|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Soniczka ~ Strážkyně tématu ~
|
Zaslal: ne listopad 01, 2009 6:05 pm Předmět: |
|
|
Bone, a podělíš se? (s nápady)
Btw já si taky dovezla z Řecka plno mušlí - malinký bílý srdíčka cca pů cenťáku. Rámeček z ikey (sada tří za 50 tuším, obyč dřevěný) jsem s nima celý polepila a dala do toho mojí mamce mojí fotku u vykopávek:D lepila jsem Herkulesem - je třeba dát silnou vrstvu a počkat tak noc - pak se to tím může ještě celé přetřít (po zaschnutí funguje jako lak). Také jsem si udělala kreativní rámeček - různé druhy mušlí do obrazců - něco jako na tom Mineralfitu. jiné věci jsem nezkoušela - např tu sponu - to zní docela dobře. Ale nevím kde koupit tu dřevěnou kostru - máte někdo zkušenosti, nebo třeba s plastouvou? Všude se spony prodávaj už do různých tvarů nebo oblé - chtělo by to plochou.
Dále mám doma velké srdcovky. Nádherné. Ráda bych je využila - nevím co s nima:( |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
DanaJ 161-320
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|
čečetka_wendeshki >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: út leden 19, 2010 4:12 pm Předmět: |
|
|
nevim jestli nekdo navrhoval udelat si z nich nausnice nebo nahrdelnik... taky jako navlikany ozdubky-blbustky by nemusely vypadat spatne... _________________ &amp;amp;quot;Omry feek antia, ma ghair antia&amp;amp;quot; |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Laire ~ Strážkyně tématu ~
|
Zaslal: út leden 19, 2010 4:20 pm Předmět: |
|
|
To mi připomíná, že jsem kdysi dávno měla vyráběné náušnice z takových dlouhých tenkých ulitek.. drátek se zahákl do "vchodového" otvoru a motal se v té spáře, jak se ta ulita kroutí. Nahoře se udělalo očko, do toho háčky a k tomu jednu ulitku na krk. Vypadalo to moc hezky |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
čečetka_wendeshki >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: út leden 19, 2010 4:41 pm Předmět: |
|
|
nebo si s nima udelat mozaiku na stenu... to by bylo hezky... _________________ &amp;amp;quot;Omry feek antia, ma ghair antia&amp;amp;quot; |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|