Sportem k trvalé invaliditě?
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... , 16, 17, 18  Další

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Krása, móda, zdraví + strava
 Vložte téma mezi OblíbenéZobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
verisek
601-1200. Guru III. kategorie
601-1200. Guru III. kategorie

PříspěvekZaslal: čt březen 24, 2011 1:32 pm    Předmět: Citovat

Tak to máš dobrý, taky přemejšlím, že se kouknu po tom co máme na univerzitní, ale když jsem koukala nedávno, bylo to dost o ničem Sad
Jinak teď jsem si našla spinning za 80, tak chci začít chodit, dřív mě celkem bavil.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
porcelainswan
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: čt březen 24, 2011 1:48 pm    Předmět: Citovat

¨zkus se kouknout, my měli první semestr taky o ničem, nic mě tam nezaujalo, teď přidali hodně nových věcí, takže jsem jen a jen ráda.
Defi
81-160
81-160

PříspěvekZaslal: čt březen 24, 2011 4:28 pm    Předmět: Citovat

kamarádka mě zhruba před necelým rokem zasvětila do sportu jménem pole dance-a můžu vám říct,že tolik modřin,otlačenin a bolavých kloubů jsem snad ještě neměla:D...ráda bych k tomu připojila ještě nějaké protahovací cvičení na způsob pilates nebo port de bras,zatím mě vždy zklamala společnost,která se zalekla a pokaždé domluvený trenink odřekla:/...a taky po shlédnutí Burlesque mám velký zálusk právě na burlesku:)..nevíte,jestli se někde v Brně vyučuje?Smile
porcelainswan
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: pá březen 25, 2011 8:42 pm    Předmět: Citovat

pole dance dělala kamarádka. teď čeká mimčo Smile
mě by gtřeba něco takového vůbec nebavilo..
...no a včera jsem byla v tom fitboxu, a znovu už asi nepůjdu, tento druh pohybu mi asi nevyhovuje, ano bavilo mě to mlátit do pytle, ale po lekci jsem se necítila nijak, prostě žádný pocit. po pilates či power joze se vždy cítím dobře, příjemně. asi mi opravdu vyhovují pomalé formy pohybu Laughing
Zlatushiq
1201-2400. Guru II. kategorie

PříspěvekZaslal: so březen 26, 2011 12:29 am    Předmět: Citovat

Defi napsal:
kamarádka mě zhruba před necelým rokem zasvětila do sportu jménem pole dance-a můžu vám říct,že tolik modřin,otlačenin a bolavých kloubů jsem snad ještě neměla:D...

Juu, pole dance to je moj tajny sen! Very Happy
Kamaratka ho zacala robit ked odisla studovat do Britanie a moc jej to zavidim, u nas som zatial nasla len jeden kurz a ten je tak drahy, ze za 1 hodinu bych tam nechala aj boty. Crying or Very sad
Ale inak je to fakticky nadherny sport, obdiv!! Smile
Karmilla
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: so březen 26, 2011 1:31 am    Předmět: Citovat

Aká je celková úroveň športov, ktoré ponúkajú slovenské a české univerzity? na mojej slovenskej univerzite sa dá zapísať na nejaké športy za kredity, dokonca aj ten výber je celkom schopný. oveľa viac by sa mi páčil systém aký mám tu vo Francúzsku. pri škole existuje organizácia, zápisné je dosť v pohode (25€/šk. rok) a mám neobmedzený prístup na všetky možné športy. chodím 3x do týždňa do posilky, na lukostreľbu a najnovšie som skúsila lezenie. jediné, čo ma štve, že plávanie je v úplne idiotskom čase a na jazdectvo už neboli voľné miesta. už takto to mám zaplnenejšie ako bežné dieťa na zš - a u nás sa všetci sťažujú, že sú študenti leniví a nehýbu sa - keby mali toľko šancí, takmer zadarmo a rovno pod nosom, som si istá, že by sa situácia zmenila.
porcelainswan
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: so březen 26, 2011 9:43 am    Předmět: Citovat

Karmilla napsal:
Aká je celková úroveň športov, ktoré ponúkajú slovenské a české univerzity? na mojej slovenskej univerzite sa dá zapísať na nejaké športy za kredity, dokonca aj ten výber je celkom schopný. oveľa viac by sa mi páčil systém aký mám tu vo Francúzsku. pri škole existuje organizácia, zápisné je dosť v pohode (25€/šk. rok) a mám neobmedzený prístup na všetky možné športy. chodím 3x do týždňa do posilky, na lukostreľbu a najnovšie som skúsila lezenie. jediné, čo ma štve, že plávanie je v úplne idiotskom čase a na jazdectvo už neboli voľné miesta. už takto to mám zaplnenejšie ako bežné dieťa na zš - a u nás sa všetci sťažujú, že sú študenti leniví a nehýbu sa - keby mali toľko šancí, takmer zadarmo a rovno pod nosom, som si istá, že by sa situácia zmenila.

