|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Damayanti >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: ne leden 27, 2008 8:48 pm Předmět: |
|
|
Možná to vrzání způsobuje právě ta složka , co má za úkol to mírné zesvětlování .  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Janie ***moderátorka***

|
Zaslal: ne leden 27, 2008 8:55 pm Předmět: |
|
|
Damayanti napsal: | Možná to vrzání způsobuje právě ta složka , co má za úkol to mírné zesvětlování .  |
Že by? ale ten sprcháč mi snad pokožku nezesvětlil chtělo by se to zeptat výrobce, ale německy to asi nevyplodím  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|

|
Zaslal: ne leden 27, 2008 8:59 pm Předmět: |
|
|
Janie napsal: | Damayanti napsal: | Možná to vrzání způsobuje právě ta složka , co má za úkol to mírné zesvětlování .  |
Že by? ale ten sprcháč mi snad pokožku nezesvětlil chtělo by se to zeptat výrobce, ale německy to asi nevyplodím  |
Jen aby nám výrobce nenapsal , že jsme padlý na hlavu a že si to vrzání vymýšlíme a že jeho výrobky nic takového nedělají.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Janie ***moderátorka***

|
Zaslal: ne leden 27, 2008 9:05 pm Předmět: |
|
|
to je taky možný..tak přemýšlím, zda-li by vůbec uznali v obchodě reklamaci šampónu, že vrže nebo dělá lupy..asi těžko  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|

|
Zaslal: ne leden 27, 2008 9:11 pm Předmět: |
|
|
Janie napsal: | to je taky možný..tak přemýšlím, zda-li by vůbec uznali v obchodě reklamaci šampónu, že vrže nebo dělá lupy..asi těžko  |
Možná by uznali , ale určitě by pochybovali o našem zdravém rozumu . Asi zkusím napsat výrobci a poptat se na příčinu , třeba mi odpoví.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Janie ***moderátorka***

|
Zaslal: ne leden 27, 2008 9:13 pm Předmět: |
|
|
Damayanti napsal: | Janie napsal: | to je taky možný..tak přemýšlím, zda-li by vůbec uznali v obchodě reklamaci šampónu, že vrže nebo dělá lupy..asi těžko  |
Možná by uznali , ale určitě by pochybovali o našem zdravém rozumu . Asi zkusím napsat výrobci a poptat se na příčinu , třeba mi odpoví.  |
Ty umíš německy? Tak to se budu těšit na jejich odpověď fakt by mě to zajímalo  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|

|
Zaslal: ne leden 27, 2008 9:15 pm Předmět: |
|
|
Taky jsem zvědavá , co odpoví. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Janie ***moderátorka***

|
Zaslal: po leden 28, 2008 11:12 am Předmět: |
|
|
Hmmm, dneska jsem takové vrzání ani nepozorovala, určitě míň než při prvním mytí a pozitivum je, že jsem se snažila vše pořádně vymýt..takže pokožka je na tom daleko lépe než při mytí prvém, ufff  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Déscantes >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: so únor 23, 2008 3:23 pm Předmět: |
|
|
Ecocosmetics jsem měla, regenerační šampon.
Jestli jde o vrzání, trochu mi po něm vrzaly vlasy mezi prstama při mytí...jak to říct, prostě odmašťoval slušně ale už si nepamatuju, z jakého důvodu mi nesedl...už je to dlouho, co jsem ho měla. Od té doby jsem si nic od Eco. nekoupila.
Myslím, že jsou lepší šampony. U ostatních výrobků z té řady nevím, třeba budou fajn  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
kopretinka 321-600

![]()
|
Zaslal: st březen 19, 2008 11:35 am Předmět: |
|
|
Déscantes napsal: | Ecocosmetics jsem měla, regenerační šampon.
Jestli jde o vrzání, trochu mi po něm vrzaly vlasy mezi prstama při mytí...jak to říct, prostě odmašťoval slušně ale už si nepamatuju, z jakého důvodu mi nesedl...už je to dlouho, co jsem ho měla. Od té doby jsem si nic od Eco. nekoupila.
Myslím, že jsou lepší šampony. U ostatních výrobků z té řady nevím, třeba budou fajn  |
Regenerační šampon a silně odmašťoval??? Ten by spíš měl být výživný a neodmašťovat ne? Já teď uvažuju o koupi hydratačního šamponu s olivovým listím a slézem, tak jsi mě drobátko odradila, nechci nic vysušujícího. Je tu někdo kdo zkusil ten hydratační? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|