|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Chatny >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: čt březen 24, 2011 12:17 pm Předmět: |
|
|
Mám tuhej a tekutej Lust...voní krásně ale barví. a jak...když si stříknu do výstřihu, tak mám pak košili uplně červenou(njn bilej mundur v práci) ale vypere se to. A i na krku mi občas udělá červený fleky, to samí tuhej. Takže musim na zápěstí, pořádně rozetřít a pak opatrně malounko těma rukama přetřít ze zadu krk. Takže, je to docela voser, ale voní krásně |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
ilcas 81-160

|
Zaslal: čt březen 24, 2011 12:35 pm Předmět: |
|
|
ja jsem mela taky tuhej Lust, ale na me to byla hodne intenzivni vune a po delsi dobe me z toho zacala bolet hlava..taky mi barvil, ale mozna kdyz se to poradne rozetre, tak by to mohlo byt lepsi..
ale jasmin z toho vonel krasne  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Chatny >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: čt březen 24, 2011 1:16 pm Předmět: |
|
|
Jo když se rozetře, je to lepší, ale i tak pak barví oblečení, tomu se nedá vyvarovat bohužel....jo voní intenzivně, vydrží mi vonět i druhej den klidně. Ale já ho na sobě po pár hodinách už necítím... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Titania ~ Strážkyně tématu ~

|
Zaslal: čt březen 24, 2011 3:59 pm Předmět: |
|
|
Tuhý parfémy od Lushe jsou fajn, akorát mě vždycky strašně naštvou, protože jen co si nějakej oblíbím, tak ho přestanou dělat. Už se mi to stalo s Potion, momentálně doplácávám Olive Branch (a ani Sakura nebejvala špatná, fňuk) a vždycky když jdu kolem Palladia, jdu si prubnout nějakej z těch novejch. Ale nespěchám, třeba je do chvíle, než doplácám Olive Branch ještě totálně předělaj a bude zase nějakej, do kterýho se zamiluju na první počuch - ted se mi sice ten s růžema celkem líbí, ale úplně stoprocentní to není. A tak nějak mi obecně vyhovovaly líp ty v plechovejch krabičkách a nebarvící.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Defi 81-160

|
Zaslal: čt březen 24, 2011 4:16 pm Předmět: |
|
|
fructia napsal: | Mám tuhou Karmu a ta mě dostala Nebarví a voní strašně dlouho. Mám ještě zálusk na Vanillary, ta musí být taky úžasná  |
Vanillary mám doma já ...hodně intenzivní vůně vanilky,pokud ji máš ráda,tak je tohle jasná volba:)...nakazila jsem jím hodně mých kamarádek,protože voníš jak cukrátko opravdu hodně dlouho:)...měla by tam být i trocha jasmínu,který miluji,ale ten tam moc necítím:/... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Simba77 321-600

|
Zaslal: čt březen 24, 2011 5:44 pm Předmět: |
|
|
Holky můžu se ještě zeptat - lush už nedělá balzámy na spánky? někde jsem je našla a tak jsem hledala na českém i na UK e-shopu a nemůžu najít... docela bych chtěla Dreamtime a byla bych ráda, kdybych zjistila, že jsem ho jen přehlédla... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
wolfishness >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: čt březen 24, 2011 5:50 pm Předmět: |
|
|
Simba77 napsal: | Holky můžu se ještě zeptat - lush už nedělá balzámy na spánky? někde jsem je našla a tak jsem hledala na českém i na UK e-shopu a nemůžu najít... docela bych chtěla Dreamtime a byla bych ráda, kdybych zjistila, že jsem ho jen přehlédla... |
Už je žel nevyrábí, ale pokud budeš mít štěstí, seženeš ho na ebay.
K těm tuhým parfémům, slyšela jsem, že nové várky už nebarví, tak nevím, co je na tom pravdy. Já chci vyzkoušet nějaký z těch nových B-Sides. _________________ http://kocicinadeje.cz/
Studies show:
Intelligent girls are more depressed
because they know
what the world is really like |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
fructia 321-600

|
Zaslal: čt březen 24, 2011 7:45 pm Předmět: |
|
|
Defi napsal: | fructia napsal: | Mám tuhou Karmu a ta mě dostala Nebarví a voní strašně dlouho. Mám ještě zálusk na Vanillary, ta musí být taky úžasná  |
Vanillary mám doma já ...hodně intenzivní vůně vanilky,pokud ji máš ráda,tak je tohle jasná volba:)...nakazila jsem jím hodně mých kamarádek,protože voníš jak cukrátko opravdu hodně dlouho:)...měla by tam být i trocha jasmínu,který miluji,ale ten tam moc necítím:/... |
Vanilku mám moc ráda a chci ji zkusit i kvůli mamce, má taky hrozně ráda vanilkovou vůni...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
wolfishness >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: st duben 06, 2011 8:31 pm Předmět: |
|
|
Tak mám doma velkou pikslu tělového mléka Skin Sin a totálně jsem té vůni propadla. Hořké třešně, jehličí a cosi naprosto kouzelného a neidentifikovatelného, ale je to teda pro mé čichové buňky žrádlo. Želé Iced Wine je taktéž božské, krásná barva, vůně, dostal mě snad více než Sweetie Pie. Šampon Ibiza Party už jsem kdysi měla jako vzorek, to mě moc nenadchnul, ale teď musím říct, že po dalším vyzkoušení s postupem času usuzuju, že by nemusel být tak hrozný, jak jsem si myslela. Dream Time na spánky zvláštně voní, ale že by mě uspal, to se říct nedá. Ale když si vezmu dva Neuroly a namažu se tím balzámkem, tak spím jak mimino. Sprcháč Calacas no comment, pro milovníky citrusových vůní, jako jsem já, je to balzám na duši, úplně mě hřeje u srdce, když se s ním sprchuju. A nakonec Snake Oil, voní mi kupodivu celkem hezky, takový proleželý uzenáč s mátou. A účinky perfektní, už po první aplikaci mě přestala drbat hlava, až mi vymizí zarudnutí a pupínky ve vlasech, tak ho budu používat aspoň jednou týdně jako prevenci(pokud mi teda pomůže). Z Lip Dipu jsem půlku balení sežrala, až pak jsem zkoušela, co to dělá se rty, ale takový fajn průměrný scrubík, pro mě lepší než Bubble Gum, nějak ty žvýkačkové vůně nemusím. Mýdlo Andělský třpyt mě okouzlilo na první počuch, nechápu, že jsem ho objevila až teď, kdy už jsou vánoční limitky v řitce. Mám ho kus na umyvadle a čichám a čichám. Toť asi prozatím vše z nových poznatků. _________________ http://kocicinadeje.cz/
Studies show:
Intelligent girls are more depressed
because they know
what the world is really like |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Nicole >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: st duben 06, 2011 8:38 pm Předmět: |
|
|
Andělský třpyt mám ještě zabalený (116g). Chceš ho ? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|