|
✿
|
Autor |
Zpráva |
tiborMel >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: st únor 09, 2011 9:05 pm Předmět: |
|
|
tak tuto to je:
aqua, sodium laureth sulfate, DIMETHICONE, glycol distearate, disodium cocoamphodiacetate, propylene glycol, sodium chloride, parfum, ppg-5-ceteth-20, sodium benzoate, sodium methylparaben, cocamide mipa, salycilyc acid, guar hydroxipropyltrimonium chloride, carbomer, etyhlparaben, mangifera indica / mango, limonene, methyl paraben, hexyl cinnamal, paullinia cupana, coumarin, linalool, butylphenyl methylpropional, hydroxicitronellal, amyl cinnamal, 2-oleamido-1, 3-octanecanediol, isopropanolamine, bambusavulgaris, sorbitol
a to se to zdálo tak hezký  _________________ I would die to breathe again |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
A.S. 161-320

|
Zaslal: st únor 09, 2011 9:27 pm Předmět: |
|
|
tiborMel napsal: | tak tuto to je:
aqua, sodium laureth sulfate, DIMETHICONE, glycol distearate, disodium cocoamphodiacetate, propylene glycol, sodium chloride, parfum, ppg-5-ceteth-20, sodium benzoate, sodium methylparaben, cocamide mipa, salycilyc acid, guar hydroxipropyltrimonium chloride, carbomer, etyhlparaben, mangifera indica / mango, limonene, methyl paraben, hexyl cinnamal, paullinia cupana, coumarin, linalool, butylphenyl methylpropional, hydroxicitronellal, amyl cinnamal, 2-oleamido-1, 3-octanecanediol, isopropanolamine, bambusavulgaris, sorbitol
a to se to zdálo tak hezký  |
Aha...no...děkuju za ochotu ale to asi není on. Dimethicone je náhodou jediný silikon, který poznám že to je silikon a ten tam není. Tak já tu zkusím přepsat to složení (uf je toho fakt hodne) a řekneš mi prosím jestli tam jsou? Snažila jsem se to porovnat se seznamem silikonů někde tady v článcích a nic jsem nenašla, jenže je toho dost a něco jsem mohla přehlídnout nebo tak.. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
A.S. 161-320

|
Zaslal: st únor 09, 2011 9:42 pm Předmět: |
|
|
aqua, sodium laureth sulfate, sodium lauryl sulfate, cocamidopropyl betaine, sodium chloride, cocamide mea, phenoxyethanol, parfum, benzyl alcohol, linoleamidopropyl pg-dimonium chloride phosphate, propylene glycol, methyl paraben, citric acid, tetrasodium edta, butylparaben, ethylparaben, propylparaben, izobutylparaben, hexyl cinnamal, coumarin, polysorbate 20, linalool, butylphenyl methylpropional, hydroxycitronellal, amyl cinnamal, geraniol, cymbopogon schoenanthus extract, ginkgo biloba extract, pollen extract, saponaria officinalis extract, triticum vulgare oil, salvia officinalis oil, ci 19140/yellow 5, ci 14700/red 4, methyl-2-octynoate, (06308/4)
tak a teď trochu doufám že tam ty silikony jsou páč jestli jsem to z těch pidi písmenek luštila zbytečně..  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
tiborMel >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: st únor 09, 2011 10:20 pm Předmět: |
|
|
jo já mám fortečko, ty máš scalptherapy.... cooling mint?
tam co koukám neni ale stejně to neni nic moc hezkýho dle mýho soudu  _________________ I would die to breathe again |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
A.S. 161-320

