|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Klarusa *** šéfredaktorka serveru ***

|
Zaslal: st listopad 05, 2008 4:04 pm Předmět: |
|
|
No, ale přesně taková otočka to podle mě u Remii není... To vidím spíše jako ten vývoj. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
speedy.gonzales391 >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: st listopad 05, 2008 4:04 pm Předmět: |
|
|
Já jsem sice taky docela konzervativní, ale zase změna je život a třeba ostříhání, obarvení atd je pro mě změna taková, na kterou si po krátké době zvyknu..... _________________ Jsem jak?? jsem a komu se to nel?????????????Âb?????????????Â, a??..... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Klarusa *** šéfredaktorka serveru ***

|
Zaslal: st listopad 05, 2008 4:06 pm Předmět: |
|
|
Ale hlavně, tady se to pořád podává tak, že každá změna (ano, myslím ten zásadní obrat) je nutně k horšímu. Vždyť to může být i naopak  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
remia 161-320

|
Zaslal: st listopad 05, 2008 4:07 pm Předmět: |
|
|
Klarusa napsal: | No, ale přesně taková otočka to podle mě u Remii není... To vidím spíše jako ten vývoj. |
Pokud se dá vývoj měřit časově, tak je to učitě vývoj protože to už roste xx let  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Titania ~ Strážkyně tématu ~

|
Zaslal: st listopad 05, 2008 4:07 pm Předmět: |
|
|
Tak po tomhle vysvětlení už to chápu, Kath - evoluce jo, přemrštěný a zbytečný revoluce nebrat, v tom vcelku souhlasím.
Ale fakt je, že jsem zažila i pár takhle revolučních změn, které byly ku prospěchu - ale to bylo fakt minimum, spíš výjimky potvrzující pravidlo. Ovšem Remiiny dorůstající vlasy beru jako evoluci, nikoli revoluci .
Remio, též přeju, ať to vaše "vykolíkovávání" (mimochodem supr termín - velmi výstižnej) dopadne k oboustranné spokojenosti!  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
remia 161-320

|
Zaslal: st listopad 05, 2008 4:10 pm Předmět: |
|
|
Tit, Dany, díky za podporu, ono je to občas drsné, to vykolíkovávání, ale stojí to za to a rozhodně to není o prosazování vůle jednoho, ale o hledání kompromisu... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
speedy.gonzales391 >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: st listopad 05, 2008 4:14 pm Předmět: |
|
|
Klarusa napsal: | Ale hlavně, tady se to pořád podává tak, že každá změna (ano, myslím ten zásadní obrat) je nutně k horšímu. Vždyť to může být i naopak  |
Souhlas, všechny změny nemusí být hned špatné... _________________ Jsem jak?? jsem a komu se to nel?????????????Âb?????????????Â, a??..... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
remia 161-320

|
Zaslal: st listopad 05, 2008 4:15 pm Předmět: |
|
|
Val, veverky jsou fajn i ty lázeňské A děkuji za úhel pohledu  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
hankabar >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: st listopad 05, 2008 4:17 pm Předmět: |
|
|
Všechno se dá vyřešit slovně, vysvětlit, domluvit - když je vůle na obou stranách. Třeba i tak, jako v případě mého brách, který své ženušce výslovně zakázal mít kratší vlasy než po ramena, a ona zase jemu delší jak 5 cm... Přitom brácha býval "mánička" a Ála bývala "na kluka" oběma to sedělo, a oba v tom byli spokojenější. Ála by šla na kluka hned. No, tak respektují přání toho druhého, ale moc se jim to nelíbí.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Kathory >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: st listopad 05, 2008 4:42 pm Předmět: |
|
|
dana napsal: | A růst vlasů bys teda potom zařadila ke změnám nebo k vývoji? Protože o to tu celou dobu jde. |
Pokud by někdo nosil celý život krátké vlasy, nebo ne, jinak, když vezmu chlapy, kteří nemají žádné vlasy... A prostě je to jejich součást, image, patří to k nim a pak by se naráz z čistajasna rozhodli, že by si je nechali narůst, asi by se mi to moc (jako pokud by to byl můj partner, nejlepší přítel) nelíbilo... Rozhodně bych z toho nebyla nadšená a pokud bych mohla, prostovala bych. A naopak - z dlouhých na krátké. Jinak samotný proces růstu je samozřejmě přirozený, pasivní, ale poku to beru tak, že jsem u nějakého člověka po léta zvyklá na něco a pak by to udělal jinak, pak je to změna a protiví se mi to.
Ale jiné je to u lidí, kteří cíleně celou dobu touží mít dlouhé vlasy, tak si je nechají růst.
Ale tohle je všechno hrozně individuální, vím, že konzervativních lidí v dnešní době není moc a málokdo chápe, že i takové banálnosti někoho můžou děsit. Prostě to píšu za sebe. Že bych třeba i chápala, kdyby v tom byl ten strach ze změny, protože já to vnímám podobně. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|