|
✿
|
Autor |
Zpráva |
kocickaaa 21-40

|
Zaslal: pá září 23, 2011 9:34 pm Předmět: |
|
|
Stojí za to zkusit Pantene pro V repair  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Veera 601-1200. Guru III. kategorie

|
Zaslal: so září 24, 2011 8:10 am Předmět: |
|
|
kocickaaa napsal: | Stojí za to zkusit Pantene pro V repair  |
Za sebe říkám, že ne. Měla jsem balzám repair, první dva měsíce byly konečky krásné, zdravé, šly rozčesat a roztřepenců výrazně ubylo, ale pak to najednou přestalo účinkovat a vlasy byly v horším stavu než před tím. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
kocickaaa 21-40

|
Zaslal: so září 24, 2011 9:48 am Předmět: |
|
|
Veera: Fakt? někomu vyhovuje,někomu ne,tak já nevím jestli to mám zkusit nebo radši ne Nechce se mi za to dávat zbytečné peníze abych to pak vyhodila  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
tanka777 >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: so září 24, 2011 9:57 am Předmět: |
|
|
kocickaaa napsal: | Stojí za to zkusit Pantene pro V repair  |
za mna ano. je to jeden z najlepsich samponov a kondisov ake som kedy mala. vlasy krasne leskle a uhladene. lepsi od tohoto sa mi zdal iba ten na farbene vlasy tiez od pantene _________________ Ak sa nechce?? c???????????Âti?? s??m, o??e?? sa. Ak sa nechce?? c???????????Âti?? smutn??, opi sa. Ak nechce?? by?? nikdy zraden??-zadov???? si psa. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Hedwica 161-320

|
Zaslal: út říjen 11, 2011 1:58 pm Předmět: |
|
|
Musím pochválit Pantene Aqua Light sprej:) líbí se mi na něm jak ta cena, tak i skutečnost, že neobsahuje silikony!!! vřele doporučuju, vlasy jsou po něm krásně rozčesatelné, hebké a lesklé. paráda )) jinak jsem zkoušela i jejich dvouminutovou masku ze stejné řady a též paráda  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
pop.art 321-600

|
Zaslal: so březen 24, 2012 1:18 pm Předmět: |
|
|
Hedwica napsal: | Musím pochválit Pantene Aqua Light sprej:) líbí se mi na něm jak ta cena, tak i skutečnost, že neobsahuje silikony!!! vřele doporučuju, vlasy jsou po něm krásně rozčesatelné, hebké a lesklé. paráda )) jinak jsem zkoušela i jejich dvouminutovou masku ze stejné řady a též paráda  | Já ho koupila v sadě i se šampónem a sprej mi moc nesedí. Fakt co hlava to rozdíl. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
pop.art 321-600

|
Zaslal: so březen 24, 2012 1:21 pm Předmět: |
|
|
Asi před 2týdny jsem si v DM vzala ve slevě posl. kus šamponu Time Therapy..je výbornýý!!! Zvláštní, je modrý a hustý. Mám po něm "svěží" vlasy i 3.den. Na netu jsem koukala, že měla ta řada víc výrobku: http://www.youtube.com/watch?v=O6bYiLNB1xk ale nikde jinde jsem je neviděla. Ta řada skončila nebo změnili obal? Nevšimla si některá |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
tanka777 >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: po srpen 06, 2012 8:13 pm Předmět: |
|
|
dnes som vyskusala novy sampon a balzam pre objem vlasov, tkory trva dlhsie. je na nom uvedene, ze je na normalne a huste vlasy a mozem doporucit. pantene ma znova nesklamalo, vlasky su lahke a vzdusne cely den spokojnost ako stale _________________ Ak sa nechce?? c???????????Âti?? s??m, o??e?? sa. Ak sa nechce?? c???????????Âti?? smutn??, opi sa. Ak nechce?? by?? nikdy zraden??-zadov???? si psa. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
ceresnicqa_3 >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: ne srpen 12, 2012 10:13 pm Předmět: |
|
|
Pantene som neskusala uz roky rokuce ale aj spoluziacka ma krasne leskle a uhladene vlasky od neho, mala by som sa odhodlat kupit si ho asi vyskusam ten repair.. _________________ Nikdy nebolo tak, aby nemohlo byt este horsie... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Elli 321-600

|
Zaslal: čt srpen 23, 2012 4:24 pm Předmět: |
|
|
ja som si nedávno kúpila kondici=oner a masku aqua light a som celkom spokojná...akože neviem či si ich ešte kúpim ale nedá sa na nich povedať ani jedno zlé slovo,vlásky boli uhladené a nezdali sa mi zaťažené |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|