|
✿
|
Znáš víc lidiček s.... |
přírodními dlouhými vlasy |
|
16% |
[ 12 ] |
krátkými obarvenými vlasy |
|
83% |
[ 59 ] |
|
Celkem hlasů : 71 |
|
Autor |
Zpráva |
Klarusa *** šéfredaktorka serveru ***

|
Zaslal: pá únor 15, 2008 12:08 pm Předmět: |
|
|
A.d.é.l. napsal: | Veronika napsal: | A.d.é.l. napsal: | Hlasuji pro krátké. Já vlastně snad ani nikoho s dlouhými vlasy okolo sebe neznám osobně a nemám  |
Tak to si taková ozdoba mezi známými, že??  |
No, s drdolem. A nikdo víceméně neví, jak na tom jsem s délkou  |
Fakt jo? To je ale škoda, ne? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
* >RADA STARŠÍCH<
![]()
|
Zaslal: pá únor 15, 2008 12:14 pm Předmět: |
|
|
Myslim, že rozhodně ne. Asi jenom kamarádka ví, jak mam dlouhý vlasy (kromě rodiny teda...) a ta moje vlasy viděla jenom na netu.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Veronika 81-160

|
Zaslal: pá únor 15, 2008 2:34 pm Předmět: |
|
|
A.d.é.l. napsal: | Veronika napsal: |
Tak to si taková ozdoba mezi známými, že??  |
No, s drdolem. A nikdo víceméně neví, jak na tom jsem s délkou  |
Tak jak na to koukám, tak to tajíš, aby nějaký závistivec nevzal nůžky a ze žárlivosti neudělal šmik šmik  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
* >RADA STARŠÍCH<
![]()
|
Zaslal: pá únor 15, 2008 2:47 pm Předmět: |
|
|
tak zažila jsem, kamarádce někdo hodil do dlouhých vlasů žvýkačku... nic moc.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Kathory >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: pá únor 15, 2008 2:54 pm Předmět: |
|
|
Na základní škole jsem byla svědkem docela častých ustřižení copů a vlasů střelenými spolužáky. Od té doby nemůžu spát s copem nebo culíkem, nějak to ve mně zanechalo stopu, a i když není moje délka nikterat zajímavá a nemá mi je kdo ušmiknout, nemohla bych strachy usnout  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Veronika 81-160

|
Zaslal: pá únor 15, 2008 2:59 pm Předmět: |
|
|
A.d.é.l. napsal: | tak zažila jsem, kamarádce někdo hodil do dlouhých vlasů žvýkačku... nic moc.  |
Tomu věřím.. to zažila moje mamina a vlasy musely dolů  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Klarusa *** šéfredaktorka serveru ***

|
Zaslal: pá únor 15, 2008 3:10 pm Předmět: |
|
|
Kathory napsal: | Na základní škole jsem byla svědkem docela častých ustřižení copů a vlasů střelenými spolužáky. Od té doby nemůžu spát s copem nebo culíkem, nějak to ve mně zanechalo stopu, a i když není moje délka nikterat zajímavá a nemá mi je kdo ušmiknout, nemohla bych strachy usnout  |
No jo, já jsem sice nic takového nezažila, ale paranoiu mám stejně a s copem na veřejnosti chodím jen zcela minimálně a necítím se s ním nijak dobře...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
ilona ***moderátorka***

|
Zaslal: pá únor 15, 2008 4:26 pm Předmět: |
|
|
Kolem sebe vidím snad 70% slečen a žen s krátkými(od ježka po ramena), promelírovanými, prostříhanými, případně i nagelovanými vlasy Dlohovlásek poskrovnu ( dlouhé vlasy jsou u mě od půli zad níž). |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Daniela >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: pá únor 15, 2008 5:02 pm Předmět: |
|
|
Veronika napsal: | A.d.é.l. napsal: | tak zažila jsem, kamarádce někdo hodil do dlouhých vlasů žvýkačku... nic moc.  |
Tomu věřím.. to zažila moje mamina a vlasy musely dolů  |
Moje maminka to kdysi zažila jako holka - babička s ní šla ke kadeřnici jen na zastřihnutí (měla cop po pás) a kadeřnice jí ho prostě ušmikla  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
panvicka 321-600

|
Zaslal: pá únor 15, 2008 5:13 pm Předmět: |
|
|
Za dlouhovlásku se zatim povazovat opravdu nemuzu, ale znam dlouhovlasý chlapy, je jich v mém okolí dost a musim rict - radost pohledet ci osahat jestli nejsou umely (vlasy, ne chlapy)  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|