|
✿
|
Jaká délka vlasů se vám u dlouhých vlasů líbí nejvíce? |
Po lopatky |
|
4% |
[ 19 ] |
Do pasu |
|
37% |
[ 152 ] |
Po zadek (k bokům) |
|
32% |
[ 130 ] |
Na stehna |
|
7% |
[ 29 ] |
Ke kolenům |
|
9% |
[ 38 ] |
Pod kolena a del?í |
|
9% |
[ 38 ] |
|
Celkem hlasů : 406 |
|
Autor |
Zpráva |
Káliaček >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: so červenec 09, 2011 11:02 am Předmět: |
|
|
Sechmet napsal: | ee mě se u kluků dlouhé vlasy nelíbí.. fakt MAX po ramena.. |
To je dobré vědět |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Golden.mane 81-160
|
Zaslal: ne červenec 10, 2011 9:34 pm Předmět: |
|
|
Sechmet napsal: | Golden.mane napsal: | u holek se mi líbí od pasu pod zadek, u kluků pak od lopatek maximálně do pasu (největší zabiják je ofina). Delší mi už přijdou "na mě moc" jinak neni nad rozplývání nad překrásnou dlouhou a bohatou hřívou u obou pohlaví |
ee mě se u kluků dlouhé vlasy nelíbí.. fakt MAX po ramena.. |
kdyby se všem líbilo to samé, tak bychom se prali jen o těch "pár" jedinců a zbytek by zůstal na ocet v rozmanitosti je krása i užitek |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
*MrE >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: ne červenec 10, 2011 9:42 pm Předmět: |
|
|
Sechmet napsal: | ee mě se u kluků dlouhé vlasy nelíbí.. fakt MAX po ramena.. |
If a man has a round/fat face, I think po ramena max is the most suitable hairstyle.
Káliaček napsal: | To je dobré vědět |
You are still very young and very slim, so loooooooooong hair looks very well on YOU |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Malonek >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: ne červenec 10, 2011 10:25 pm Předmět: |
|
|
Káliaček napsal: | Sechmet napsal: | ee mě se u kluků dlouhé vlasy nelíbí.. fakt MAX po ramena.. |
To je dobré vědět | A mně se zas líbí moc. _________________ primifluous = that which flows first |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Atra.Dark 161-320
|
Zaslal: ne červenec 10, 2011 10:32 pm Předmět: |
|
|
Taky se mi u chlapů líbí dloooouhé vlasy A délka se mi líbí u obou pohlaví tak nějak stejně, pro mě je ideální délka někam pod zadek Mám teď na hlídání pětiletou neteř a dneska mi pověděla, že si chce nechat narůst vlasy a že je chce až ke kotníkům |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Avenue 0-7
|
Zaslal: so srpen 06, 2011 2:54 pm Předmět: |
|
|
Mi se libi delka do pasu (hlas pro ni), ale bohuzel ne kazde tak dlouhe vlasy slusi. Nekdy je uz to na ukor celkoveho vzhledu. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Chaos 81-160
Založen: 5.12.2010 Příspěvky: 104 Bydliště: Jablonec nad Nisou
|
Zaslal: po říjen 10, 2011 5:14 pm Předmět: |
|
|
Momentálně taky přemýšlím nad touhle otázkou.Mám teď vlasy asi pár čísel pod bradavky.Přemýšlím jestli to měsíčně stříhat (ten centimetr za měsíc by u mě odpovídal) a počkat až se ty vlasy srovnaj, nebo to nechat růst dál...
Je fakt že ty přední prameny v jednom roce dost utpěly a jsou pozadu se zadní částí, takže by se to mohlo srovnat za půl roku.Ale na druhou stranu bych chtěl skusit to nechat růst třeba až do pasu.Pečovat jsem se o ně naučil _________________ To be forgotten is worse than death ... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Kllara 81-160
|
Zaslal: po říjen 10, 2011 6:41 pm Předmět: |
|
|
Mě se líbí max. do pasu |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Lúthien >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: po říjen 10, 2011 6:47 pm Předmět: |
|
|
Mě se líbí každá délka, pokud to vlasy kvalitou zvládají. Takže pokud není posledních dvacet čísel jen pět chloupků, klidně ke kolenům a delší Můj skromný cíl je "jen" do pasu, vlasy nemám moc kvalitní a bude zázrak, když takovu délku přežijí |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Juanitta >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: po říjen 10, 2011 6:51 pm Předmět: |
|
|
Janickaxy napsal: | Mě se líbí každá délka, pokud to vlasy kvalitou zvládají. Takže pokud není posledních dvacet čísel jen pět chloupků, klidně ke kolenům a delší Můj skromný cíl je "jen" do pasu, vlasy nemám moc kvalitní a bude zázrak, když takovu délku přežijí |
Janička, veľmi pekne napísané, myslím si to isté... a mojím cieľom je tiež pás, ak sa toho dožijem |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|