebo 41. Sad a je fakt, ze moje hnata je obcas nafukovaci - v urcitych extremnich pripadech mam tenisky 38 a sandály 40.. Laughing Shocked ) Mno ale furt zatim prevazujou pripady, kdy ty boty sezenu...

Já mám pocit, že těch 38-39 bývá dost, spíš ještě většinou bývá ta 39, když bych potřebovala 38... Laughing Laughing Laughing Asi u každého prostě funguje zákon schválnosti Twisted Evil
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 186, 187, 188  Další

Přejdi na: