|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Jitt ~ Strážkyně tématu ~

Založen: 14.9.2009 Příspěvky: 4030 Bydliště: Dedina za Brnem :P
|
Zaslal: so listopad 10, 2012 11:38 pm Předmět: |
|
|
Nn, v DMku je to Das Gesunde Plus, jejich vlastni znacka, Saloosacky se mi zdal moc drahy a Müllera sem mela v ruce jako vubec prvni TTO vubec, nez jsem objevila "silu" toho DMkoveho ... ale vysusuje fakt hafo a vetra jako dabel, kdyz to s nim na oblicej prezenu, tak se jeste tri dny loupu (okolo vyrazek) jak kdybych mela lepru a kdyz rozetru par kapek v dlanich a potru s nimi vlhky oblicej tak okamzite zcervena a prokrvi se ... to mi Müller v zivote neudelal. Ale mne to takhle vyhovuje ...
Ty z lekarny jsou casto v "lekopisne kvalite" coz znamena, ze jsou osekane o cast (imho vetsinu) latek, krom te ucinne, vsude propagovane tusim delta-34 terpinenol nebo jak se to jmenuje ... ale ono to pusobi podle mne komplexne, takze kdyz tomu odeberes nejake soucasti, tak to "prestane fungovat" cimz ale nevylucuju, ze to nekomu muze vyhovovat a pomahat. Na mne je to proste slaby ...
No a ta cena je na tom nejlepsi, pochybuju, ze se da vubec levnejsi TTO sehnat. Ja ho pouzivam do henny (mimo mazani obliceje) takze mam spotrebu jak tank (kazdy mesic/dva skoro flasticku). _________________ Some women are lost in the fire. Me, I am born from within it. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
cihlomorka 41-80

|
Zaslal: ne listopad 11, 2012 10:34 am Předmět: |
|
|
Jitt napsal: | Nn, v DMku je to Das Gesunde Plus, jejich vlastni znacka, Saloosacky se mi zdal moc drahy a Müllera sem mela v ruce jako vubec prvni TTO vubec, nez jsem objevila "silu" toho DMkoveho ... ale vysusuje fakt hafo a vetra jako dabel, kdyz to s nim na oblicej prezenu, tak se jeste tri dny loupu (okolo vyrazek) jak kdybych mela lepru a kdyz rozetru par kapek v dlanich a potru s nimi vlhky oblicej tak okamzite zcervena a prokrvi se ... to mi Müller v zivote neudelal. Ale mne to takhle vyhovuje ...
Ty z lekarny jsou casto v "lekopisne kvalite" coz znamena, ze jsou osekane o cast (imho vetsinu) latek, krom te ucinne, vsude propagovane tusim delta-34 terpinenol nebo jak se to jmenuje ... ale ono to pusobi podle mne komplexne, takze kdyz tomu odeberes nejake soucasti, tak to "prestane fungovat" cimz ale nevylucuju, ze to nekomu muze vyhovovat a pomahat. Na mne je to proste slaby ...
No a ta cena je na tom nejlepsi, pochybuju, ze se da vubec levnejsi TTO sehnat. Ja ho pouzivam do henny (mimo mazani obliceje) takze mam spotrebu jak tank (kazdy mesic/dva skoro flasticku). |
Děkuju moc! já už ten Salusácký 10 ml objednala, kvůli ceně teď musím říct bohužel, ale třeba bude ucházející. mám normální pleť, jen poslední rok se mi začlo mastit čelo, tak jsem to chtěla na lokální odmaštění a ošetření občasných pupínků. Potom bych případně vyzkoušela ten z DM.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Veera 601-1200. Guru III. kategorie

|
Zaslal: ne listopad 11, 2012 1:37 pm Předmět: |
|
|
Já kupuji TTO v drogerii Rossmann, značka Altapharma, 30 ml za 50 Kč. Nemá tak silné účinky, jako popisuje Jitt, ale pupínky hojí dobře. Už mám několikátou lahvičku a budu ho kupovat dál  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Jitt ~ Strážkyně tématu ~

Založen: 14.9.2009 Příspěvky: 4030 Bydliště: Dedina za Brnem :P
|
Zaslal: ne listopad 11, 2012 2:17 pm Předmět: |
|
|
O_o 50 korun za 30 ml, uz vim, co budu lit do henny
to sem ani nevedela, podivam se po nem, takze taky diky za tip  _________________ Some women are lost in the fire. Me, I am born from within it. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Veera 601-1200. Guru III. kategorie

|
Zaslal: ne listopad 11, 2012 2:24 pm Předmět: |
|
|
Není za co Mají ho u vitamínů, čajů a podobných věcí  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Jája_ 321-600

|
Zaslal: st červen 19, 2013 2:02 pm Předmět: |
|
|
Ahoj holky, potřebovala by jsem poradit Četla jsem, že TTO se dá použít i na výplach rodidel, doma mám irigátor k Rosalginu, ale nevím, kolik kapek oleje do půl litru mám dát, bojím se, aby mi to pak spíš neublížilo než pomohlo Tak pokud už jste to někdo zkoušel, budu ráda, když odpovíte  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Zlatushiq 1201-2400. Guru II. kategorie

|
Zaslal: čt červenec 18, 2013 9:31 am Předmět: |
|
|
Tak svoj postoj k TTO menim o 180° - momentalne je to to jedine, co mi ako-tak pomaha na moje obrovske vsadepritomne bolaky, ktore prisli na navstevu po cca mesacnom brani ATB. Uz mi napada len strcit hlavu do zachoda a nevychadzat z domu, ale to asi nebude optimalne riesenie.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
MartiFellien 21-40

|
Zaslal: ne prosinec 29, 2013 10:06 pm Předmět: |
|
|
Tea Tree oil dávám na všechno . Na vlasy je parádní, na rány a štípance taky, proti akné to nejlepší a nejúčinější, co jsem vyzkoušela v mých pubertálních letech, poslední dobou se s ním prodávají i kondomy, protože je to prý i zdravé... no... však si to radši domyslete, abych tu někoho neuvedla do rozpaků . Ale já to můžu teda potvrdit . |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
MartiFellien 21-40

|
Zaslal: ne prosinec 29, 2013 10:10 pm Předmět: |
|
|
Jája_ napsal: | Ahoj holky, potřebovala by jsem poradit Četla jsem, že TTO se dá použít i na výplach rodidel, doma mám irigátor k Rosalginu, ale nevím, kolik kapek oleje do půl litru mám dát, bojím se, aby mi to pak spíš neublížilo než pomohlo Tak pokud už jste to někdo zkoušel, budu ráda, když odpovíte  |
Ty to já osobně nevím, měla jsem jen kondomy s tea tree oilem a ty byly fajn, co se toho výplachu týče, tak nevím jaký tea tree máš, já mám třeba přímo z Austrálie, který se tady ani neprodává, a ten je teda dost silný, tam bych dala na půl litru v tom irigátoru maximálně dvě nebo tři kapky... Však vyzkoušej, zkus si tam dát toho českého třeba na půl litru 4 nebo 5 kapek a uvidíš, rozhodně ti to nějak moc neuškodí, kamarádka si nacpala do rozkroku česnek a taky to přežila D. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Dragell 81-160

|
Zaslal: ne prosinec 29, 2013 10:20 pm Předmět: |
|
|
Šlo by třeba smíchat ho s šamponem? jinak, na bodnutí hmyzem a pupínky je super, a ta vůně  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|