|
✿
|
Autor |
Zpráva |
pop.art 321-600
|
Zaslal: čt únor 04, 2010 6:04 pm Předmět: |
|
|
Jsem looser, protože jsem nikdy nehrála pc hry typu wowko, nikdy jsem neviděla playstation ani z dálky a pohrdám Avatarem... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Aha Admin ADMIN
|
Zaslal: pá únor 05, 2010 1:13 pm Předmět: |
|
|
Tak tady se můžu přidat k playstationu, Avatar mě nechává chladným (žádná emoce tak či onak), WoW jsem hrál jeden večer.
Ale beru to tak, že můžu jet dál.
Takže jsem loser, protože nesnáším česká rádia a jejich "pohodovou hudbu", všechny ty Zagorky, Vondráčkové a Davidy. Brrrrrrr. Ještě že je last.fm... _________________ DlouheVlasy.cz!!! |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Nicole >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: pá únor 05, 2010 5:43 pm Předmět: |
|
|
Taky nesnáším česká rádia. Kromě jednoho, které se ovšem urputně snaží vypěstovat u mě kopřivku na Yes, Rush a Kredenc Kretén Revival.
Jsem looser, protože jsem nikdy nebyla na kosmetice, manikůře, masáži ani jiné zkrášlovací praktice. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
barthezka ~ Strážkyně tématu ~
|
Zaslal: pá únor 05, 2010 7:18 pm Předmět: |
|
|
Tak to jsem taky totální looser, Wowko nehraju, playstation jsem taky nikdy nevyzkoušela ani jsem nebyla na zkrášlování.
Taky jsem out, protože mě nebaví nakupovat boty |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Laire ~ Strážkyně tématu ~
|
Zaslal: pá únor 05, 2010 8:50 pm Předmět: |
|
|
barthezka napsal: | Tak to jsem taky totální looser, Wowko nehraju, playstation jsem taky nikdy nevyzkoušela ani jsem nebyla na zkrášlování.
Taky jsem out, protože mě nebaví nakupovat boty |
Taky nesnáším nakupování bot, radši chodím v děravých a rozšmajdaných, natož aby se mi hodily k oblečení. To stejné platí pro drtivou většinu oblečení.
Já jsem lůzr, protože ač jsem ženská, nevadí mi binec za podlaze (spadlé ponožky, vyházené hobliny z potkaní klece..), kdežto přítel na svinčík nadává. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
vesper 161-320
|
Zaslal: pá únor 05, 2010 8:58 pm Předmět: |
|
|
tak takovy neporadek taky beru s klidem
jsem loooser protoze jsem jeste nikdy nekourila vodni dymku |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
barthezka ~ Strážkyně tématu ~
|
Zaslal: pá únor 05, 2010 9:13 pm Předmět: |
|
|
Laire napsal: |
Já jsem lůzr, protože ač jsem ženská, nevadí mi binec za podlaze (spadlé ponožky, vyházené hobliny z potkaní klece..), kdežto přítel na svinčík nadává. |
To je jak u nás, mám na zemi haldy oblečení a bordelu a přítel se z toho může zcvoknout...pořádek je pro blbce, inteligent se vyzná v chaosu že |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
pop.art 321-600
|
Zaslal: so únor 06, 2010 2:40 pm Předmět: |
|
|
Jsem loooser. protože tento víkend (jak již asi 3roky) odmítám chodit: "kalit", "pařit", "chlastat"... a mám tendenci všechny zvát na kafe nebo večeři
Naposledy upravil pop.art dne so únor 06, 2010 3:34 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
psilocybe ~ Strážkyně tématu ~
|
Zaslal: so únor 06, 2010 3:10 pm Předmět: |
|
|
Som looser pretože neviem variť a písať bez chýb. A ešte preto že sa mi páči byť looserom...
Neporiadok mi tiež nevadí,topánky ma asi 4 páry.. _________________ [img]http://www.TickerFactory.com/exercise/wOv1k7j/]
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Jitt ~ Strážkyně tématu ~
Založen: 14.9.2009 Příspěvky: 4030 Bydliště: Dedina za Brnem :P
|
Zaslal: po únor 22, 2010 9:13 am Předmět: |
|
|
Taky neumim varit (a zatim mi to ani nevadi, podle kucharky je schopny uvarit kazdy blbec, ktery vi, jak vypada zesklovatela cibule )
Jinak jsem taky looser ... nakupovat nechodim protoze co se mi libi to zarucene nemaji v ultradlouhych delkach, boty to stejne, kosmetika mi do nalezeni tohoto serveru taky nic moc nerikala(sampon? jo to bude asi nektera z tech flasek na policce) a v zivote sem na hlave nemela chemickou barvu.
Neporadek je stabilni, vecny, zivotaschopny a pristupny zmenam |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|