|
✿
|
Autor |
Zpráva |
jitty ~ Strážkyně tématu ~
|
Zaslal: pá březen 16, 2012 3:40 pm Předmět: |
|
|
Čierna Vlčica napsal: | Práve mi maminka doniesla z predajne u nas v nitre túto hennu, myslela som si že tam predávajú egyptskú hennu tak som maminu poprosila nech mi kupi dve krabičky, zarazilo ma ked mi krabičku ukazala, dala som do googlu a chcela si niečo o tejto henne prečítať..používam hennecolor ale túto hennu veru nepoznam ale .fuu a čo som našla...kočky je to pravda?
http://tvnoviny.sk/spravy/radimevam/pozor-na-trhu-je-nebezpecna-farby-na-vlasy.html |
je, v top tématu je přímo odkaz na varování ministestva zdravotnictví čr. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Čierna Vlčica 321-600
|
Zaslal: pá březen 16, 2012 3:58 pm Předmět: |
|
|
Ohoo pardon, ja som tak nevšímavá |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Evax 8-20
|
Zaslal: čt září 05, 2013 1:46 pm Předmět: Venita |
|
|
Netušíte někdo, zda jsou tyto "barvící balzámy" pořád nebezpečné? Nebo nebezpečí pominulo a došlo k nápravě? http://www.venita.com.pl/en/herbal-colouring/712-colouring-cream-henna-color.html
Jen že jsem je našla nově v jedné menší drogerii, čerstvá dodávka, a bohužel koupila. Ale teď mám obavu použít, protože kdo ví, co to obsahuje. Pokud si dobře pamatuju, složení je sice odlišné od toho, co bylo uvedené tady někdy v začátku vlákna, ale obávám se, že polský výrobce si s neuváděním složek moc hlavu dělat nebude. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
eMia >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: st červenec 27, 2016 9:40 am Předmět: |
|
|
Už uplynulo pár let, neví se, jestli je tenhle barvící krém pořád nebezpečný? Co teď frčím na water only mytí, přírodní prášková henna mi odmítá chytat (i když se přemůžu a před henněním vlasy umyju normálně šamponem), tak jsem teď dostala od tety tuhle barvu odstín měděná a myslím, že dobré. Jako jasně, je to chemka, smrdí to jak chemka a henna by takovou sytou barvu v životě nevytvořila, ale konečně jsem zas zrzavá a koneckonců to s vlasama žádné peklo neprovedlo, tak by mě zajímalo, jestli mi to něco neudělá, když to použiju každé dva měsíce třeba Mamka, obě tety i sestřenice tenhle barvící krém používají už pár let a přestože od přírody nikdo nemáme kvalitní vlasy, spíš jemné a suché, tak mají vlasy hezké. No asi budu muset uvidět sama:) |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|