Má typ vlasov vplyv na manželstvo a vzťahy?
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 16, 17, 18, 19  Další

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Dlouhé vlasy a tak dál...
 Vložte téma mezi Oblíbené&sid=758c8d2ae5bc51c30ebd68942feb6c24Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Klarusa
*** šéfredaktorka serveru ***

PříspěvekZaslal: st listopad 05, 2008 4:04 pm    Předmět: Citovat

No, ale přesně taková otočka to podle mě u Remii není... To vidím spíše jako ten vývoj.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
speedy.gonzales391
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: st listopad 05, 2008 4:04 pm    Předmět: Citovat

Já jsem sice taky docela konzervativní, ale zase změna je život a třeba ostříhání, obarvení atd je pro mě změna taková, na kterou si po krátké době zvyknu.....
Klarusa
*** šéfredaktorka serveru ***

PříspěvekZaslal: st listopad 05, 2008 4:06 pm    Předmět: Citovat

Ale hlavně, tady se to pořád podává tak, že každá změna (ano, myslím ten zásadní obrat) je nutně k horšímu. Vždyť to může být i naopak Shocked
remia
161-320
161-320

PříspěvekZaslal: st listopad 05, 2008 4:07 pm    Předmět: Citovat

Klarusa napsal:
No, ale přesně taková otočka to podle mě u Remii není... To vidím spíše jako ten vývoj.

Pokud se dá vývoj měřit časově, tak je to učitě vývoj Smile protože to už roste xx let Laughing
Titania
~ Strážkyně tématu ~

PříspěvekZaslal: st listopad 05, 2008 4:07 pm    Předmět: Citovat

Tak po tomhle vysvětlení už to chápu, Kath - evoluce jo, přemrštěný a zbytečný revoluce nebrat, v tom vcelku souhlasím. Wink Very Happy Cool
Ale fakt je, že jsem zažila i pár takhle revolučních změn, které byly ku prospěchu - ale to bylo fakt minimum, spíš výjimky potvrzující pravidlo. Ovšem Remiiny dorůstající vlasy beru jako evoluci, nikoli revoluci Wink .
Remio, též přeju, ať to vaše "vykolíkovávání" (mimochodem supr termín - velmi výstižnej) dopadne k oboustranné spokojenosti! Cool
remia
161-320
161-320

PříspěvekZaslal: st listopad 05, 2008 4:10 pm    Předmět: Citovat

Tit, Dany, díky za podporu, ono je to občas drsné, to vykolíkovávání, ale stojí to za to Smile a rozhodně to není o prosazování vůle jednoho, ale o hledání kompromisu...
speedy.gonzales391
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: st listopad 05, 2008 4:14 pm    Předmět: Citovat

Klarusa napsal:
Ale hlavně, tady se to pořád podává tak, že každá změna (ano, myslím ten zásadní obrat) je nutně k horšímu. Vždyť to může být i naopak Shocked

Souhlas, všechny změny nemusí být hned špatné...
remia
161-320
161-320

PříspěvekZaslal: st listopad 05, 2008 4:15 pm    Předmět: Citovat

Val, veverky jsou fajn Smile i ty lázeňské Smile A děkuji za úhel pohledu Cool
hankabar
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: st listopad 05, 2008 4:17 pm    Předmět: Citovat

Všechno se dá vyřešit slovně, vysvětlit, domluvit - když je vůle na obou stranách. Třeba i tak, jako v případě mého brách, který své ženušce výslovně zakázal mít kratší vlasy než po ramena, a ona zase jemu delší jak 5 cm... Přitom brácha býval "mánička" a Ála bývala "na kluka" Rolling Eyes oběma to sedělo, a oba v tom byli spokojenější. Ála by šla na kluka hned. No, tak respektují přání toho druhého, ale moc se jim to nelíbí. Rolling Eyes Smile
Kathory
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: st listopad 05, 2008 4:42 pm    Předmět: Citovat

dana napsal:
A růst vlasů bys teda potom zařadila ke změnám nebo k vývoji? Protože o to tu celou dobu jde.

Pokud by někdo nosil celý život krátké vlasy, nebo ne, jinak, když vezmu chlapy, kteří nemají žádné vlasy... A prostě je to jejich součást, image, patří to k nim a pak by se naráz z čistajasna rozhodli, že by si je nechali narůst, asi by se mi to moc (jako pokud by to byl můj partner, nejlepší přítel) nelíbilo... Rozhodně bych z toho nebyla nadšená a pokud bych mohla, prostovala bych. A naopak - z dlouhých na krátké. Jinak samotný proces růstu je samozřejmě přirozený, pasivní, ale poku to beru tak, že jsem u nějakého člověka po léta zvyklá na něco a pak by to udělal jinak, pak je to změna a protiví se mi to.

Ale jiné je to u lidí, kteří cíleně celou dobu touží mít dlouhé vlasy, tak si je nechají růst.

Ale tohle je všechno hrozně individuální, vím, že konzervativních lidí v dnešní době není moc a málokdo chápe, že i takové banálnosti někoho můžou děsit. Prostě to píšu za sebe. Že bych třeba i chápala, kdyby v tom byl ten strach ze změny, protože já to vnímám podobně.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 16, 17, 18, 19  Další

Přejdi na: