|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Dagii 0-7
|
Zaslal: ne leden 01, 2012 2:53 pm Předmět: Re: Kde sehnat - Brno |
|
|
zetonek napsal: | Dagii napsal: | Zdravím všechny, neví náhodou nějaká dobrá duše kde sehnat v Brně Saloos meruňkový olej? Díky předem za odpovědi. |
Viděla jsem ho někde v dolním patře ve Vaňkovce, ale cenu si už nepomatuju |
Děkuju moc! A nesehnala bych je třeba ještě někde ve zdravé výživě nebo tak? To mě taky napadlo, ale jen netuším, kde začít s pátráním... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
zetonek ~ Strážkyně tématu ~
|
Zaslal: ne leden 01, 2012 5:28 pm Předmět: Re: Kde sehnat - Brno |
|
|
No nemám tucha. Já jsem ve zdravé výživě nikdy nebyla Ale ve Vaňkovce určo seženeš. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Dagii 0-7
|
Zaslal: út leden 03, 2012 2:21 pm Předmět: Re: Kde sehnat - Brno |
|
|
zetonek napsal: | No nemám tucha. Já jsem ve zdravé výživě nikdy nebyla Ale ve Vaňkovce určo seženeš. |
Tyjo, tak od včerejška už si vesele patlám hlavu Saloos meruňkovým olejem, ale šok byl, že ho mají skoro všude a taky v lékárně pět minut od našeho domu. Moc děkuju za rady a můžete kdyžtak psát, jak vám zabírá a tak, na mě zatím dělá docela dobrý dojem. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Dagii 0-7
|
Zaslal: út leden 03, 2012 2:23 pm Předmět: Re: Kde sehnat - Brno |
|
|
Děkuju moc, už mám ten od Saloos, až vypatlám, tak určitě ráda zkusím. Zdá se Ti lepší nebo Tě nebavil jen Saloosák? Ráda přivítám zkušenosti |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
*Hanča >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: út leden 03, 2012 7:51 pm Předmět: Re: Kde sehnat - Brno |
|
|
Dagii napsal: | Děkuju moc, už mám ten od Saloos, až vypatlám, tak určitě ráda zkusím. Zdá se Ti lepší nebo Tě nebavil jen Saloosák? Ráda přivítám zkušenosti |
Saloos jsem teda měla jen vzorek, ale kdybych se měla vrátit k meruňkovému oleji, tak zas beru Nobilis, nějak mám radši tuto značku, ale to chce fakt vyzkoušet.. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Medulka 41-80
|
Zaslal: so listopad 24, 2012 10:52 am Předmět: |
|
|
Ahoj, přidávám zkušenost s meruňkovým olejem: nedávno jsem si ho koupila a začala jsem ho používt na pleť místo pleťového krému. Docela mi vyhovuje. Vyzkoušela jsem ho minulý víkend na vlasy - v pátek jsem ho vetřela trošičku do vlhkých konečků, promnula a nechala působit až do neděle večer. Nevsákl se úplně, musel jsem ho vymýt, ale vlasy mi pak přišly hodně dobré, takové silnější a hebké. Takže zatím spokojenost. A od včerejšího pátku mám na koneččích opět meruňkový olej |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
andilekbezkridel 8-20
|
Zaslal: út březen 19, 2013 1:49 pm Předmět: |
|
|
Teda děvčata to pokušení po přečtení tohoto vlákna je veliké. Mám stále pocit, že mé vlásky něco postrádají a jsou takové suché, možná bych měla olejovat častěji, ale stále si ještě nejsem jistá zda je pro ně lepší olejovat za sucha či za vlhka, oboje se mě zdá fajn a když jemně naolejuji za sucha, nemusím pak umývat hned, ale za mokra se nevsákné a umýt ten olej pak musím. Meruňkový olej mě láká už dlouho a chtěla bych ho právě zkoušet za sucha mezi mytím, takže dnes asi vezmu útokem Vaňkovku v Brně, kde jsem ho viděla a mají tam i ten šípkový, který zatím asi odolám a nechám v regále. Už se moc těším až vyzkouším, miluji ten pocit z něčeho nového na patlání vlasů či na tělo |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Darja 41-80
|
Zaslal: čt březen 21, 2013 4:30 pm Předmět: |
|
|
Já si koupila meruňkový olej v lékárně, zarazil mě název pleťový, ale když jsem koukla na složení, je to 100% olej
Je sice trošku hůř vsákávý, do vlasů se nevcucne všeche, takže opatrně s dávkováním, ale mám po něm vlasy krásně lesklé. Nejradši ho nechám i přes noc (dám trošku větší porci, než dávám jen na konečky) a pak ho vymyju. A když mám hodně suché ruce, tak se s ním máznu |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
verushka1992 601-1200. Guru III. kategorie
|
Zaslal: čt březen 21, 2013 9:12 pm Předmět: |
|
|
Darja napsal: | Já si koupila meruňkový olej v lékárně, zarazil mě název pleťový, ale když jsem koukla na složení, je to 100% olej
Je sice trošku hůř vsákávý, do vlasů se nevcucne všeche, takže opatrně s dávkováním, ale mám po něm vlasy krásně lesklé. Nejradši ho nechám i přes noc (dám trošku větší porci, než dávám jen na konečky) a pak ho vymyju. A když mám hodně suché ruce, tak se s ním máznu |
Pokušitelko! Uvažuju o něm už asi tři dny, takže až budou penízky, tak si ho nejspíš koupím |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
ladyquerida 321-600
|
Zaslal: pá březen 22, 2013 10:10 am Předmět: |
|
|
Já jsem si koupila meruňkový olej od saloos na pleť (po večerním čištěním ji mám vždycky spíš sušší, tak ho dávám na noc) a jelikož se mu už blíží datum spotřeby, onehdy jsem zkusila i jako vlasový zábal, do délek přes noc. Vymývala jsem jen kondicionérem a v pohodě, vlasy jsem měla i lesklejší a hladší, ale zase jen délky, na suché konečky je u mě krátký (jako skoro cokoliv ) |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|