|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Montymimi 321-600

|
Zaslal: čt srpen 07, 2008 3:17 pm Předmět: |
|
|
Maudík napsal: | Tak to mě teda překvapuje, že to má silikony. Má je i ten šampon na jemné vlasy? |
ty slova s none na konci, tak to jsou silikony???
Pokud to má ta maska, tak si myslím, že to bude mít i šampón, ale fakt nevím, šampón nemám |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Maudík 321-600

|
Zaslal: čt srpen 07, 2008 6:34 pm Předmět: |
|
|
koncovka -cone, jsou silikony.... v té tvé masce je Dimethicone, což je jeden z mnoha silikonů
Tak tahle značka teda taky nic No musím zkusit Alverde, snad mi padne  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
ovecka 0-7

|
Zaslal: st září 10, 2008 6:03 pm Předmět: Trend up |
|
|
Tyhle přípravky používám asi 3 roky na kudrnaté vlasy a mohu jenom doporučit. Používám šampon, masku na regeneraci (nechávám působit kolem hodiny) a fluid, který se dá vetřít do mokrých nebo suchých vlasů - vlasy nevysušuje a vlny nechává ve formě. Nově jsem si koupila loknovač popř. narovnávač a je taky super.
Vlasy mám po téhle kosmetice bezproblémové. Nevysušují se mi - tak jak to normálně u kudrnatých bývá.
Na internetu se dá kosmetika koupit:
http://www.vlasy24.cz/?p=productsList&page=1
a kdo jezdí do/přes město Vsetín (Zlínský kraj) - tak tam se dá koupit taky  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
zuzu 0-7

|
Zaslal: čt únor 19, 2009 9:07 pm Předmět: kde sehnat trend up |
|
|
Montymimi napsal: | Je to profesionální italská kosmetika, prodává se buď u některých kadeřnic nebo na netu, ale moc nejsou k sehnání |
je k sehnani , ja tuhle kosmetiku pouzivam a je super!!! nedavno jsem objevila super shopik, kde maji kompletni radu, takze k sehnani naprosto vsechno a uz jsem to zkousela, objednavka prisla do par dnu a maximalni spokojenost! zadna reklama, jen chvalim, mrknete na www-vlasy-shop.cz  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Dennix 0-7

![]()
|
Zaslal: pá únor 20, 2009 11:52 am Předmět: Re: kde sehnat trend up |
|
|
A jaké konkrétní výrobky jsi vyzkoušela? a jsi spokojená se všemi? Taky se chystám něco od téhle firmy pořídit, tak bych ráda něco osvědčeného Díky. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
EvulinkaH 321-600

|
Zaslal: ne únor 22, 2009 7:35 pm Předmět: Re: kde sehnat trend up |
|
|
zuzu napsal: | Montymimi napsal: | Je to profesionální italská kosmetika, prodává se buď u některých kadeřnic nebo na netu, ale moc nejsou k sehnání |
je k sehnani , ja tuhle kosmetiku pouzivam a je super!!! nedavno jsem objevila super shopik, kde maji kompletni radu, takze k sehnani naprosto vsechno a uz jsem to zkousela, objednavka prisla do par dnu a maximalni spokojenost! zadna reklama, jen chvalim, mrknete na www-vlasy-shop.cz  |
Mrkla jsem a rozhodně tam všechno není, lepší výběr je na www.vlasy24.cz |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
EvulinkaH 321-600

|
Zaslal: so březen 07, 2009 12:27 pm Předmět: |
|
|
včera ráno jsem si myla vlasy šamponem Trend up s aloe vera a mateří kašičkou a musím konstatovat, že paráda. Vlasy mám hebké, nadýchané a normálně bych je už touto dobou měla u kořínků mastné a po tomhle šamponu nic. Takže obrovská spokojenost s účinky i cenou (litránek stojí + - 140 Kč), rozhodně půjdu i do dalších výrobků  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Kapusticka 21-40

|
Zaslal: út červen 23, 2009 4:05 pm Předmět: |
|
|
Ja mam šampon proti žlutému nádechu u zasvětlených vlasů a musím říct že žlutý nádech skutečně eliminuje,ale v navodu kpoužití doporučují použití rukavic, takže to na vlasy asi nebude nic moc  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
EvulinkaH 321-600

|
Zaslal: čt listopad 26, 2009 12:11 pm Předmět: |
|
|
Nemáte někdo zkušenost s těmi jejich ampulemi s minerálním olejem? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
z.pepa 321-600

|
Zaslal: čt listopad 26, 2009 6:14 pm Předmět: |
|
|
Kapusticka napsal: | Ja mam šampon proti žlutému nádechu u zasvětlených vlasů a musím říct že žlutý nádech skutečně eliminuje,ale v navodu kpoužití doporučují použití rukavic, takže to na vlasy asi nebude nic moc  |
U toho modrého šamponu se ty rukavice doporučují jen z toho důvodu, abys neměla modré ruce, ten studený blond efekt dělá právě modré barvivo, takže to zas tak špatné na vlasy být nemusí  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|