|
✿
|
Jste vlasový exibicionista? |
Ano, baví mě to . |
|
28% |
[ 20 ] |
Je to můj koníček :-) |
|
5% |
[ 4 ] |
To mě nikdy nenapadlo. |
|
20% |
[ 14 ] |
Někdy. |
|
33% |
[ 23 ] |
Ne, pozornost mi vadí. |
|
11% |
[ 8 ] |
|
Celkem hlasů : 69 |
|
Autor |
Zpráva |
* >RADA STARŠÍCH<
![]()
|
Zaslal: út leden 12, 2010 10:15 pm Předmět: |
|
|
yourcandy napsal: | Je mi líto krásné blond dívky a hezky dopis od MrE má v sobě velkou moudrost. |
Your - já se omluvuju - ale ten google slovník mě srazil - občas to takhle překládá, prostě boží. Já nenosim vlasy v buchtě zavání mi to sprostě pardoooooooooooooooooooooon, já už mlčim, ale krásný  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
* >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: út leden 12, 2010 10:20 pm Předmět: |
|
|
A.d.é.l. napsal: | yourcandy napsal: | Je mi líto krásné blond dívky a hezky dopis od MrE má v sobě velkou moudrost. |
Your - já se omluvuju - ale ten google slovník mě srazil - občas to takhle překládá, prostě boží. Já nenosim vlasy v buchtě zavání mi to sprostě pardoooooooooooooooooooooon, já už mlčim, ale krásný  |
Adél a proooč néééééééééé nahodou, buchta je roztomilá  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wKnrlto/]
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
yourcandy 41-80

|
Zaslal: út leden 12, 2010 10:28 pm Předmět: |
|
|
Mít buchtu na hlavě, je opravdu exhibicionismus 1***** Adel nás ještě překvapí (doufám,že se už na mě nezlobíš? ) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
tanka777 >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: út leden 12, 2010 10:28 pm Předmět: |
|
|
povedat, ze nosim vlasy v buchte je krajsie ako nosim vlasy v drdole. odteraz si cesem len buchtu  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
curupury 81-160

|
Zaslal: st leden 13, 2010 11:23 am Předmět: |
|
|
Tak buchta mě taky dostala .Ale to co se stalo s tou dívkou je smutné,jen nevím jestli projevit lítost právě jí.Jí už to bude houby platné.Odbočila jsem a za to se omlouvám. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
* >RADA STARŠÍCH<
![]()
|
Zaslal: st leden 13, 2010 12:45 pm Předmět: |
|
|
yourcandy napsal: | Mít buchtu na hlavě, je opravdu exhibicionismus 1***** Adel nás ještě překvapí (doufám,že se už na mě nezlobíš? ) |
Já se nezlobila, komunikace je přece základ všeho  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Allean >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: st leden 13, 2010 7:39 pm Předmět: |
|
|
A.d.é.l. napsal: | yourcandy napsal: | Je mi líto krásné blond dívky a hezky dopis od MrE má v sobě velkou moudrost. |
Adél no ty bláho Vlasy v buchtě, to mě dostalo  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Allean >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: st leden 13, 2010 8:02 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem konečně přečetla celé vlákno...zajímavé
Vyloženě "vlasový exhibicionista" nejsem, nemám pocit, že by moje vlasy byly tak krásné a dlouhé, abych se mohla nějak "předvádět".
Ale občas jo, to je jasný Jak tu o pár stránek zpět psala Ivet o tom hovínkoidním účesu, mám to stejně .
Bylo to minulý rok, kdy jsem měla vlasy půl roku jen v drdolu (chce se mi napsat "v buchtě" ) nebo zamotané pod skřipcem. Půl roku je dlouhá doba, takže když jsem vlasy zase rozpustila, byly výrazně delší. Moc mě těšilo, když mi to lidi v mém okolí říkali A tak jsem exhibovala Zvlášť v práci, tam mě každý zná jen s "hovínkem". Pak jsem se vytasila s culíkem a hned bylo téma k hovoru
btw stejně už nosím zase hovínko, culík byl v ordinaci těžce nepraktický  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Rain 161-320

