Dove
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 10, 11, 12, 13  Další

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Šampóny a kosmetické řady
 Vložte téma mezi OblíbenéZobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Ivet
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: ne listopad 22, 2009 1:50 pm    Předmět: Citovat

Chystala jsem se tu vychválit novou řadu Dove Hair Fall Control s regeneračním sérem, ale vidím, že EvulinkaH už mě předběhla. Tak jen dodám, že mám naprosto stejnou zkušenost, zatím jsem nadšená, v pátek jsem pátrala po nějakém silikonovém šamponu na prostřídání a padl mi do oka právě Dove, z té vůně jsem byla také překvapená, typická vůně Dove je pryč, což je jen dobře. Wink Vlasy už druhý den vypadají jako právě umyté, uvidím, co to udělá po delší době. Smile I když ta vůně mi hodně připomíná vůni šamponů s regeneračním sérem od Schwarzkopfu, mám dojem, že je to pořád to samé, jen to jeden výrobce kopíruje od druhého. Wink
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Pawluška
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: ne listopad 22, 2009 2:57 pm    Předmět: Citovat

jéé tak to pak někdy taky vyzkouším šampóm od dove..používám od nich jiné vyrobky a jsem snima velmi spokojená..hlavně tělové krémy a tak ty jsou super.
čečetka_wendeshki
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: so prosinec 05, 2009 6:53 pm    Předmět: Citovat

já mám dobrou zkušenost s kondicionérem anti frizz (fialovej, všecko musí být fialový)... ale já mám divný vlasy, silikon jim svědčí a po bylinkách padaj... Laughing ovšem pokud si ho pořádně nevymyji tak mě potom svědí po´kožka na hlavě... ale to se dá říct o každém chemickém šamponu/kondicionéru...
Déscantes
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: so leden 16, 2010 12:02 pm    Předmět: Citovat

Kondicionér Dove na barvené vlasy - tmavě růžový obal Smile je fajn.
Jenom mám takový pocit, že Dove a Pantene patří k těm kondicionérům, které jsou dobré jen tak na efekt - lesk. Nějak víc to těm vlasům nepomůže. Já vím že na to jsou masky, ale třeba Elseve kondicionéry mi připadají o třídu lepší jak Dove a Pantene...jako kdyby ty dva měly nějaké slabší složení, nevím...taky mě z toho kondiše trochu po delší době pálí za krkem..Ale na rozčesání vlasů je fajn Smile
Michaela_1
81-160
81-160

PříspěvekZaslal: út březen 16, 2010 10:12 pm    Předmět: Citovat

sarahpentium napsal:
Ten tmavomodrý plánuju koupit jako masku, pro zesvětlený totiž masku nemají. Hlavně jsem nadšená z toho, že mě nesvědí hlava, jako že mě svědí skoro po všem. Moc příjemná zkušenost Smile Přemýšlím, že nakoupím řadu pro zesvětlený i řadu pro narušený a budu je stříat Smile Fakt jsem nečekala, že to bude tak dobrá věc Smile

ja teda řadu pro zesvetleny vlasy nikde nevidela... a kde ji seženu...
Kde ji maj...? Shocked
Michaela_1
81-160
81-160

PříspěvekZaslal: so březen 20, 2010 4:22 am    Předmět: Citovat

Tak už jsem si ten na zesvětlene, melirovane vlasy koupila a vyzkoušela...právě mi schnou ,tak jsem zvědava... a voní to uplne stejně jak dove mydllo... Smile Shocked
Michaela_1
81-160
81-160

PříspěvekZaslal: út březen 23, 2010 3:17 am    Předmět: DOve Citovat

Tak vlasy mi uschly,... a zda se že ten šampon není špatny... zaroven jsem si všimla, že po něm neplihnou vlasy a nemastí se, to se divím jelikož ja si myju vlasy obden a ani po třetím dni, ani trošku mastne.Navíc vubec nevysusoval.Vlasy hebky...ale to rozcesani takove prumerne..ja je nejprv rozcesala prsty...a prostě vysledek dobry.. Very Happy
barthezka
~ Strážkyně tématu ~

PříspěvekZaslal: ne duben 11, 2010 11:56 pm    Předmět: Citovat

Mám teď nově kondiš Dove Hair fall control a přijde mi docela dobrej teda, vlasy jsou poněm hezký hladký a vůně se drží, ačkoliv to tnení úplně nějaká slaďárna Smile Za mě velký plus a překvapení Very Happy
Déscantes
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: pá duben 16, 2010 1:59 pm    Předmět: Citovat

Právě kondiš Hair fall control jsem včera dopotřebovala Very Happy byl dobrý, vlasy lesklé, dobře se rozčesávaly...prostě spokojenost.
A teď mám ten tmavě modrýkondiš, tak doufám že taky bude fajn...to už je asi můj čtvrtý vyzkoušený druh od Dove, a ačkoli jsou spíš takové "povrchové"než nějak extra výživné, tak jsem s nima docela spokojená.
Ivet
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: so duben 24, 2010 10:52 am    Předmět: Citovat

Včera jsem si po delší době opět koupila Dove Hair Fall Control, umyla si s ním hlavu a hned při mytí mě začala šílené svědit kůže na hlavě a vlasy po umytí i dneska ráno padají jako šílené. Shocked Nepochybuju, že je to po tomhle šamponu. Ani se nedají rozčesat jako předtím, už při mytí byly hrubé jako kdybych si je myla mýdlem, je zvláštní, že před časem mi ten šampon hodně vyhovoval a vychvalovala jsem ho do nebes. Rolling Eyes
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 10, 11, 12, 13  Další

Přejdi na: