Pantene pro V
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... , 14, 15, 16  Další

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Šampóny a kosmetické řady
 Vložte téma mezi Oblíbené&sid=85be16d2bc3462f840e1a90b3237b669Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
kocickaaa
21-40
21-40

PříspěvekZaslal: pá září 23, 2011 9:34 pm    Předmět: Citovat

Stojí za to zkusit Pantene pro V repair Question Cool
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Veera
601-1200. Guru III. kategorie
601-1200. Guru III. kategorie

PříspěvekZaslal: so září 24, 2011 8:10 am    Předmět: Citovat

kocickaaa napsal:

Za sebe říkám, že ne. Měla jsem balzám repair, první dva měsíce byly konečky krásné, zdravé, šly rozčesat a roztřepenců výrazně ubylo, ale pak to najednou přestalo účinkovat a vlasy byly v horším stavu než před tím.
kocickaaa
21-40
21-40

PříspěvekZaslal: so září 24, 2011 9:48 am    Předmět: Citovat

Veera: Fakt? Sad někomu vyhovuje,někomu ne,tak já nevím jestli to mám zkusit nebo radši ne Confused Nechce se mi za to dávat zbytečné peníze abych to pak vyhodila Crying or Very sad
tanka777
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: so září 24, 2011 9:57 am    Předmět: Citovat

kocickaaa napsal:

za mna ano. je to jeden z najlepsich samponov a kondisov ake som kedy mala. vlasy krasne leskle a uhladene. lepsi od tohoto sa mi zdal iba ten na farbene vlasy tiez od pantene
Hedwica
161-320
161-320

PříspěvekZaslal: út říjen 11, 2011 1:58 pm    Předmět: Citovat

Musím pochválit Pantene Aqua Light sprej:) líbí se mi na něm jak ta cena, tak i skutečnost, že neobsahuje silikony!!! vřele doporučuju, vlasy jsou po něm krásně rozčesatelné, hebké a lesklé. paráda Smile)) jinak jsem zkoušela i jejich dvouminutovou masku ze stejné řady a též paráda Smile
pop.art
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: so březen 24, 2012 1:18 pm    Předmět: Citovat

Hedwica napsal:
Musím pochválit Pantene Aqua Light sprej:) líbí se mi na něm jak ta cena, tak i skutečnost, že neobsahuje silikony!!! vřele doporučuju, vlasy jsou po něm krásně rozčesatelné, hebké a lesklé. paráda Smile)) jinak jsem zkoušela i jejich dvouminutovou masku ze stejné řady a též paráda Smile
Já ho koupila v sadě i se šampónem a sprej mi moc nesedí. Fakt co hlava to rozdíl.
pop.art
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: so březen 24, 2012 1:21 pm    Předmět: Citovat

Asi před 2týdny jsem si v DM vzala ve slevě posl. kus šamponu Time Therapy..je výbornýý!!! Zvláštní, je modrý a hustý. Mám po něm "svěží" vlasy i 3.den. Na netu jsem koukala, že měla ta řada víc výrobku: http://www.youtube.com/watch?v=O6bYiLNB1xk ale nikde jinde jsem je neviděla. Ta řada skončila nebo změnili obal? Nevšimla si některá
tanka777
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: po srpen 06, 2012 8:13 pm    Předmět: Citovat

dnes som vyskusala novy sampon a balzam pre objem vlasov, tkory trva dlhsie. je na nom uvedene, ze je na normalne a huste vlasy a mozem doporucit. pantene ma znova nesklamalo, vlasky su lahke a vzdusne cely den Smile spokojnost ako stale
ceresnicqa_3
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: ne srpen 12, 2012 10:13 pm    Předmět: Citovat

Pantene som neskusala uz roky rokuce ale aj spoluziacka ma krasne leskle a uhladene vlasky od neho, mala by som sa odhodlat kupit si ho Smile asi vyskusam ten repair..
Elli
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: čt srpen 23, 2012 4:24 pm    Předmět: Citovat

ja som si nedávno kúpila kondici=oner a masku aqua light a som celkom spokojná...akože neviem či si ich ešte kúpim ale nedá sa na nich povedať ani jedno zlé slovo,vlásky boli uhladené a nezdali sa mi zaťažené
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... , 14, 15, 16  Další

Přejdi na: