|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Dančula 321-600
|
Zaslal: čt listopad 25, 2010 3:01 pm Předmět: |
|
|
ZaBukem2 napsal: | Dančula napsal: | No jo,ale já tu venitu chtěla hlavně proto,že prý chytá na hennu...potřebuju si přebarvit henněné vlasy a normální barva-chemická na hennu nechytá,tak jsem myslela,že použiji tuto venitu a pak už třeba jen normální chemické přelivy.....nebo jinak fakt nevím....nechci mít nazrzlé vlasy,vždy je mám po jakékoli henně u kořínků nazrzlé,ono ze začátku to vypadá dobře,ale po mytí vyleze stejně ta nazrzlá barva,a to se mi nelíbí.... |
Teda nevím, kde jsi k takové informaci přišla, ale já jsem venitu používala na hennu a držela úplně stejně jako vymývací barevné šampony a někdy se stalo, že mi ani nechytla na šediny, tzn. bílé neobarvené vlasy, což bylo hodně divné. Osobně bych se této barvě vyhýbala... myslím, že jsou lepší možnosti |
A jaké jiné možnosti?myslíš,že by mi chytla i jiná chemická barva? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
ZaBukem2 321-600
|
Zaslal: čt listopad 25, 2010 3:14 pm Předmět: |
|
|
Dančula napsal: | ZaBukem2 napsal: | Dančula napsal: | No jo,ale já tu venitu chtěla hlavně proto,že prý chytá na hennu...potřebuju si přebarvit henněné vlasy a normální barva-chemická na hennu nechytá,tak jsem myslela,že použiji tuto venitu a pak už třeba jen normální chemické přelivy.....nebo jinak fakt nevím....nechci mít nazrzlé vlasy,vždy je mám po jakékoli henně u kořínků nazrzlé,ono ze začátku to vypadá dobře,ale po mytí vyleze stejně ta nazrzlá barva,a to se mi nelíbí.... |
Teda nevím, kde jsi k takové informaci přišla, ale já jsem venitu používala na hennu a držela úplně stejně jako vymývací barevné šampony a někdy se stalo, že mi ani nechytla na šediny, tzn. bílé neobarvené vlasy, což bylo hodně divné. Osobně bych se této barvě vyhýbala... myslím, že jsou lepší možnosti |
A jaké jiné možnosti?myslíš,že by mi chytla i jiná chemická barva? |
Pokud jde o mě, mám od přírody černé vlasy. Dva roky jsem hennovala čistou hennou a pak jsem si řekla, že už mě ten zrz nádech nebaví, tak jsem na vrch hlavy plácla fialovou pro tmavé vlasy (obarví a odbarví v jednom kroku ) a na spodek jsem dala černou. Oboje byly trvalé, nesmývatelné barvy. Hodím do galerky jak to vypadalo asi po 4 měsících, kdy jsem tu fialovou hodila na vrch hlavy ještě jednou (černou už ne). Zrz byla pryč... pak jsem se na barvení vykašlala a zrz trochu vylezla. Myslím, že kdybys každý měsíc používala nějaký přeliv (nejlépe studené barvy), tak by zrz zmizela. Asi nejdůležitější bych to viděla v tom vybrat si opravdu takovou barvu, která nemá jakékoli sebemenší tendence zrznout, ale s tímto ti neporadím, nemám zkušenosti ani znalosti... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Dančula 321-600
|
Zaslal: čt listopad 25, 2010 3:41 pm Předmět: |
|
|
Moc děkuju,jsi hodná..Vypadá to i celkem dobře,jakoby melír..Mě se líbí tmavé barvy,jako je fialová,bordo a černá....nevím,jestli to přebarví i tu hennu... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Paya 21-40
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|
tanka777 >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: po prosinec 27, 2010 6:54 pm Předmět: |
|
|
v tomto fore o par stran dalej sa presne toto riesilo _________________ Ak sa nechce?? c???????????Âti?? s??m, o??e?? sa. Ak sa nechce?? c???????????Âti?? smutn??, opi sa. Ak nechce?? by?? nikdy zraden??-zadov???? si psa. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Paya 21-40
|
Zaslal: po prosinec 27, 2010 6:56 pm Předmět: |
|
|
Jsem to škopek, po odeslání jsem to zjistila taky No nic... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
tiborMel >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: út březen 29, 2011 3:14 pm Předmět: |
|
|
já mám doma ještě tři krabičky a prostě je asi dopoužívám, akorát je už nebudu míchat do henny, abych to neměla na hlavě celou noc. včera sem si to nechala na hoďku .... a ta barva dělá tak krásný vlasy )) sytá zrzavá, nádherná. škoda ( mohli by inovovat složení _________________ I would die to breathe again |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Kornélie 161-320
|
Zaslal: ne duben 10, 2011 11:29 am Předmět: |
|
|
Já mám ještě poslední krabičku Tizianu a šetřím si ju na podzim, moc mi ten odstín vyhovoval. Mohli by zase s něčím přijít na trh. _________________ http://konopijelek.eu |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Čierna Vlčica 321-600
|
Zaslal: pá březen 16, 2012 3:06 pm Předmět: |
|
|
Práve mi maminka doniesla z predajne u nas v nitre túto hennu, myslela som si že tam predávajú egyptskú hennu tak som maminu poprosila nech mi kupi dve krabičky, zarazilo ma ked mi krabičku ukazala, dala som do googlu a chcela si niečo o tejto henne prečítať..používam hennecolor ale túto hennu veru nepoznam ale .fuu a čo som našla...kočky je to pravda?
http://tvnoviny.sk/spravy/radimevam/pozor-na-trhu-je-nebezpecna-farby-na-vlasy.html |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
* >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: pá březen 16, 2012 3:30 pm Předmět: |
|
|
Ano, řeší se to u pár příspěvků nad tebou, viz příspevěk od "paya"... _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wKnrlto/]
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|