|
✿
|
Autor |
Zpráva |
KačBeth ~ Strážkyně tématu ~

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
thel 161-320

|
Zaslal: ne duben 13, 2014 8:01 pm Předmět: |
|
|
Dokonalý argument  _________________ Ignoti nulla cupido... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Klarusa *** šéfredaktorka serveru ***

|
Zaslal: ne duben 13, 2014 8:09 pm Předmět: |
|
|
To pravda již nepotřebuje dalších vysvětlení. Paráda! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Wilwarin 601-1200. Guru III. kategorie

|
Zaslal: út duben 15, 2014 6:43 pm Předmět: |
|
|
Ach!
Já miluju to, že si můžu hrát...kluk, se kterým se teď vídám (není to přítel) sice nemá vyloženě dlouhé, jen po ramena, ale ty kadeře <3 Nemůžu se nikdy nabažit...vždycky chodívá i spát v culíku, ale už jsem mu to začala na noc nenápadně rozpouštět, ať se s nima můžu pořádně pomazlit <3 _________________ Owner of a lonely heart
www.goodreads.com/marketad
http://www.cbdb.cz/uzivatel-19999-marieke |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Elisse 161-320

|
Zaslal: út duben 15, 2014 6:50 pm Předmět: |
|
|
Prostě a jednoduše, kluci s dlouhými vlasy mívají takové to zdravé charisma, svými vlasy vyjadřují postoj který je mi hrozně sympatický- nebojí se vystupovat z davu, jsou to často metalisti, šermíři nebo lidé co se zajímají o historii a tím mi jsou o to bližší.
Můj přítel má taky dlouhé vlasy, takové kudrnaté prstýnky po lopatky (když se natáhnou, tak jsou do půli zad), říkám jim "kremrole" mám je hrozně ráda, ráda si s nimi hraju a líbí se mi ta přirozená hnědá barva, která je prakticky stejná, jako je moje přírodní, takže mi vždycky připomínají mé dětství  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Heather 161-320

|
Zaslal: čt červen 26, 2014 12:03 pm Předmět: |
|
|
Přidávám se také k této "úchylce"
Když tak na to vzpomínám, drželo mě to také odmala, možná jsem se s tím už narodila: Atrej, Vinnetou a později se přidali metaloví zpěváci.
U chlapů se mi líbí spíš polodelší vlasy (Tony Kakko), max kousek pod lopatky (Jose Andrea), do půli zad se mi to už tolik nelíbí.
Naštěstí má přítel na svůj věk kvalitní vlnitou hřívu o kterou se mu teď také hodně starám aby vydržela co nejdéle jen se děsím toho okamžiku kdy začne padat. Vím, že to přijde a muži s přehazovačkou nebo s účesem jak z Damiens nejsou moc přitažliví...tak se uklidňuji, že vztah nestojí na vlasech  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Lulu Nixe 161-320

|
Zaslal: po červen 30, 2014 2:38 pm Předmět: |
|
|
Líbili se mi vždycky, asi se nedá vysvětlit proč, když se mi něco/někdo prostě líbí. Mám ráda fantasy, metal, to už jsem tu určitě někdy dřív psala, a k tomu dlouhé vlasy patří v docela velkém zastoupení...
A z jiného oboru, pár let (skoro doslova) sleduju fotbal a jedním z mých oblíbených týmů je Uruguay; dosud se mi líbil hlavně Cavani, ale mám v poslední době i dalšího "idola"... a samozřejmě oba mí oblíbenci mají dlouhé vlasy (nijak zvlášť hodně na poměry tohoto fóra, ale přece jen delší neš většina mužů). http://www.aguantenche.com.uy/wp-content/uploads/Mart%C3%ADn-C%C3%A1ceres-Uruguay.jpg |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
mortyška 41-80

|
Zaslal: po srpen 11, 2014 12:33 pm Předmět: |
|
|
Pre mna su dlhe vlasy uchylka odmala sama som vzdy chcela co najdlhsie ... a chlapa bez dlhych vlasov by som nechcela tomu mojmu hovorim, ze ked by sa dal ostrihat tak je to na rozchod  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Surrya 81-160

|
Zaslal: po srpen 11, 2014 4:57 pm Předmět: |
|
|
Je to sexy, nespoutané a divoké. Tak bych to shrnula. Odjakživa mi imponují chlapi s dlouhýma vlasama, ještě když je mají kvalitní a do půli zad )
A troch to souvisí s tím, že mám ráda metalisty a rockery, kde je to obvyklé. Přítel měl taky dlouhé vlasy, ale ne moc husté a kvalitní, takže jsem to byla já, kdo ho "nechal" ostříhat. Sice mě to mrzelo, ale teď vypadá mnohem líp.
Časem, až se mu trochu spraví si je třeba nechá narůst  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
thel 161-320

|
Zaslal: po srpen 11, 2014 6:21 pm Předmět: |
|
|
Nějak jsem to vždy brala jako samozřejmost. Vyrostla jsem v natolik specifickém prostředí, kde nikdo neměl holý krk, že mi prostě nic jiného nepřišlo normální.  _________________ Ignoti nulla cupido... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|