|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Ally 321-600
|
Zaslal: ne únor 24, 2008 8:59 pm Předmět: |
|
|
Neviem, ako s džúsom, ale myslím, že mu úplne nesvedčí chlórovaná voda Čo sa chute týka, mám čisto osobne vypozorované, že ľudia konzumujúci hodne zeleniny, orieškov a pod. a málo sladkostí a tučných, príliš výrazných jedál...chuť jačmeňa znášajú oveľa lepšie ako tí ostatní. Ale je to len moj subj. dojem Pokiaľ ti ale chutí chlorella, tak s jačmeňom by to malo ísť tiež |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Čírina 161-320
|
Zaslal: pá červenec 11, 2008 12:17 pm Předmět: Mladý Ječmen |
|
|
Ahoj, nemáte s tímhle žabincem někdo nějaké zkušenosti? http://www.zelenavyziva.cz/zeleny-mlady-jecmen.html
Přemýšlím, že bych si ho pořídila, protože jsem dost unavená a něco by to chtělo, ale ono je to dost drahé
Tak jsem si říkala, že se poptám A co já vím, mohlo by to mít příznivý účinek i na vlasy.... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Slunéčko >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: pá červenec 11, 2008 12:35 pm Předmět: |
|
|
Mladý ječmen jednu dobu pravidelně popíjel kamarád, a myslím že si ho pochvaloval, byl méně nemocné a měl lepší imunitu...
Myslím že to může být dobré udělat kúru jednou za čas, obsahuje spoustu vitamínů a důležitých látek v přirozené formě. Ale teda chuťově nic moc, aspoň pro mě, musela jsem si to míchat s džusem, s vodou jen při největším přemáhání.
Není už tu náhodou podobné vlákno?? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
rose lavender 161-320
|
Zaslal: st duben 22, 2009 6:54 pm Předmět: |
|
|
Ahoj holky, tak já 4.den piju Mladý ječmen. Teda .... ehm.... snažím se pít. Dává mi to teda zabrat.. je to trošku fujky! |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
pinkalinka.p >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: st duben 22, 2009 7:29 pm Předmět: |
|
|
jo, to doma máme taky (moje zdravá maminka ) a nejvíc mě štvaly ty zelený hrnky, co sem musela umývat
to objednávala z ameriky
k čemu je to dobré? (nejsem doma, nemohu se matinky zeptat) |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
rose lavender 161-320
|
Zaslal: st duben 22, 2009 7:41 pm Předmět: |
|
|
pinkalinka.p napsal: | jo, to doma máme taky (moje zdravá maminka ) a nejvíc mě štvaly ty zelený hrnky, co sem musela umývat
to objednávala z ameriky
k čemu je to dobré? (nejsem doma, nemohu se matinky zeptat) |
...hlavně detoxikace - střeva, játra... prostě zázrak!
Hrnek či sklenička musejí ihned pod vodovod a odmočit, to máš pravdu.. Ale ta chuť... trošku se mi zvedá kufřík a hodně se do toho musím nutit... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Misch 161-320
|
Zaslal: st duben 22, 2009 10:43 pm Předmět: |
|
|
Jejda, tento víkend jsem poznala chlorellu a mladý ječmen a hned tu vidím témata. Kamarádka do sebe láduje obojí, prý už snad přes dva roky (nevím, jestli dělá přestávky, asi ne), kupuje to od firmy Green Ways a také to distribuuje několika dalším kamarádům. Dala mi obé ochutnat, ječmene jsem si jen trochu lokla, nepřipadalo mi to špatné, chlorellu jsem rozkousala a také docela ujde. Hodně mě to zaujalo, ale ty ceny Green Ways jsou tedy dost nelibé. Ta už za to utratila majlant. Zkoumala jsem nabídku jiných firem a vše bylo min. o polovinu levnější. Za pár dní mám narozky, tak bych oboje chtěla. Ječmen i chlorella od Living Foods, ječmen 200 g za 820,- a chlorella 240 tablet za 380,-. Ječmen by mi mohl vydržet půl roku a chlorella je na 40 dní, takže fajn. Nu, a kamarádce prý díky těmto zázrakům zmizel zánět močáku a ledvin, zlepšila se jí imunita a změnily se chutě, prý už nemá tolik chuť na sladké, spíš preferuje zeleninku a ovoce apod. Zajímavé. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Bianka 41-80
|
Zaslal: so květen 08, 2010 12:06 am Předmět: |
|
|
Tak jsem možná jediná, ale mě ječmen vyloženě chutná. Klidně bych ho vypila denně mnohem víc než dvě skleničky, ale to už by se opravdu hodně prodražilo . Dobré zdravotní účinky mohu potvrdit. Chlorellu polykam, dcera zásadně kouše a chodí se pak se smíchem dívat do zrcadla na tu příšerně zelenou pusu. Ječmen jsem zkoušela od Green Ways a Barley. Barley jsem pila tedy s velkým odporem. Byl v něm ten prášek z rostlin a to mi hodně nechutnalo. Ječmen od Green Ways se krásně rozpustí celej a je to skutečně jen zelená voda. Zrovna mi dochází, tak budu muset vyštrachat kontakt na dealerku. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Sayhaya ~ Strážkyně tématu ~
|
Zaslal: pá duben 06, 2012 10:32 am Předmět: |
|
|
Sice je tohle vlákno už poměrně staré, ale myslím, že b ynebylo špatné se podělit s mojí zkušeností.
Mladý Ječměn jsem si koupila asi před 4 dny. Zjistila jsem, že to existuje někdy loni v létě v jedné čajovně, kde jsem si to dala abych zjistila co je to za krásně zelenou věc a zjistila jsem, že mi to chutná
Po tom půl roce jsem se konečně rozhodla to koupit i když je to za peníze nekřesťanské (Green Ways), ale pokud to má pomoct, proč ne.
Musím říct, že chuťově to je výborné (klidně bych vypila více než 2 skleničky za den, ale to bych musela mít asi sponzora ), účinky..nevím. Zatím se cítím více uvolněně, klidně a dost se směji. Pár lidí si ze mně utahuje, že mně ten ječměn asi "sjel" a že to chtějí taky takové přírodní "sjíždědlo"
Kdo váháte, určitě to zkuste. Myslím, že to zdarvotní účinky mít bude. Tak za 3 měsíce, jestli se tu zase objevím a budu to pravidelně brát, napíši klidně další poznatky |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Karmilla >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: pá duben 06, 2012 1:07 pm Předmět: |
|
|
nadväzujem na staršie príspevky - http://www.prodejbylin.cz/chlorella_rasa/index.html - ja mám chlorellu sypanú odtiaľto a tá cena je neporovnateľná s tabletami. neberiem ju pravidelne a priznám sa, často ju používam ako prísadu do kadečoho, mám totiž úchylku na jedlá, ktoré sú zelené ale účinky by nemala mať iné, ako tie predražené tablety |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|