|
✿
|
Líbí se vám neobvyklé barvy na dlouhých vlasech? |
Ne. Líbí se mi přirozenost a to tohle není ani omylem. |
|
9% |
[ 11 ] |
Někdy, musí to být hezky provedeno a vlasy musí aspoň trochu vypadat zdravě. |
|
43% |
[ 51 ] |
Většinou, pokud to ladí k celkovému stylu daného člověka. |
|
37% |
[ 44 ] |
Ano, skoro vždycky. |
|
9% |
[ 11 ] |
|
Celkem hlasů : 117 |
|
Autor |
Zpráva |
Lalaith >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: pá duben 15, 2016 7:03 am Předmět: |
|
|
gab napsal: | Už pár let se barvím gelovými barvami (červená, červenooranžová, sem tam i fialová) a Manic Panic (i ty amplifield) v porovnání s mnoooohem levnější variantou barev z drogérky jsou opravdový propadák!
Manic Panic: jsou pěkné jen do druhého umytí, po druhém umytí už to vypadá děsně, nevydržela jsem to a barvila po 3. mytí
Jiné gelové barvy (drogérie či kadeřnice): barva se vymývá cca od 3. mytí a ještě potom je pěkná (vymytá, není tak sytá, ale vypadá hezky), znovu barvím cca po 8. mytí |
Mohla bys dát odkaz na nějaké konkrétní, dobře držící? Respektive lépe než Manic Panic? _________________ http://lalaithaparfemy.blogspot.cz/ |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
gab 321-600
|
Zaslal: pá duben 15, 2016 1:06 pm Předmět: |
|
|
To se omlouvám, ale bohužel asi ne. Co jsem se barvívala doma, tak jsem používala gelovou barvu z drogerie a název si už nepamatuji. Teď chodím ke kadeřnici a ta má svoje barvy. Zkusím se jí zeptat, snad mi poradí . |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
gab 321-600
|
Zaslal: pá duben 15, 2016 1:08 pm Předmět: |
|
|
Ale na oživení barvy doma používám barevné masky (kupované v kadeř. potřebách). |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|