|
✿
|
Autor |
Zpráva |
tiborMel >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: so srpen 02, 2008 2:07 pm Předmět: |
|
|
heč a já teď malý vydře viděla onlajn teda jestli to bylo vydře, ale tvar to mělo a bylo to upa černý (jak vlastně vypadá undatra?? ) a bylo to mládě, asi 20 cm mělo a plavalo to v rybníce no já byla nadšená !!! _________________ I would die to breathe again |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Morganna ***moderátorka***
|
Zaslal: so srpen 02, 2008 2:27 pm Předmět: |
|
|
tiborMel napsal: | heč a já teď malý vydře viděla onlajn teda jestli to bylo vydře, ale tvar to mělo a bylo to upa černý (jak vlastně vypadá undatra?? ) a bylo to mládě, asi 20 cm mělo a plavalo to v rybníce no já byla nadšená !!! |
Ondatra je hneda, misty nacervenala potfurka. Mivali jsme jich plno blizko baraku ve strouze. Splouchaji jak o život
_________________ Szła magiczka przez porębę, pogryzły ją żmije. Wszystkie gady wyzdychały i magiczka żyje. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
tiborMel >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: po srpen 04, 2008 12:56 pm Předmět: |
|
|
tak to byla vydra, jééééé _________________ I would die to breathe again |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Lily 321-600
|
Zaslal: út září 30, 2008 2:25 pm Předmět: |
|
|
Nevěděla jsem, kam to napsat, tak snad sem. Také jsem uvažovala, že napíšu rovnou sz Adél, ale zkusím to tady. Dneska jsem našla ježka. Byl sám u silnice a zdál se být vystrašený a opuštěný.
Měří asi 10cm (vešel se mi do dlaně). Kolik váží nevím, protože si ho vzala domů kamarádka, protože se mnou by musel jet autobusem.
Je možné, že jsme udělaly chybu, když jsme ho odnesly, ale stalo se. Co s ním dál? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Lily 321-600
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|
* >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: út září 30, 2008 7:59 pm Předmět: |
|
|
Promiň Lil, poslední dobou tu moc nejsem.
Co se týče ježka. Řeknu to tak, jak to je. V přírodě s největší pravděpodobností nepřežije. Záchranné stanice se těmihle ježčaty nezabívají (nemají zájem nebo dostatek finací a dobrovolníků)... Já mám plno Máš tedy dvě možnosti: buď zkusíte ježka udat v záchranné stanici blízko vás (nevím bohužel odkud jsi), nebo Zdence Dvorských - tak si ho vezme tak jako tak, ale nepřijede si pro něj, nemá čím. Nebo - a to by bylo nejlepší - dát ho (nebo si ho nechat?) někomu, kdo se o něj pokusí postarat sám. Teď už je zima. Může se taky stát, že je ježek prochladlý (může mít zápal plic nebo špatné ledviny - nejčastější úmrtnost) a tak jako tak vám bohužel nepřežije. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Lily 321-600
|
Zaslal: út září 30, 2008 8:08 pm Předmět: |
|
|
Děkuju. Mě bylo dost divné, že je tak sám a ani se nás nebál a neutíkal.
Kamarádka mi volala, že ho dala na zahradě do ohrádky.
Myslíš, že kdyby byl zdravý (třeba je), tak by venku nepřežil, když ještě nemrzne? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
* >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: út září 30, 2008 8:21 pm Předmět: |
|
|
Lily napsal: | Děkuju. Mě bylo dost divné, že je tak sám a ani se nás nebál a neutíkal.
Myslíš, že kdyby byl zdravý (třeba je), tak by venku nepřežil, když ještě nemrzne? |
Myslím, že když je takhle malý, je dobrý dát ho domů do tepla, třebas do bedýnky. V přírodě nepřežije určitě. Už není moc kde sehnat potrava. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Shahlah >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: st říjen 01, 2008 12:38 pm Předmět: |
|
|
Krásné vlákno, tolik milých zvejřecích obrázků!
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|
hankaflakanka 161-320
|
Zaslal: st říjen 01, 2008 3:18 pm Předmět: |
|
|
A.d.é.l. napsal: | Lily napsal: | Děkuju. Mě bylo dost divné, že je tak sám a ani se nás nebál a neutíkal.
Myslím, že když je takhle malý, je dobrý dát ho domů do tepla, třebas do bedýnky. V přírodě nepřežije určitě. Už není moc kde sehnat potrava. |
Ségra teď našla se skorošvagrem taky mláďata od 100 do 150 g, asi pět, matku zřejmě neměli, ale mají příručku o ježcích z ČSOP, tak snad si podle ní poraděj..... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|