|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Kathory >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: so červen 28, 2008 6:46 pm Předmět: |
|
|
Lopticka, jsou v tom hlavně hormony, čím víc testosteronu, tím hůř, a ta dědičnost je zhruba a zjednodušeně nějak takhle: Má-li gen pro plešatost pouze otec, jeho děti tento gen ponesou jen tehdy, budou-li to muži. Mají-li gen oba rodiče, budou plešaté děti bez ohledu na pohleví. A teď se ještě dělí dominance a recesivnost skrze prarodiče. Platí to tam stejně jak jsem vypsala, akorát s tím rozdílem, že je-li plešatý jen jeden rodič, může být některé jeho dítko pouze "přenašeč". Že se to u něj neprojeví, ale gen bude přenášet skrze další dál. No asi jsem to nenapsala moc pochopitelně, že
Jinak jen tak mezi slovy, mně se muži bez vlasů strašně líbí Pokud to danému chlapovi sedí, tak se mi z toho fakt podlamují kolena víc než když vidím někoho vlasatého. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
loptickaaa 41-80

|
Zaslal: so červen 28, 2008 7:05 pm Předmět: |
|
|
no teeeda,tolko informaciii... no ved aj ten moj sa mi zapacil aj ked bez vlaskov,a su ine dolezitejsie veci,ale ked som videla jeho fotku z oznamka s dlhymi hustymi vlasmi jaaaj....nooo,jeho dedo aj ujo su plesati,obaja z maminej strany..a dcera toho uja ma tiez v 18rokoch kuty!z nasej rodiny si na nikoho nespominam,akurat ujo,ma tiez uz v 50tke trocha plesinu...vlastne aj moja sestra zdedila po otcovi jemnejsie vlasy,on ma tiez v 70tke dost vlasov,len trocha jemnejsie...ja som asi ta stastnejsia,mam po maminke celkom dobre ,v 60tke mala pekne huste vlasky...nooo,tak sa asi budeme musiet nechat prekvapit...nerada by som mala plesatu dcerenku ...teda ak to moze zdedit aj dcera..som sa tu rozpisala,akoby som sla uz rodit,ale dost ma to zaujima..  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
hankabar >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: so červenec 05, 2008 4:09 pm Předmět: |
|
|
Kathory napsal: |
Jinak jen tak mezi slovy, mně se muži bez vlasů strašně líbí Pokud to danému chlapovi sedí, tak se mi z toho fakt podlamují kolena víc než když vidím někoho vlasatého. |
Kathory, jo, některým to fakt sluší pro tohohle mám maximální slabost...
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
* 161-320

|
Zaslal: so červenec 05, 2008 6:14 pm Předmět: |
|
|
Samozřejmě jde o subjektivní názor, ale tenhle chlap na mě působí jako mimino, byť má výraznou maskulaturu a drsný výraz. Nějak si spojuju mužnost(její kladné stránky) s vlasy, čím delší, tím lepší...
Dlouhé vlasy s kouty nebo jemné na mě působí esteticky lépe než úplná bezvlasost( i když samozřejmě chápu, že za to mnozí nemůžou a přála bych jim, aby se padání zastavilo). |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Kathory >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: so červenec 05, 2008 6:57 pm Předmět: |
|
|
hankabar napsal: | Kathory napsal: |
[img]http://sapromo.com/images/stories/NewsPics/DSAfricans/arnold_vosloo/arnoldvosloomummy.gif[img] |
Jooooo, toho taky můžu!!! Zdá se mi, že právě takoví mají velice často neuvěřitelné charisma...
Ještě mě dostává Ken Watanabe... Hrál například v Posledním samuraji a ještě v Geiši
Uplně ho zbožňuju...
A mezi českými třeba Vašut, nebo Daniel Landa, no je jich fakt hodně  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Day 601-1200. Guru III. kategorie

|
Zaslal: so červenec 05, 2008 9:48 pm Předmět: |
|
|
Jee, tak tihle panove ne  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Bonemína ***moderátorka***

|
Zaslal: ne červenec 06, 2008 5:31 pm Předmět: |
|
|
Tady se to pomalu zvrhává do konkurence tématu "nejkrásnější princové a jiní lepí mládenci"  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Herminka >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: po červenec 07, 2008 6:20 am Předmět: |
|
|
Bonemína napsal: | Tady se to pomalu zvrhává do konkurence tématu "nejkrásnější princové a jiní lepí mládenci"  |
To jo, ale vlasatí vs. plešatí
Mě tedy holá hlava taky moc nepřitahuje, nejmužnější mi přijdou husté přiměřeně střižené vlasy (něco jako má můj muž , který nosí kšiltovku, zejména v zimě, celkem často). |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
hankabar >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: po červenec 07, 2008 10:43 am Předmět: |
|
|
Kathory napsal: | hankabar napsal: | Kathory napsal: |
[img]http://sapromo.com/images/stories/NewsPics/DSAfricans/arnold_vosloo/arnoldvosloomummy.gif[img] |
Jooooo, toho taky můžu!!! Zdá se mi, že právě takoví mají velice často neuvěřitelné charisma...
Ještě mě dostává Ken Watanabe... Hrál například v Posledním samuraji a ještě v Geiši
Uplně ho zbožňuju...
A mezi českými třeba Vašut, nebo Daniel Landa, no je jich fakt hodně  |
Kathory To já jsem u mužů bez vlasů (nebo s hodně krátkým střihem ulítlá na tvar hlavy - právě "mumiák" má pro mě dokonalou lebku (samozřejmě že lidi nehodnotím podle zevnějšku, mumiáka ani ostatní herce neznám osobně - takže to je jen jako kdybych se v galerii dívala na obraz - líbí-nelíbí) A teda dost už s tímhle tématem, nebo nás odtud vykážou  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|