|
✿
|
máte rádi sníh a vše okolo toho? |
Ano |
|
53% |
[ 32 ] |
Ne |
|
6% |
[ 4 ] |
čeho je moc toho je příliš.. |
|
15% |
[ 9 ] |
Už nemůžu to bílé sfinstvo ani vidět.. |
|
25% |
[ 15 ] |
|
Celkem hlasů : 60 |
|
Autor |
Zpráva |
Morganna ***moderátorka***
|
Zaslal: út leden 19, 2010 5:52 pm Předmět: |
|
|
Lalaith napsal: | Tak já jsem asi divná, takových pozitivních ohlasů... ale, já sníh nerada, zimu taky nerada... miluju podzim a jaro, léto - to už je moc teplo (teda u nás na severu moc ne)... ale zima - ble, sníh, čvachta, mokro v btách, mokrý kalhoty, padá to za krk vůbec... ale na to, že nemám sníh ráda, bydlím na blbém místě, v Jablonci zvládne být sníh třeba i od listopadu do dubna... je tady snad ještě nějaká spřízněná duše, která zimu nerada, že jo? |
Morgys taky zimu nerada. Rada maximalne zpoza okna bytu ze svarakem v ruce a sklebem na xychte _________________ Szła magiczka przez porębę, pogryzły ją żmije. Wszystkie gady wyzdychały i magiczka żyje. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Laire ~ Strážkyně tématu ~
|
Zaslal: út leden 19, 2010 5:53 pm Předmět: |
|
|
Nesnáším zimu, ale když už musí být, tak aspoň se sněhem. Ideálně když nemusím ven a můžu koukat na zasněžený strom za oknem a zahrádku za barákem, jinak tu městskou rozšlapanou břečku taky nemusím.
Jo a botky mám vyřešený, dostala jsem k Vánocům kanady, dokonce zimní model Teploučko, suchoučko a sůl se může jít zahrabat, stačí občas napatlat krémem |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Zaslal: út leden 19, 2010 5:56 pm Předmět: |
|
|
Laire napsal: | Jo a botky mám vyřešený, dostala jsem k Vánocům kanady, dokonce zimní model Teploučko, suchoučko a sůl se může jít zahrabat, stačí občas napatlat krémem |
No ja letos prvni zimu nosim glady a krome drobneho defektu, ze nejsou primo do velkeho snehu (tzn. do teho dopusceni, co je vcil venku. - bo se tam nabali kilo snehu do vzorku a clovek ide jak na skluzavce) je musim pochvalit, bo sul na ne nemoze a teplucko v nich je tez - hlavne, jak si clovek zebere dvoje fusky _________________ Szła magiczka przez porębę, pogryzły ją żmije. Wszystkie gady wyzdychały i magiczka żyje. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Lalaith >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: út leden 19, 2010 6:13 pm Předmět: |
|
|
Já nosím pohory, kožený, ale jsou starý a prasklý, tak mi tam teče... a nebo kozačky, s chlupem, s pořádnou podrážkou... kalhoty dovnitř, pak je nemám mokrý, sice to nevypadá moc dobře, ale je mi to fuk... ale musim je umývat od soli, promazávat a vůbec... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Kathory >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: út leden 19, 2010 7:15 pm Předmět: |
|
|
Morganna napsal: | Laire napsal: | Jo a botky mám vyřešený, dostala jsem k Vánocům kanady, dokonce zimní model Teploučko, suchoučko a sůl se může jít zahrabat, stačí občas napatlat krémem |
No ja letos prvni zimu nosim glady a krome drobneho defektu, ze nejsou primo do velkeho snehu (tzn. do teho dopusceni, co je vcil venku. - bo se tam nabali kilo snehu do vzorku a clovek ide jak na skluzavce) je musim pochvalit, bo sul na ne nemoze a teplucko v nich je tez - hlavne, jak si clovek zebere dvoje fusky |
Kouzelný příspěvek. A velké dík za tu ostravštinu. Taku hezku jsem už dlouho nečetla A s tím nabalováním máš pravdu. Ono jak se to nakupí, tak to pak vypadá jak Hurvajzovy botky A bota pak váží snad čtyři kila. Nejlepším s takym pak přijít domů Tež nosím glady v zimě a spokojenost. Jenom to zavazování je otrava... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Káťa >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: út leden 19, 2010 7:53 pm Předmět: |
|
|
Ehm...Co jsou to ty "glady"?
Lalaith jak já bych s tebou to bydliště měnila.... zimu a hlavně sníh miluju _________________ Zdrav????????? m?????????©ho d?????????Ât???te je nejd??le??it???j??????????? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Lalaith >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: út leden 19, 2010 7:56 pm Předmět: |
|
|
Jo, glady u nás taky neznáme...
Já bych měnila jenom na tu zimu... Jinak ani náhodou, podzim na Jizerkách je to nejkrásnější, co může být... Mlhy na Jizeře a zlaté bukové listí na Viničné, Poledníku... Neměnila bych - za to mi stojí i ta dloooouhá zima, o to víc se těším na jaro... (no nic, takový menší výlev, ale mám ty hory strašně ráda...) |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Zaslal: út leden 19, 2010 8:03 pm Předmět: |
|
|
Toz myslela jsem, ze glady je termitus technicus, ale pro ilustraci
Kač - no, ja to puvodne malem napisala po naszemu to vis, zkusky na polonistyce Tak jsem si musela ulevit. _________________ Szła magiczka przez porębę, pogryzły ją żmije. Wszystkie gady wyzdychały i magiczka żyje. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Bambi >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: út leden 19, 2010 8:47 pm Předmět: |
|
|
No u nás je zima teda pořádná !!! |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
REBELKAAAAAA 601-1200. Guru III. kategorie
|
Zaslal: pá červen 25, 2010 6:15 pm Předmět: Re: sněžení.. |
|
|
kalakai napsal: | celý měsíc furt sněží..neleze vám to už krkem? nebo jste sněhomilové a milujete lyžování, bobování, stavění sněhuláků, odklízení sněhu a vše okolo toho bílého a studeného? |
Za tuto letošní zimu co byla jsem moc ráda. Pořádných let nebyl takový sníh jako letos jsem za to ráda, jelikož zimu nesmírně miluji. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|