|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Allean >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: ne srpen 24, 2008 10:12 am Předmět: |
|
|
egle napsal: | Allean napsal: | No,je to na tobě -teď se to možná zatím nevyplatí,ale nikdy nevíš To, že teď hrajete jednou za tři měsíce,neznamená,že to tak bude navěky - mě osobně se fakt líbíte  |
tak to děkujeme já jsem v té hudbě teda celkem nevinně, ale naše zpěvačka bude moc ráda  |
To jsem ráda,že aspoň někoho potěším Tak přeju dobré rozhodování při výběru botiček a spoustu hudebních úspěchů  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
egle ~ Strážkyně tématu ~

|
Zaslal: ne srpen 24, 2008 10:22 am Předmět: |
|
|
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Awerin >RADA STARŠÍCH<
![]()
|
Zaslal: po září 01, 2008 4:58 pm Předmět: |
|
|
Já mám nohu 35-36. takže u mě je to taky vždycky velká událost. když jdu kupovat boty.......Dámské 36 jsou mi velké a dětské 35 malé...takže většinou hledám spíš 36 velikost, ale nějakého "střihu", ze kterého mi nebude vypadávat noha  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Shahlah >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: po září 01, 2008 5:13 pm Předmět: |
|
|
Mě v některých 36 noha taky plandá Ale občas je mi naopak záhadně i velikost 37 (ale to přičítám špatnému číslování). Každopádně dnes se už takové velikosti shánejí o poznání lépe, stejně jako oblečení na drobné lidi, to ještě před pár lety sehnat skoro nedalo- musívala jsem všechno zabírat nebo nakupovat v dětském  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Trillian McMillan 8-20

|
Zaslal: po září 01, 2008 5:25 pm Předmět: |
|
|
Shahlah napsal: | Mě v některých 36 noha taky plandá Ale občas je mi naopak záhadně i velikost 37 (ale to přičítám špatnému číslování). Každopádně dnes se už takové velikosti shánejí o poznání lépe, stejně jako oblečení na drobné lidi, to ještě před pár lety sehnat skoro nedalo- musívala jsem všechno zabírat nebo nakupovat v dětském  |
Ach jo... Jak já vám závidím...
Já řeším naprosto opačný problém, když někde seženu pěknou dvaačtyřicítku v rozumné ceně, tak je to událost roku...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Shahlah >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: út září 02, 2008 11:40 pm Předmět: |
|
|
Trillian McMillan napsal: | Shahlah napsal: | Mě v některých 36 noha taky plandá Ale občas je mi naopak záhadně i velikost 37 (ale to přičítám špatnému číslování). Každopádně dnes se už takové velikosti shánejí o poznání lépe, stejně jako oblečení na drobné lidi, to ještě před pár lety sehnat skoro nedalo- musívala jsem všechno zabírat nebo nakupovat v dětském  |
Ach jo... Jak já vám závidím...
Já řeším naprosto opačný problém, když někde seženu pěknou dvaačtyřicítku v rozumné ceně, tak je to událost roku...  |
Člověk si nevybere, což? Buď je všechno malé nebo naopak velké  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Morganna ***moderátorka***

|
Zaslal: st září 03, 2008 9:00 am Předmět: |
|
|
Shahlah napsal: |
No ja mam haxnu 39 a ta je ve většině obchodů hned pryč...takže ani zlatý střed nejde.. tak mi pak povězte, jak má člověk shánět boty. Aby si tak pořídil osobního ševce...  _________________ Szła magiczka przez porębę, pogryzły ją żmije. Wszystkie gady wyzdychały i magiczka żyje. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Klarusa *** šéfredaktorka serveru ***

|
Zaslal: st září 03, 2008 9:29 am Předmět: |
|
|
Morganna napsal: | Shahlah napsal: |
No ja mam haxnu 39 a ta je ve většině obchodů hned pryč...takže ani zlatý střed nejde.. tak mi pak povězte, jak má člověk shánět boty. Aby si tak pořídil osobního ševce...  |
Myslíš? Já mám 38 (sem tam u některých bot s odchylkami 39 nebo 37) a v pohodě, naopak se mi zdá, že těchto velikostí je nejvíc  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Morganna ***moderátorka***

|
Zaslal: st září 03, 2008 9:50 am Předmět: |
|
|
Kla - no ona je 39 v nasich koncinach asi nejbeznejsi velikost. Proto rikam, ze je hned pryc. Od bot, ktere se mi libi, vetsinou maji 38, 37, nebo 41. a je fakt, ze moje hnata je obcas nafukovaci - v urcitych extremnich pripadech mam tenisky 38 a sandály 40.. ) Mno ale furt zatim prevazujou pripady, kdy ty boty sezenu... _________________ Szła magiczka przez porębę, pogryzły ją żmije. Wszystkie gady wyzdychały i magiczka żyje. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Klarusa *** šéfredaktorka serveru ***

|
Zaslal: st září 03, 2008 9:59 am Předmět: |
|
|
Morganna napsal: | Kla - no ona je 39 v nasich koncinach asi nejbeznejsi velikost. Proto rikam, ze je hned pryc. Od bot, ktere se mi libi, vetsinou maji 38, 37, nebo 41. a je fakt, ze moje hnata je obcas nafukovaci - v urcitych extremnich pripadech mam tenisky 38 a sandály 40.. ) Mno ale furt zatim prevazujou pripady, kdy ty boty sezenu... |
Já mám pocit, že těch 38-39 bývá dost, spíš ještě většinou bývá ta 39, když bych potřebovala 38... Asi u každého prostě funguje zákon schválnosti  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|