|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Shahlah >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: út březen 10, 2009 2:28 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem dnes tyhle barvičky opět zkoumala a podle obrázků na krabičce to vypadá, že by mohly slušně zesvětlit tmavé vlasy, akurát nevím, jak (a jestli vůbec) by mohly zesvětlit mé chemicky černé... Nemáte s tím někdo náhodu zkušenosti? Nechce se mi vyhodit 300 kč oknem |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
cumacek.lenda 0-7
|
Zaslal: so prosinec 05, 2009 9:35 am Předmět: |
|
|
Tuto barvu používám a je úžasná, šetrná k vlasům, konečky se moc netřepí, skoro vůbec a barva přirozená s leskem.
Jen je nutné myslet na to, že se jako všechny barvy lehce vymývá, ale u této barvy je výhodou, že se vymývá z černé do tmavě hnědé, která si zanechává přirozený lesk.
Všem vřele doporučuji. Sice je kapku dražší než běžné barvy, ale za zdravé vlasy to stojí za to! |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
cumacek.lenda 0-7
|
Zaslal: so prosinec 05, 2009 9:37 am Předmět: |
|
|
Co se týče zesvětlování, tak je nejlepší si od kadeřnice nechat šetrně zesvětlit aktuální barvu a pak odrosty už běžně zesvětlovat danou barvou. Je nutné myslet na to, že tato barva je šetrná a nedokáže vyžrat tmavou chemii. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
zetonek ~ Strážkyně tématu ~
|
Zaslal: čt červenec 21, 2011 9:16 am Předmět: |
|
|
Jak dlouho barvička vydrží? Kolik umytí? Máte někdo zkušenost s nějakou tmavší hnědou? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
zetonek ~ Strážkyně tématu ~
|
Zaslal: út červenec 26, 2011 1:29 pm Předmět: |
|
|
Ještě jsem se chtěla zeptat, jestli kryje i šediny. To by mohla být dobrá náhrada za hennu |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
jitty ~ Strážkyně tématu ~
|
Zaslal: út červenec 26, 2011 10:08 pm Předmět: |
|
|
zetonek napsal: | Ještě jsem se chtěla zeptat, jestli kryje i šediny. To by mohla být dobrá náhrada za hennu |
jako náhrada za hennu by ti mohla posloužit i barva, která je chemická,ale s výtažky z henny, jmenuje se henna plus. a měla by fungovat i na šediny. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Evax 8-20
|
Zaslal: ne květen 12, 2013 3:43 pm Předmět: |
|
|
cumacek.lenda napsal: | Co se týče zesvětlování, tak je nejlepší si od kadeřnice nechat šetrně zesvětlit aktuální barvu a pak odrosty už běžně zesvětlovat danou barvou. Je nutné myslet na to, že tato barva je šetrná a nedokáže vyžrat tmavou chemii. |
Mám opačnou zkušenost, umí hodně zesvětlit (pokud jde o blond odstíny, u dalších pochybuji. Ačkoli s tmavšími novými nemám zkušenost, ty původní tmavé verze spíš ztmavovaly), ale kromě peroxidu v ní nejsou tak drastické složky jako v drogeriových barvách. Při aplikaci navíc vůbec nesmrdí a mají gelovou konzistenci.
Kdyby někomu pomohl vzorník, najde tady na blogu http://babskaprzystan.blogspot.cz/2012/06/26-odcieni-color-pod-lupa.html
Podle mě jsou na blogu focené už přebalené, novější verze. U nás se dají pořád koupit i verze původní (hlavně v eshopech, lékárny už mají asi jen nová balení) Uvádím proto, že některé původní odstíny jsou barevně trochu jiné než novější, i když název je identický. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Indilwen 81-160
|
Zaslal: čt květen 16, 2013 7:08 pm Předmět: Color & Soil |
|
|
Tak zajtra idem obehnúť lekárne či zoženiem. Chcem vyskúšať Ak nie objednám z ČR . Majú krásne odtiene tak som zvedavá , farby z drogérie už nechcem a ku kaderníčke sa mi už akože fakt nechce, odchádzam odtiaľ síce vždy s krásnou farbou ale nehorázne oslabenými a pokazenými vláskami. Už ich nechcem trápiť , len sa o ne pekne starať |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Evax 8-20
|
Zaslal: st srpen 06, 2014 4:08 pm Předmět: |
|
|
Srovnatelný mi přijde Naturtint (téměř jako výrobek téže firmy, jen s jinými obaly), ale od Naturtintu se u nás dají sehnat všechny odstíny, narozdíl od ColorSoin. Ale "šetrné" je obojí hlavně ne-amoniakem. Studovala jsem složení a nic moc PPD tyto barvy také obsahují, sice prý ne tolik jako běžná produkce, ale je tam zkrátka skoro všechna běžná chemie. Zlaté časy, kdy mě složení ničeho nezajímalo |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|