|
Zaslal: st únor 09, 2011 11:16 pm Předmět: |
|
|
Scalpthérapie jo, cooling mint nevidím, stojí tu Normalizing shampoo - balances normal to oily hair, vzadu česky že je na mastné vlasy, toť vše. Nic hezkého jo..tak to si ještě rozmyslím jeslit sním budu mýt nebo ne! No akorát co s ním potom je skoro plný..
Ty jsi kadeřnice že jo? No a už jenom jesltli koukáš na složení kosmetiky a netýráš zákazníky, tak jsi vzácná že jo?
Tak jo, díky moc za pomoc  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
tiborMel >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: st únor 09, 2011 11:34 pm Předmět: |
|
|
nic hezkého s přihlédnutím na to, že se to jmenuje biolage a trochu to mystifakuje lidstvo a osobně jsem ze šamponu ani péče nijak nakřivo nebyla... na druhou stranu, jestli ti sedí, nelupuješ po něm, nemastíš se dvakrát tak víc, nevidím důvod, proč ho přestat používat.
spíš řeknu na rovinu, co si o čem myslím, co o čem vím a co sem se o čem (převážně tu) dočetla. třeba ze silikonů bych takovýho čerta nedělala, někomu vadí, někdo je potřebuje... vlas je hroznej individualista a bylo by špatně, kdyby se vše rozkastovalo a teď se toho drž, to je zákon.. _________________ I would die to breathe again |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
A.S. 161-320

|
Zaslal: čt únor 10, 2011 7:48 pm Předmět: |
|
|
Jo souhlasím, nic se nemá přehánět. Jde o to, že chci teď po delší dobu vyzkoušet věci bez silikonů, protože jsem je odjakživa používala v drogerkových výrobcích, nevědomky, nic jsem neřešila, a vždycky mi vlasy dost padaly. Když se mi pak budou víc třepit nebo tak tak si pořídím nějaký silikonový zázrak na délky..A ten šampon si asi nechám jako..stejně by ho nikdo nechtěl  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Adluska >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: st duben 18, 2012 2:22 pm Předmět: |
|
|
Vzdávám to, matrix mi na hlavu už nesmí. Koupila jsem si na radu kamarádky, který vyhovuje, ten fialovej, když jsme byly v kadeřnickejch potřebách. No jako krásně voní (připadá mi to trošku jako fialky), ale to je asi tak všechno. Je strašně silnej a dělá mi hnusný vlasy. Ale možný, že moje vlasy asi fakt nesnášej silikony a tak. Mám je u hlavy asi tak normální, zbytek střídavě od/obarvenej. Ale jako ty přírodní vlasy víc připlácl k hlavě a ten zbytek zas jako víc vysušil po několikerým použití. Sice jako nejsem velkej kámoš s kondicionérama, ale podle mě šampon na barvený vlasy by jim neměl ještě přitížit :-/ to ani henna šampon z drogerky mi neudělá tak hnusný vlasy. Nemluvně o tom, že na moji seboreu mi to taky neudělalo dvakrát dobře. No jo ale ona mi doktorka říkala, že hodně voňavý šampony nejsou nic pro mě. Tak jsem ho dala mámě na vypoužívání na chatu jako možná kdybyste někdo z Trutnova chtěli odlejt kousek, ona je to velká lahev, tak klidně za něco jinýho na vyzkoušení můžu nabídnout. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
tiborMel >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: st duben 18, 2012 2:46 pm Předmět: |
|
|
když jsme byli ještě zaměstnanci, dělali jsme s tou základní řadou matrixu, a všem nám po nich olejzali ruce, ekzém, kamarád strupy a praskání do krve.. takže se nedivim, že ti to na seboreu neudělalo nic hezkýho. je sice rozdíl bejt v tom namočenej denně několikrát a dvakrát týdně si s tím umýt hlavu, ale citlivější pokožce to sedět myslim si fakt nemůže. ta základní řada mi nikdy nepřišla nic moc (říkám základní, protože ta pokročilá je biolage a ta aspoň nekousala) _________________ I would die to breathe again |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Adluska >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: st duben 18, 2012 3:39 pm Předmět: |
|
|
No já vím, já jsem to dneska četla. Ona je z toho nadšená strašně, ale jako mi přijde, že jí to taky dost mastí a tak vlasy. Její ségra chodí na kadeřnici a taky si ale matrix nemůže vynachválit, tak nevím no. Jako nejvíc mě štve, že ho nemůžu používat, když tak krásně voní :-/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|