nevím jak je to na jiných školách, my máme sportovní vyžití docela velké, je několik sportů za kredity, ale tam nechodím (míčové hry, aerobic a podobné mě nebaví). pak škola nabízí několik sportů v různých fitness centrech, joga centrech a prostě takovýchto soukromých centrech, což si myslím, že úroveň už nějakou má, ale asi záleží co si vybereš, a kterého chytneš "cvičitele". já třeba chodím přes tento program na pilates a chodím pravidelně ke stejné cvičitelce, protože mi sedí, ale v rozvrhu je docela velký výběr časů, tak záleží, co si vybereš, co ti bude sedět. tento semestr máme na výběr, sporty, ze kterých si musí každý vybrat, od posiloven, bazénu, jumpingu, různé aerobicy, zumba, fitbox...až po klidnější cvičení jako je pilates, power joga...a některé typy cvičení ani podle názvu neznám. Laughing ale zapomněla jsem podotknout, že tady si určitou část ceny hradíme sami, a část nám hradí škola..i tak se mi to vyplatí, pilates s tak kvalitní cvičitelkou bych za 42Kč nesehnala nikde.
Defi
81-160
81-160

PříspěvekZaslal: so březen 26, 2011 11:39 am    Předmět: Citovat

Zlatushiq napsal:

Juu, pole dance to je moj tajny sen! Very Happy
Kamaratka ho zacala robit ked odisla studovat do Britanie a moc jej to zavidim, u nas som zatial nasla len jeden kurz a ten je tak drahy, ze za 1 hodinu bych tam nechala aj boty. Crying or Very sad
Ale inak je to fakticky nadherny sport, obdiv!! Smile

no na Slovensku vím jen o Domče Kormaňak,s kterou jsem se setkala jednou v Praze a musím říct,že je to moc šikovná a sympatická slečna♥Smile...teď jede po Slovensku pole dance tour,tak třeba zavítá o k vámWink...
no s tou cenou-nevím,jakou částku jsi našla ty Zlatushiq,ale u nás se cena za hodinu pohybuje jen o něco výše než Zumba apod. Smile...a kurz je samozřejmě ještě levnějšíSmile..."zadarmo" tě to vyjde jen v případě zakoupení tyče domů-ale i to je docela drahá záležitost Crying or Very sad
však jestli někdy zavítáš do Brna,klidně se ozvi,já jsem mu naprosto propadla a moc ráda do něj zasvěcuji i dalšíSmile...
Zlatushiq

PříspěvekZaslal: so březen 26, 2011 12:06 pm    Předmět: Citovat

Defi napsal:
no na Slovensku vím jen o Domče Kormaňak,s kterou jsem se setkala jednou v Praze a musím říct,že je to moc šikovná a sympatická slečna♥Smile...teď jede po Slovensku pole dance tour,tak třeba zavítá o k vámWink...
no s tou cenou-nevím,jakou částku jsi našla ty Zlatushiq,ale u nás se cena za hodinu pohybuje jen o něco výše než Zumba apod. Smile...a kurz je samozřejmě ještě levnějšíSmile..."zadarmo" tě to vyjde jen v případě zakoupení tyče domů-ale i to je docela drahá záležitost Crying or Very sad
však jestli někdy zavítáš do Brna,klidně se ozvi,já jsem mu naprosto propadla a moc ráda do něj zasvěcuji i dalšíSmile...

Ja som nasla skusobnu hodinu za 20€ a nasledne kurz pre zaciatocnikov za 15€ (a aj to len ked je tam 4 a viac ludi, inak to vychadza viac). Cize pre mna skratka nedostupny sport. Sad
Do Brna sa hlasim na univerzitu (zase Very Happy ), tak ak to vyde, rada by som to skusila Wink Rolling Eyes
Defi
81-160
81-160

PříspěvekZaslal: so březen 26, 2011 12:26 pm    Předmět: Citovat

Zlatushiq napsal:

Ja som nasla skusobnu hodinu za 20€ a nasledne kurz pre zaciatocnikov za 15€ (a aj to len ked je tam 4 a viac ludi, inak to vychadza viac). Cize pre mna skratka nedostupny sport. Sad
Do Brna sa hlasim na univerzitu (zase Very Happy ), tak ak to vyde, rada by som to skusila Wink Rolling Eyes

Shocked Shocked Shocked ...cože?tolik?tak to je opravdu hodně,u nás vyjde hodina v přepočtu zkruba na 5€!...hehe,alespoň máš o motivaci víc se na tu univerzitu dostat:))).. Wink ...budu držet pěsti:)
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... , 16, 17, 18  Další

Přejdi na: