|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Čierna Vlčica 321-600
|
Zaslal: čt únor 09, 2012 7:35 pm Předmět: |
|
|
S tým močom mám skúsenosti už dávnejšie mi to poradila moja babička a čuduj sa svetu ono to fakt funguje len potom som to už prestala praktizovať ani neviem prečo ale teraz ked som si to znova pripomenula asi to skúsim ešte raz |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
gramostola 161-320
|
Zaslal: st červenec 18, 2012 12:33 am Předmět: |
|
|
ach jo, tak jsem si pročetla celou diskuzi a nikde jsem nenašla, jak přesně se urinoterapie používá...ty lidi, co se na to ptali byli prostě ignorováni ....takže mám odchytit moč do nějaké misky, pak si to tamponkem namatlat na obličej a nechat být, nebo to stačí používat jen jako takové tonikum, které si pak hned i smyju? nějak nevim, jak bych před partnerem obhájila, že smrdim, jako, kdybych se počůrala ..,.případně nedá se ten odér něčím zamaskovat?....já jsem teda na to donedávna měla stejný fuj-názor, jako většina lidí, ale poslední dobou čtu samý dobrý ohlasy, psychicky to už taky neberu tak znechuceně a tak si říkám, proč to nezkusit, když jsem stejně pro každou hovadinu |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
ivet922 161-320
|
Zaslal: st červenec 18, 2012 8:05 am Předmět: |
|
|
Zkus se mrknout na diskuzi www.vicevlasu.cz. Tam je o urinoterapii hodně psáno.I jak se má praktikovat. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
zetonek ~ Strážkyně tématu ~
|
Zaslal: so únor 23, 2013 12:49 pm Předmět: |
|
|
Mátě někdo osobně vyzkoušenou akupunktruru na bolesti hlavy či zad? Opravdu by mě zajímalo, jestli to funguje jelikož mi nezabírají žádné léky proti bolesti.
A jak vás to vyšlo cenově?
Předem díky za všechny zkušenosti a rady. _________________ Jestli mate sluchatka (ne bednicky!) tak si pustte nahlas tohle video (je bez obrazu)
http://www.youtube.com/watch?v=IUDTlvagjJA |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
kiralait 0-7
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Miňule 81-160
|
Zaslal: čt září 18, 2014 9:10 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem si cíleně četla o urinoterapii, o které uvažuji. A docela mě pobavilo to, že laryngitida ustupuje s věkem Mám ji od mala, je mi 27 a neustupuje ani náhodou! Kéžby, ale bohužel... _________________ Serenity Basteela * |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Kavabo 0-7
|
Zaslal: ne červenec 01, 2018 4:01 am Předmět: q |
|
|
Ahoj, . Fajn, že sa ti po rokoch trápenia podarilo dostať biologickú liečbu. Asi by ju chceli všetci, no nie je to vôbec jednoduché. Napr. na Slovensku musí pacient najskôr absolvovať liečbu dvomi systémovými liekmi (ako MTX, Equoral, Neotigason a pod.) a len v prípade, že tieto lieky nezaberajú alebo majú pre pacienta závažné vedľajšie účinky, mu poisťovňa schváli biologiká. Takže je to na dlhé lakte a pomůžete http://eu-sale.com/cs/onycosolve-ceska-republika/. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
wensdy 1201-2400. Guru II. kategorie
|
Zaslal: po červenec 02, 2018 8:46 pm Předmět: |
|
|
No tady taky ne. Mám autoimunitní onemocnění. Brala kortikoidy, cytostatika a spousta dalšího a na biologickou léčbu nemám nárok. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Imndro4 0-7
|
Zaslal: st červenec 27, 2022 12:17 pm Předmět: |
|
|
Myslím, že CBD je dobré na akné, ale také na lepší spánek obecně. Já osobně kupuji CBD pravidelně zde https://www.konopnafarmaliptov.sk/cs/ a jsem s ním maximálně spokojená Za test nikdy nic nezaplatíte |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|