|
✿
|
Autor |
Zpráva |
knihomol5 321-600

|
Zaslal: so únor 19, 2011 2:24 pm Předmět: |
|
|
ja ich mám najdlhšie asi teraz, alebo ... posledných 7 rokov, keď ich mám skoro v takej istej dĺžke (dnes to bolo 114 cm, čiže som spokojná )
krátke vlasy som nemala nikdy...takže pohoda  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
KrejcovaGabriela >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: so únor 19, 2011 2:49 pm Předmět: |
|
|
KrejcovaGabriela napsal: | Já měla nejdelší asi tak ve čtvrtý třídě... asi tak 10 sm pod prsa... ted mam na lopatky, ty nejdelsi mozna i kousicek pod ne... snad se mi podari alespon vyrovnat ten muj rekord  |
Hoooohooo rekord vyrovnán!  _________________ Prave mam amnezii a zaroven deja - vu. Myslim, ze jsem na to predtim zapomnel. (Steven Wright) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
knihomol5 321-600

|
Zaslal: so únor 19, 2011 3:03 pm Předmět: |
|
|
KrejcovaGabriela napsal: | KrejcovaGabriela napsal: | Já měla nejdelší asi tak ve čtvrtý třídě... asi tak 10 sm pod prsa... ted mam na lopatky, ty nejdelsi mozna i kousicek pod ne... snad se mi podari alespon vyrovnat ten muj rekord  |
Hoooohooo rekord vyrovnán!  |
gratulujem  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
KrejcovaGabriela >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: so únor 19, 2011 3:10 pm Předmět: |
|
|
citace: |
gratulujem  |
Děkuju i když 10 cm pod prsa nejsou, ale nedávno jsem koukala na fotky a oni vlasně ani 10 cm pod prsa nikdy nebyly to jsem přeháněla... takže vyrovnáno _________________ Prave mam amnezii a zaroven deja - vu. Myslim, ze jsem na to predtim zapomnel. (Steven Wright) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
MayChild 8-20

|
Zaslal: so únor 19, 2011 4:53 pm Předmět: |
|
|
A to já jsem nosila vždycky dlouhé vlasy jen tak po ramena. A protože jsem nesnášela, jak mi mamka nechává stříhat pitomou ofinu (takovou tu na blbečka od půlky hlavy), tak jsem se v létě po druhé třídě rozhodla, že se nechám oholit strojkem. A pak už jenom rostly. Nejdelší byly asi v 16 letech, to byly skoro do pasu. A pak jsem je zase ostříhala postupně až nad ramena. A teď zase rostou. Chtěla bych, aby byly zase jednou do pasu - to mi bude stačit  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
ivík 21-40

|
Zaslal: st květen 11, 2011 5:41 pm Předmět: |
|
|
Mesalinda napsal: | Nejdelší jsem je měla před půl rokem - do poloviny stehen. Pak se mi začaly dost třepit konečky a tak jsem je zastřihla těsně pod zadek :  |
týjo to ses teda měla  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
swery 81-160

|
Zaslal: st květen 11, 2011 8:32 pm Předmět: |
|
|
.. Tak to já na tom budu hůř. Nevím kdy byli nejdelší ale asi teď za poslední 3 roky nad 30 cm víc snad ani ne . Střih kvůli škole a potom jsem zkoušela něco novýho. Jinak v dětství skoro vůbec. Jenom si pamatuju na den, kdy se moje sestra šla stříhat a mě se ptali jestli trochu taky nechci. Tak jsem měla z dlouhých vlasů pod ramena střih na 5 cm. To samé i po školce v 1 a 4 třídě a už nikdy víc . Za tohle sem moji matku dlouho nesnášela. Doslova mě obelhala slovama " ona ti to zkrátí o kousiček" . Potom co jsem byla poprví na kluka tak jsem ve školce zalezla do domečku a nechtěla vylézt jak mi bylo trapně. Potom si vzpomínám na tátu jak mi stříhal ofinu - taky do půlky čela.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
ladyquerida 321-600

|
Zaslal: st květen 11, 2011 9:13 pm Předmět: |
|
|
Já měla nejdelší vlasy ve třeťáku na gymplu, asi tak do pasu.
Celou základku jsem nosila mikádo,maximálně po ramena, ale po přechodu ze sedmičky na gympl jsem se rozhodla nechat si to trochu narůst - šla jsem na to nejjednodušší cestou, prostě jsem nechávala růst a ani nezastřihávala, nic Za takové čtyři roky vlasy narostly do pasu, ale teda nebylo to nic moc - kromě toho, že konečky byly logicky takový ucouraný, tak jsem to navíc nosila vždy s pěšinkou uprostřed, buď rozpuštěný, ale poctivě za ušima, anebo v culíku. K méme kulatému obličeji to vypadalo dost nevalně
Pak jsem dostala chuť na změnu a ve třeťáku to nechala zkrátit, na sestříhanej účes s nejdelšíma vlasama asi po ramena. A abych pravdu řekla, nikdy jsem toho nějak výrazně nelitovala, cítila jsem se tehdy tak odlehčeně a nově
No ale teď nechávám zase růst, náladu na dlouhý vlasy docela mám a učesat to poněkud slušivěji už umím taky tak snad se té dýlky znovu dočkám... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Nath 321-600

![]()
|
Zaslal: st květen 11, 2011 11:57 pm Předmět: |
|
|
Do půlky lýtek Ale takhle je to mnohem, mnohem, mnohem lepší  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Mischaleya 41-80

|
Zaslal: so červenec 16, 2011 10:53 am Předmět: |
|
|
Pod zadok, potom mi preplo tak som šla pod nožnice dôvod? vadilo mi to časté umývanie a piplanie s účesmi...teraz ich chcem naspäť ale nechcú tak rýchlo rásť vrr |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|