|
Zaslal: st březen 24, 2010 9:38 am Předmět: |
|
|
Trošku mě zarazily poněkud přehnané reakce na tohle téma, tak jsem se rozhodla taky přispět svojí troškou .
Předem říkám, že se k řadám "exhibicionistů" (nebo jak tomu kdo chce říkat), hrdě hlásím. Překvapilo mě, kolik lidí si tenhle výraz hned přebralo vyloženě negativně. Nevím jak to funguje u jiných, ale mě jde čistě o to být prostě JINÁ. Rozhodně si nemyslím (ani tím ostatním nechci dát najevo), že si myslím že jsem v nečem lepší, hezčí, chytřejší, hubenější, víc sexy,... (cokoliv vás napadne) než ostatní. Výčet všech věcí na mém tělě, které mají k dokonalosti hodně daleko by patřil spíš do jiného tématu, takže se tím nebudu zabývat, ale věřte že by toho bylo dost .
-btw, taky jsem nikde v názvu tématu nezaregistrovala, že by mělo jít o "dlouhovlasý" exhibicionismus, já třeba několik let exhibovala s vlasama na ježka , i když je asi fakt že to bylo asi proto, že si skoro všichni mysleli že jsem kluk ....ehm...no nic, popojedem takže teď už exhibuju spíše oblečením
Jakákoliv odlišnost v naší společnosti budí pozornost, tak to prostě bylo a bude... Takže pokud se třeba nějaká slečna rozhodne nechat si narůst dlooouhé vlasy (je úplně jedno jestli kvůli svému dobrému pocitu, nebo kvůli čemukoliv jinému), asi by nebylo úplně od věci s tím tak trochu počítat , protože ať je to člověku příjemné nebo ne, prostě se za ním lidi otáčet budou . Může vám to být nepříjemné, můžete si stěžovat od rána do večera, ale prostě to tak bude.
Nestačila jsem se divit, když tu spousta holek psala že přece nebude nosit vlasy (ač sebekrásnější) na veřejnosti rozpuštěné, protože by to ostatní brali jako "chlubení se"?. Já nevím jestli jsem divná, ale když má třeba nějaká holčina pěkné nohy a vezme si minisukni, nevidím v ní namyšlenou fiflenu, vidím prostě holku s pěknýma nohama . Nebo by podle vás bylo lepší, kdyby nosila dlouhé široké kalhoty, aby si náhodou někdo nevšiml že má hezké nohy? Nevím jestli to má co dělat se seběvědomím nebo je v tom něco jiného, ale přece když vím že mám nějakou přednost, nebudu jí skrývat, jenom proto že by to někomu jinému mohlo "vadit"?
Jistě, pozornost to není vždycky pozitivní, s tím jsem si taky užila až až, zjistila jsem že naše město není tak velké jak jsem si myslela, slyšela jsem spostu (radši nechci vědět o tom zbytku...) pomluv, v 99,9% je o mě roznáší lidi které ani neznám a v životě jsem s nimi neprohodila ani slovo... Trochu mě to mrzí jenom když se něco takového donese k člověku na kterém mi záleží a já citím že pochybuje... Jinak to nevnímám vyloženě negativně, snažím se o tom přemýšlet trochu jinak. Co asi vede člověka k šíření negativních věcí o někom koho vůbec nezná? Žeby přecejenom ta závist a vlastní komplexy? Takže mi to pak přijde spíš úsměvné, možná je mi těch lidí i líto.
Omlouvám se za slohovou práci a její gramatické nedostatky, ale zkrátit to nešlo . Takhle to prostě vidím já.... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
* >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: st březen 24, 2010 10:02 am Předmět: |
|
|
Rain: jedna jedinná poznámka, fórum se jmenovalo jinak, a dost to provokovalo... _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wKnrlto/]
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|