|
✿
|
Máte po heně kvalitnější vlasy? |
Určitě ano a to výrazně |
|
65% |
[ 13 ] |
Mám,ale tak středně |
|
25% |
[ 5 ] |
Mám je stejné |
|
5% |
[ 1 ] |
Nemám,vysušují se mi |
|
5% |
[ 1 ] |
Nikdy henu,jen chemii |
|
0% |
[ 0 ] |
|
Celkem hlasů : 20 |
|
Autor |
Zpráva |
Decapitated 601-1200. Guru III. kategorie
|
Zaslal: út únor 04, 2014 10:25 pm Předmět: |
|
|
alishia napsal: | Indulonka2, to by bolo skvele! ja som sa konecne odhodlala, po tom co som dlho, dlho o henne nastudovala a kupila iba Khadi tmavohnedu.. predavacka ma zneistila, ze budem potrebovat aj cistu tak som s nou chvilu diskutovala.. no chystam sa vyskusat na pramienku zatial |
Ja by som sa toho nebála a dala rovno na celú hlavu (teda potom ako spravíš test niekde na koži, či sa neobjaví alergická reakcia, ale to je asi málo pravdepodobné). Podľa profilovej fotky máš tmavé vlasy a tmavohnedá, dokonca ani červená by podľa mňa na prvý krát nechytila výrazne. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
indulonka2 8-20
|
Zaslal: st únor 05, 2014 10:51 am Předmět: tmavé vlasy díky henně |
|
|
Dobře, tak až bude video na youtube, hodím ho sem |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
alishia 81-160
|
Zaslal: st únor 05, 2014 9:33 pm Předmět: |
|
|
Decpitated: mam vlastne tmavohnede a ako velky stressman aj zo tri sedive, tak som zvedava ci nebudu zelene ..cez vikend sa na to chystam, for the very first time
indulonka2: tesim sa! |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
indulonka2 8-20
|
Zaslal: st únor 05, 2014 11:33 pm Předmět: Barvení hennou na tmavě hnědou |
|
|
Ahoj krásky, tenhle video návod mi zabral dost času, proto budu ráda za Vaši podporu. Pokud se Vám tedy video líbilo, určitě budu ráda za podporu. Tohle video mi zabralo celý den a pár hodin k tomu.
http://www.youtube.com/watch?v=maolXWlrOKg |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Titania ~ Strážkyně tématu ~
|
Zaslal: čt únor 06, 2014 9:09 am Předmět: |
|
|
Moc pěkný video, fakt se Ti povedlo! A máš úžasně příjemnej hlas. Musela jsi s tím mít hrozně práce, ale výsledek určitě stojí za to a spoustě lidí to rozhodně pomůže.
(Akorát mám takovej dojem, že s tou hennou a kovem je to trochu mýtus - teda taky jsem to někde četla, ale když jsem to pak zkoušela dohledat ve fakt seriózních pramenech, tak jsem to nenašla - a sama jsem hennu párkrát rozmíchávala vidličkou a neudělalo to s ní vůbec nic špatnýho. Ale třeba netuším, jak by reagoval kov s indigem, případně s nějakejma hennama, který nejsou úplně čistý a mají nějaký příměsi, takže jakýsi racionální jádro to možná mít bude. A vůbec, sichr je sichr! - ale tohle je fakt jenom taková prkotina na okraj.) |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
indulonka2 8-20
|
Zaslal: čt únor 06, 2014 2:41 pm Předmět: Barva a henna |
|
|
Moc děkuji za pochvalu Taky tomu kovu moc nevěřím, ale nevím no |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Rejža 321-600
|
Zaslal: čt únor 06, 2014 4:03 pm Předmět: |
|
|
Jéééé já miluju video návody . Moc pěkné video, musela jsem koukat až do konce . Já teda si na dvoufázové barvení netroufla a to hlavně pro to, že nemám tolik financí, abych si dovolila dva odstíny henny - jsem málovýdělečný student . |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
danny1691 ***moderátor***
|
Zaslal: čt únor 06, 2014 5:30 pm Předmět: Re: Barvení hennou na tmavě hnědou |
|
|
indulonka2 napsal: | Ahoj krásky, tenhle video návod mi zabral dost času, proto budu ráda za Vaši podporu. Pokud se Vám tedy video líbilo, určitě budu ráda za podporu. Tohle video mi zabralo celý den a pár hodin k tomu.
http://www.youtube.com/watch?v=maolXWlrOKg |
No ty jsi šikovná holka
Ale jen několik technických postřehů k videu. Hlídej si pozadí. Postel je pěkná, povlečení taky, ale spíš doma preferuj něco neutrálního. Bílá zeď stačí.
Ta prezentace věcí na začátku- nedávej si to před obličej. Je to divný. Spíš vedle obličeje. Nebo jak to prezentuješ dále, dej to na stůl a jen ukazuj.
(inspirace hledej v reklamách a TV shopech)
CO se týče světla. Máš doma nějaké silné, hodně silné? Když dáš před silné světlo napnutou bílou látku bude to světlo krásnější, ale pozor na požár!
A jeden dotaz. Jaktože v koupelně neproběhl duckface a nějaký spoďáry na šňůře |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
indulonka2 8-20
|
Zaslal: čt únor 06, 2014 7:09 pm Předmět: Barva a henna |
|
|
Nemám možnost jinde točit. Bohužel nemám na to podmínky. Jinak děkuji za rady. Prej spoďáry v koupelně, to mně dostalo |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
alishia 81-160
|
Zaslal: pá únor 07, 2014 11:22 am Předmět: |
|
|
Jeee skvele video, tiez som pozerala az do konca, Vysledna farbicka proste krasna |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|