|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Zlatushiq 1201-2400. Guru II. kategorie
|
Zaslal: čt prosinec 04, 2014 10:31 pm Předmět: |
|
|
No jasne ze chcu, prekvap nas, at je tu prdel. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
danny1691 ***moderátor***
|
Zaslal: čt prosinec 04, 2014 10:34 pm Předmět: |
|
|
to se musíme potkat a já vezmu bílé a černé zlo |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Zaslal: čt prosinec 04, 2014 10:35 pm Předmět: |
|
|
Uz teraz to znie zlovestne. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Zaslal: čt prosinec 04, 2014 10:37 pm Předmět: |
|
|
neboj se nic, tvá čest zůstane neposkvrněna
jak snášíš Metallicu? Zvláště od prvního alba až do černého |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Zaslal: čt prosinec 04, 2014 10:42 pm Předmět: |
|
|
Nijak. Ich tvorba ma nikdy prilis neoslovovala, ale ani nevadila. Okrem Whiskey in the Jar samozrejme, to je klasika a v playliste ma svoje pevne miesto. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Zaslal: čt prosinec 04, 2014 10:51 pm Předmět: |
|
|
takže, takže...což takhle si dát ...and justice for all a černý album z 1991
Naposlouchej si to, já to provedu též a pak budeme dál něco vymýšlet |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Zaslal: pá prosinec 05, 2014 10:48 am Předmět: |
|
|
Tak dobre, hoci ma stale desi, co chces dalej vymyslat. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Zaslal: pá prosinec 05, 2014 7:46 pm Předmět: |
|
|
zachovej klid, sežeň si bodygárdy a pak se asi po vánocích někde potkáme a budeme řešit dál |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Lulu Nixe 161-320
|
Zaslal: út květen 05, 2015 6:36 am Předmět: |
|
|
Hlásím se do klubu, metal jsem objevila před 9 lety a pořád patří k mým oblíbeným stylům. No je to u mě taky takové specifické, jako všechno (poslouchám některé kapely málo známé a naopak mnohé hodně známé mě tolik neberou).
Co jsem kdysi z těchto podžánrů poznala jako první, byl symphonic a nu metal. Postupně jsem si oblíbila hlavně power a progressive, v poslední době taky metalcore.
Nemám ráda skupiny destruktivně zaměřené co do témat (a obvykle mé oblíbené žánry takové nejsou), chápu třeba, že si to někdo pustí, aby se vyrovnal s momentální náladou, ale moc ne soustavně to vyhledávat, já vyhledávám pozitivní inspiraci.
Taky k mým oblíbeným patří křesťanské skupiny, zvláště Theocracy jsou skvělí (byla jsem na nich i na koncertě, neuvěřitelné, že se mi to podařilo, u takových poměrně málo známých skupin z USA asi nní moc zvykem jezdit do Evropy a zrovna ČR). Ač to může být překvapivé pro někoho, kdo se o to nezajímá, je takových skupin hodně (v posledních letech mám dojem že hlavně v metalcore a hardcore odvětvích). |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
thedoseoftea 0-7
|
Zaslal: ne srpen 30, 2015 8:32 pm Předmět: |
|
|
Tak vychádzam s pravdou von aj ja. Metal mám rád už veľmi dlho, aj keď to je vec názoru, niekto by mohol povedať, že som metal nezačal počúvať kým som nemal 16. V každom prípade som začal Nightwishom asi keď som bol šiestak na základnej škole, neskôr Eluveitie, potom som sa viac zaujímal o rock a znovu som objavil metal až na strednej, kde som začal rozširovať obzory a hlavne ma baví melodeath, death, black, ale aj sem-tam nejaký prog (aj keď nie som prog nerd a vôbec sa netvárim, že progu rozumiem, iba sa mi páči, ako znie), folk .
Neviem, do akej miery kto definuje slovo metloš/metlák/metalista, pretože som narazil na rôznych ľudí, ktorí si myslia, že metalista môže byť iba človek, čo výhradne počúva trhače bubienkov, no ja medzi takýchto ľudí nepatrím. Okrem metalu mám rád ešte hlavne post-rock, ale metal tvorí dosť veľkú časť toho,čo počúvam.
Odkedy som sa presťahoval do Prahy, som vytešený a z množstva koncertov, ktorých som veľa v Košiciach neabsolvoval. Do Prahy predsa len príde takmer každá známejšia kapela na turné, takže si sem-tam nejakých obľúbencov pozrieť skočím.
Btw, Gore, tvoj avatar mi je povedomý, nekomentuješ náhodou často na českom Metallum? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|