Tea Tree olej
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 10, 11, 12, 13  Další

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Šampóny a kosmetické řady
 Vložte téma mezi OblíbenéZobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Poki
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: pá květen 04, 2012 12:02 pm    Předmět: Citovat

Ja si ho tiež dávam lokálne, potriem ním vyrážku a zahojí sa oveľa, oveľa skôr.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Honey star
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: pá květen 04, 2012 4:52 pm    Předmět: Citovat

Já mám s TTO dobrou zkušenost na pupínky a opary, ale na vlasovou pokožku mi nedělá vůbec dobře, vysušuje až hrůza Confused
Harik
1201-2400. Guru II. kategorie

PříspěvekZaslal: pá květen 25, 2012 8:14 am    Předmět: Citovat

Pomohl by mi teatree na díry na náušnice? Mám už od doby propíchnutí (před dvěma lety) problém, že se mi to na jedné straně nechce zahojit. Způsobuje to, že nemůžu nosit obyč bižuterii (ani bez niklu), ale jen něco, co se nemusí třeba dva týdny vyndat (pecky z chirurgické oceli, zlato a pod.). Po takové době se to zdánlivě zklidní, tak tam dám jiné a večer je to tu zas. Přijde mi, že by mi to tea tree olejíček mohl vyčistit, zklidnit a zahojilo by se mi to.
Co?

A je vhodný na kápnutí do lávovky?
Jitt
~ Strážkyně tématu ~

PříspěvekZaslal: pá květen 25, 2012 9:24 am    Předmět: Citovat

Harik: zkusit to muzes, TTO ti nijak neublizi Smile pokud vim, tak s kovy (a tim spis drahymi) nijak nereaguje.

A do lavovky se da nacpat kdeco Wink akorat pozor na pripadne vysusovani, lavovka vysusuje sama o sobe, s TTO to bude videt jeste vic (v zavislosti na mnozstvi)
jitty
~ Strážkyně tématu ~

PříspěvekZaslal: pá květen 25, 2012 9:41 am    Předmět: Citovat

Harik napsal:
Pomohl by mi teatree na díry na náušnice? Mám už od doby propíchnutí (před dvěma lety) problém, že se mi to na jedné straně nechce zahojit. Způsobuje to, že nemůžu nosit obyč bižuterii (ani bez niklu), ale jen něco, co se nemusí třeba dva týdny vyndat (pecky z chirurgické oceli, zlato a pod.). Po takové době se to zdánlivě zklidní, tak tam dám jiné a večer je to tu zas. Přijde mi, že by mi to tea tree olejíček mohl vyčistit, zklidnit a zahojilo by se mi to.
Co?

Nevím, jak TTO, ale na to se vždycky používala slivovice, namočit jak naušnice, tak dírku tím očistit. Wink
Harik

PříspěvekZaslal: pá květen 25, 2012 1:00 pm    Předmět: Citovat

jitty napsal:
Harik napsal:
Co?

Nevím, jak TTO, ale na to se vždycky používala slivovice, namočit jak naušnice, tak dírku tím očistit. Wink

Dělala jsem tohle s Alpou a lihem z lékárny, ale mělo to jen ten efekt, že se to čistilo. Stejně se stalo, že když jsem to večer vyndavala, už při vytahování náušnice to bolestivě drhlo..chtěla bych, aby mi ta dirka jakoby obrostla kůží, abych náušnici nervala do živýho masa. Shocked
Harik

PříspěvekZaslal: pá květen 25, 2012 1:02 pm    Předmět: Citovat

Jitt napsal:
Harik: zkusit to muzes, TTO ti nijak neublizi Smile pokud vim, tak s kovy (a tim spis drahymi) nijak nereaguje.

A do lavovky se da nacpat kdeco Wink akorat pozor na pripadne vysusovani, lavovka vysusuje sama o sobe, s TTO to bude videt jeste vic (v zavislosti na mnozstvi)

Jo, to je pravda, nechci to převysušit. Laughing
cihlomorka
41-80
41-80

PříspěvekZaslal: so listopad 10, 2012 2:20 pm    Předmět: Citovat

Poradíte mi, jaký TT olej je podle vás nejkvalitnější? Stačí koupit esenciální od Saloose, nebo raději zamířit do lékárny? děkuji...
Jitt
~ Strážkyně tématu ~

PříspěvekZaslal: so listopad 10, 2012 4:07 pm    Předmět: Citovat

cihlomorka: Ja mela z lekarny od Dr. Mullera a s cistym svedomim muzu rict, ze mi prijde lepsi ten z DMka a to nejen cenove ale i ucinkem. Ten lekarnovy prakticky vubec nevysusoval a vetral jen trosicku, jednou dosel, tak sem si na oblicej (pouzivam ho na akne) vrzla ten DMkovy a to byla pecka.

Jinak ten Dr. Muller TTO stoji okolo 250,- 30ml, ten z DMka vyjde 30ml na stovku bez koruny ...

Za mne DMkovy (byva v oddeleni kde jsou potreby pro nohy (spreje, vlozky do bot) nebo mezi naplastemi a podobnym "prislusenstvim")
cihlomorka
41-80
41-80

PříspěvekZaslal: so listopad 10, 2012 6:01 pm    Předmět: Citovat

Jitt, děkuju, a DMko je tedy ten Saloos, nebo ještě nějaký jiný, jejich vlastní..?
Já že na Cestě přírody stojí 10 ml oleje od Saloosu 79,-, takže cenou tam spíš odpovídá tomu Mullerovi. Rolling Eyes
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 10, 11, 12, 13  Další

Přejdi na: