|
✿
|
Autor |
Zpráva |
SmoothAnnie 81-160
|
Zaslal: út prosinec 24, 2013 1:25 pm Předmět: |
|
|
Jak někdy musím šamponovat dvakrát (resp. když dávám ricinový olej ke kořínkům - což poslední dobou praktikuji celkem často...), tak ten vaječňák je celkem šetrná alternativa, jak i necpat na hlavu dvakrát nějaké pěnidlo..byt' to nejšetrnější a nepřesušit si kůži na hlavě
Takže za mě plus. Dokonale posiluje vlasy! Akorát medu dávám jen minimálně a olivový olej vůbec, ten jen do konečků před mytím (zato ale kvanta )...
_________________ Mandarynki i pomara??cze, pomara??cze, i mandarynki... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
leny 161-320
|
Zaslal: čt prosinec 26, 2013 1:53 am Předmět: |
|
|
tak musím sa odhodlať ,vejcomeďák, konečne vyskúšať, ale teraz som zase začala pravidelne pred každým umytím dávať riciňák - to by bolo asi naivné čakať, že to tento šampón dokáže vymyť, či?? no a toho ricínového davam teda hojne |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
SmoothAnnie 81-160
|
Zaslal: čt prosinec 26, 2013 9:05 am Předmět: |
|
|
Samotný asi ne (ale třeba při delším působení by i mohl....?), ale rozhodně ušetří hlavu jedné dávky obyčejného šamponu.....(napsala jsem to trochu kostrbatě.. )
Ale určitě to podstatnou část vymyje...já napoprvý nevěřila, že to může vůbec na principu šamponu fungovat a ono to myje jak blázen.... _________________ Mandarynki i pomara??cze, pomara??cze, i mandarynki... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Čierna Vlčica 321-600
|
Zaslal: pá prosinec 27, 2013 3:57 pm Předmět: |
|
|
Práve som vajcovo-medový šampon vyskúšala, dala som vajíčka, med,troška citronu nakapkala a pridala do toho kapičku Jojoboveho oleja a aby to vonalo kapičku levanduloveho oleja. Som zvedavá ako budu na to vlasy reagovať ešte sa neusušili im to troška dlhšie trvá, ale počkám si na vysledok každopádne už po umytí na pocit boli vlasy hebké _________________ Fantazia je nevycerpatelnym stvoritelom novych svetov...
http://www.facebook.com/ManthenielPhotography |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
altamira 0-7
|
Zaslal: so leden 18, 2014 9:19 pm Předmět: |
|
|
takže ja som na tomto šampóne už skoro mesiac a neľutujem! postupne ho upravujem do takej podoby ako chcem, resp. pridávam postupne trochu oleja, lebo som po ňom spočiatku mala suchšie vlasy. Teraz som veľmi spokojná a som zvedavá, čo to bude po dlhšej dobe, snáď rovnako dobré
2x vajíčko
olej (sezamový/olivový/hroznový)
EO levanduľa
ocot
citrón
med
vlasy si toto obdobie vôbec neumývam šampónom ani kondicionérom |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
leny 161-320
|
Zaslal: po leden 20, 2014 11:43 pm Předmět: |
|
|
NO tak som vyskúšala, na hlave bola farba khadi a dĺžky som hojne naolejovala riciňákom, potom som si uvedomila, že keď mám henu, nikdy neumývam šampónom. tak reku fajn dovod vyskúšať. umývala som len dľžky - naolejované - a teda že to umylo! a úplne! teda to som pozerala .ale vlasy som mala také akoby od tužidla, nedali sa mi dobre rozčesať, neviem. možno keby som bola dala do šampónu olej - ale keď bol na vlasoch?!....niekedy ešte skúsim, ale ten pocit tvrdých a suchých vlasov mi vadil... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Elisse 161-320
|
Zaslal: st leden 29, 2014 10:46 pm Předmět: |
|
|
Můj pokus s vejcomedovým šamponem zkazil bratr, který si z něj udělal omeletu... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
melissa 321-600
|
Zaslal: čt leden 30, 2014 1:49 pm Předmět: |
|
|
a to bylo předtím nebo potom, co sis to dala na vlasy? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Elisse 161-320
|
Zaslal: čt leden 30, 2014 6:18 pm Předmět: |
|
|
melissa napsal: | a to bylo předtím nebo potom, co sis to dala na vlasy? |
Předtím ješte ze jsem do nej nedala ricinov/ olej |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Svejnohova 161-320
|
Zaslal: pá duben 11, 2014 9:33 pm Předmět: |
|
|
coby odpočinek od "pudru" a zároveň test ze zvědavosti:
mytí žloutkem (a žloutkem s medem) -> úplný zázrak!
a přidám no-poo citát
Kdo chce přepych vlasy míti, měl by žloutkem mýti
Kdo chce vlasy mýtit, pak šamponem mýti |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|