ECO cosmetics
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Šampóny a kosmetické řady
 Vložte téma mezi OblíbenéZobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Damayanti
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: ne leden 27, 2008 8:48 pm    Předmět: Citovat

Možná to vrzání způsobuje právě ta složka , co má za úkol to mírné zesvětlování . Rolling Eyes
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Janie
***moderátorka***

PříspěvekZaslal: ne leden 27, 2008 8:55 pm    Předmět: Citovat

Damayanti napsal:
Možná to vrzání způsobuje právě ta složka , co má za úkol to mírné zesvětlování . Rolling Eyes

Že by? ale ten sprcháč mi snad pokožku nezesvětlil Very Happy chtělo by se to zeptat výrobce, ale německy to asi nevyplodím Rolling Eyes
Damayanti
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: ne leden 27, 2008 8:59 pm    Předmět: Citovat

Janie napsal:
Damayanti napsal:

Že by? ale ten sprcháč mi snad pokožku nezesvětlil Very Happy chtělo by se to zeptat výrobce, ale německy to asi nevyplodím Rolling Eyes

Jen aby nám výrobce nenapsal , že jsme padlý na hlavu a že si to vrzání vymýšlíme a že jeho výrobky nic takového nedělají. Laughing Laughing
Janie
***moderátorka***

PříspěvekZaslal: ne leden 27, 2008 9:05 pm    Předmět: Citovat

Very Happy Laughing Twisted Evil to je taky možný..tak přemýšlím, zda-li by vůbec uznali v obchodě reklamaci šampónu, že vrže nebo dělá lupy..asi těžko Sad
Damayanti
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: ne leden 27, 2008 9:11 pm    Předmět: Citovat

Janie napsal:
Very Happy Laughing Twisted Evil to je taky možný..tak přemýšlím, zda-li by vůbec uznali v obchodě reklamaci šampónu, že vrže nebo dělá lupy..asi těžko Sad

Možná by uznali , ale určitě by pochybovali o našem zdravém rozumu . Laughing Asi zkusím napsat výrobci a poptat se na příčinu , třeba mi odpoví. Rolling Eyes
Janie
***moderátorka***

PříspěvekZaslal: ne leden 27, 2008 9:13 pm    Předmět: Citovat

Damayanti napsal:
Janie napsal:

Možná by uznali , ale určitě by pochybovali o našem zdravém rozumu . Laughing Asi zkusím napsat výrobci a poptat se na příčinu , třeba mi odpoví. Rolling Eyes

Ty umíš německy? Tak to se budu těšit na jejich odpověď Smile fakt by mě to zajímalo Shocked Surprised
Damayanti
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: ne leden 27, 2008 9:15 pm    Předmět: Citovat

Taky jsem zvědavá , co odpoví.
Janie
***moderátorka***

PříspěvekZaslal: po leden 28, 2008 11:12 am    Předmět: Citovat

Hmmm, dneska jsem takové vrzání ani nepozorovala, určitě míň než při prvním mytí Confused a pozitivum je, že jsem se snažila vše pořádně vymýt..takže pokožka je na tom daleko lépe než při mytí prvém, ufff Smile
Déscantes
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: so únor 23, 2008 3:23 pm    Předmět: Citovat

Ecocosmetics jsem měla, regenerační šampon.
Jestli jde o vrzání, trochu mi po něm vrzaly vlasy mezi prstama při mytí...jak to říct, prostě odmašťoval slušně Very Happy ale už si nepamatuju, z jakého důvodu mi nesedl...už je to dlouho, co jsem ho měla. Od té doby jsem si nic od Eco. nekoupila.
Myslím, že jsou lepší šampony. U ostatních výrobků z té řady nevím, třeba budou fajn Smile
kopretinka
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: st březen 19, 2008 11:35 am    Předmět: Citovat

Déscantes napsal:
Ecocosmetics jsem měla, regenerační šampon.
Jestli jde o vrzání, trochu mi po něm vrzaly vlasy mezi prstama při mytí...jak to říct, prostě odmašťoval slušně Very Happy ale už si nepamatuju, z jakého důvodu mi nesedl...už je to dlouho, co jsem ho měla. Od té doby jsem si nic od Eco. nekoupila.
Myslím, že jsou lepší šampony. U ostatních výrobků z té řady nevím, třeba budou fajn Smile

Regenerační šampon a silně odmašťoval??? Ten by spíš měl být výživný a neodmašťovat ne? Já teď uvažuju o koupi hydratačního šamponu s olivovým listím a slézem, tak jsi mě drobátko odradila, nechci nic vysušujícího. Je tu někdo kdo zkusil ten hydratační?
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další

Přejdi na: