|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Gaia 161-320

|
Zaslal: po srpen 24, 2009 12:52 pm Předmět: |
|
|
Máte někdo ten na perfektní koněčky? Zajímalo by mě jestli s ním někdo pozoroval zlepšení konců vlasů? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Succuba >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: út srpen 25, 2009 6:48 pm Předmět: |
|
|
Jak už jsem psala, mám dobré zkušenosti s modrou řadou (na objem), sice na objem nemá úplně extra účinky, ale vlasy jsou po ní moc hezké, hebké, vypadají zdravě.
Koupila jsem mámě šampon a kondicionér pro blond vlasy (teplé odstíny) a máma je s ním spokojená. Chtěla jsem ho srovnat s modrou řadou, a tak jsem ho vyzkoušela.
naprosto předčil mé očekávání, vlasy po něm byly krásné, jemné a hebké, vypadali úžasně. A to ještě po několika dnech v letním vedru na vandru po českých luzích a hájích (a prolézání smrkovými houštinami, zmoknutí, koupání se v bahňácích a podobně). Česala jsem se maximálně jednou denně, někdy ani to ne, a vlasy byly pořád hezké, nezacuchané, nazamaštěné. ještě po týdnu vypadaly dobře. Už ne skvěle, ale dobře. Takže to vypadá, že až dojde modrý (mám ho zásoby, jak byla akce), přijde na řadu blond řada.
Jo, občas ho střídám s gliss kurem, hlavně kondicionér, protože gliss kur je má oblíbená značka a vyhovuje mi. Takže nemůžu posoudit vliv dlouhodobého používání jen A.C. _________________ Amor tollit timorem. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
vesper 161-320

|
Zaslal: út srpen 25, 2009 7:34 pm Předmět: |
|
|
bezva reklama zitra uz si ho vazne koupim ale co, zivot je kratky a moje vlasy taky  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
meginka118 21-40

|
Zaslal: ne září 13, 2009 8:08 pm Předmět: |
|
|
pre slovakov: Andrew Collinge je zlacneny z 149 sk na 119 sk (3,95 eur). Videla som to dnes v novozamockom tescu, tak si myslim, ze by to tak malo byt vo vsetkych. Akcia plati pravdepodobne do stvrtka. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Simeek 321-600

|
Zaslal: po září 14, 2009 5:17 am Předmět: |
|
|
meginka118 napsal: | pre slovakov: Andrew Collinge je zlacneny z 149 sk na 119 sk (3,95 eur). Videla som to dnes v novozamockom tescu, tak si myslim, ze by to tak malo byt vo vsetkych. Akcia plati pravdepodobne do stvrtka. |
Jeee super, mě se to zrovna hodí, že mám cestu na Slovensko. Děkuju(eme) za info. Jen mi teď holky poraďte, kterou řadu?! jsem bruneta, konce zlámané, roztřepené, vlasy se nemastí spíš sušší. Objem vždy uvítám a pokud je i ta řada pro blond pečující nebo starostlivá, tak se jí nebráním. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
petpis 321-600

|
Zaslal: po září 14, 2009 8:54 am Předmět: |
|
|
Já si chtěla koupit některý z těchto výrobků a v našem Tescku jsem nenašla ani jeden  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
EvulinkaH 321-600

|
Zaslal: út září 15, 2009 6:33 pm Předmět: |
|
|
petpis napsal: | Já si chtěla koupit některý z těchto výrobků a v našem Tescku jsem nenašla ani jeden  |
Já jsem koukala v kopřivnickém tescu a tam taky není Ikdyž pro mě je to možná dobře, protože by mě hrozně lákalo drancovat peněženku  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Juice Lee 81-160

|
Zaslal: čt září 17, 2009 4:52 pm Předmět: |
|
|
je tady nějaká kudrnovláska? či vlnovláska? mám jemné světle hnědé vlasy a chtěla bych si pořídit šampon nebo masku, přemýšlím o té hydratační řadě, protože mám vlasy suché nebo o té blond....co je nejlepší na vlny? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Simeek 321-600

|
Zaslal: čt září 17, 2009 8:44 pm Předmět: |
|
|
Já jsem dnes poprvé použila kondicionér z hydratační řady-ten fialový. Použila jsem ho po meruňkovém šamponu Balea. Při mytí jsem měla pocit, že vlasy pak budou katastrofa, ale jak už měly vlasy vlhkost vcucnutou do ručníku a rozčesávala jsem je, tak už pak fajn. Nevím teda čemu mám děkovat, zda tomu kondicionérovi nebo jsem na vlhké vlasy použila Black-tekuté krystaly a pak jsem je česala nových kančákem. Vlásky jsou lehoučké, heboučké. Lesk nemůžu posoudit, neboť se lesknou, ale leskly se i před mytím. Uvidíme zítra. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
barthezka ~ Strážkyně tématu ~

|
Zaslal: st září 23, 2009 1:02 pm Předmět: |
|
|
Tak mi přijde jako by AC stahovali z prodeje... mají je v tescu v akci za 109,- mkísto 149,- a mají tak třetinu sortimentu než co mívali...ještě jsem ukořistila poslední hydratační masku... tak snad se mi to jen zdá, je to docela fajn značka  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|