Pěkný server
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další

Přidat nové téma   Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Jste u nás noví? Představte se, zeptejte se, uvolněte se :)
 Vložte téma mezi OblíbenéZobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zdalia
41-80
41-80

PříspěvekZaslal: so září 27, 2008 5:56 pm    Předmět: Citovat

Děkuji za uvítání, Nicole. A můžu jenom souhlasit. I když já s hennou svítím spíš teď Very Happy
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Janie
***moderátorka***

PříspěvekZaslal: so září 27, 2008 8:09 pm    Předmět: Citovat

ahojky Zdalio Smile taky tě tu vítám, opravdu úúžasný první příspěvek Smile a Titania je skvělá, že Tě sem přivedla Smile a vůbec mi ji hodně připomínáš, ona taky píše takový krásný příspěvky..
Zdalia
41-80
41-80

PříspěvekZaslal: so září 27, 2008 8:13 pm    Předmět: Citovat

Moc děkuji za milé uvítání. Troufám si tvrdit, že jsme s Titanií kamarádky Smile Mimochodem máš moc krásné vlasy, ou jé Cool
zokynka
81-160
81-160

PříspěvekZaslal: út září 30, 2008 12:08 pm    Předmět: Citovat

Ahojky, taky zdravím Zdaliu. Tak jsem si po přečtení tvého příspěvku vzpomněla na maminku, sice o něco starší, ale už leta barví šediny chemickými barvami. A docela to fláká a pak chodí s odrosty, protože nahoru na hlavu si nevidí, tak ji to netrápí. Vlasy má krátké, tak si je snad nijak neničí, když se často stříhají, ale jde mi o ty odrosty. Tobě henna nějak pomohla v tomto směru? Že třeba vlasy rostou pomaleji, nebo je ten přechod mezi šedivými a barvenými méně patrný? Omlouvám se za hloupé dotazy, ale ta tvoje barva vypadá super, myslela jsem, že ta egyptská musí být hodně oranžová, a na tobě vypadá "normálně" Smile Jo a jak dlouho si ji necháváš na hlavě? Možná jsi to někde psala, ještě budu studovat tvé příspěvky Cool
Titania
~ Strážkyně tématu ~

PříspěvekZaslal: út září 30, 2008 6:28 pm    Předmět: Citovat

Ahóóój, Zdalio!!! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Po takové chvále na mou hlavu Tě přece nemůžu oficiálně nepřivítat! Udělala bych to dřív (a samozřejmě i bez tý chvály), leč přístupu na interfernet teď pár dní jaksi nebylo...
Mám fakt radost, že jsi konečně tady mezi náma - a díky za velmi inspirativní úvodní povídání o henně, sice jsem od Tebe většinu těch poznatků a zkušeností už v průběhu času postupně slyšela, ale takhle je to krásně systematizovaný a shrnutý. Very Happy
A Tvůj pobyt tady mi asi ušetří dost psaní - už nebudu muset tak často psát "jedna moje kamarádka, která se v těchle věcech vyzná, mi říkala...", protože teď už jsi tu jednou zaregistrovaná, tak můžeš vypovídat sama za sebe. Wink Laughing A jak Tě znám, všem nám ostatním to bude jen ku prospěchu! Cool Ještě jednou vítej! Very Happy
Zdalia
41-80
41-80

PříspěvekZaslal: út září 30, 2008 8:46 pm    Předmět: Citovat

Ahoj Titanie, děkuji za krásné uvítání. Myslím, že v péči o vlasy Ti nesahám ani po paty (kam Ti vlasy jistě časem dosáhnou:-)), takže u mě platíš za zdroj cenných informací. Čekala jsem, kdy zjistíš, že i já Brutus jsem sáhla po zdejší registraci:-) Je zde opravdu milé prostředí, nikdo mě tu významně nenabádá "kdy už se ostříháš?", což je sama o sobě vskutku úleva. Po letmém prohlédnutí fóra jsem zjistila, že moje zkušenosti jsou pranepatrné, spíš já se budu učit, a ráda:-) Měj se moc pěkně.
Zdalia
41-80
41-80

PříspěvekZaslal: út září 30, 2008 9:08 pm    Předmět: Pro Zokynku: Citovat

Milá Zokynko, moc děkuji za uvítání. Zjistila jsem, že jsem strašně užvaněná, proto jsem Ti obsáááhlouuu odpověď zaslala zvlášť. Zde jen stručně dle mé zkušenosti: 1) odrosty mě hrozně štvaly 2) přechod odrostů byl zejména po prvním hennování ještě znát, ale každopádně působil docela přirozeně. Už první henna během pár dnů přestala "razit" a postupně se barva prohloubila, všechny odstíny nenásilně propojila. Opakováním hennování barva stále temní. 3) Vlasy mi nepřestaly rychle růst, protože jsem sice přestala se čpavkem v chemických barvách, ale pajcuju hlavu lopušákem drbu kančákem a teď jsem si koupila asi kilo bihoaru:-) 4) Každá čistá henna je v zásadě oranžová (dle místa původu může být víc nebo míň do červena). Výsledek záleží na původní barvě vlasů a na délce aplikace henny (5-12 hodin) a na množství "bahna" (na krátké vlasy má přijít 100g). Přidáním terpenů (jsou např. v tea tree) údajně oranžová temní rychleji a důrazněji, to teď vyzkouším.
5) Přechod mezi šedivými nahennovanými vlasy (u mě asi do půlky uší) a šedivými nachemizovanými nahennovanými vlasy trochu znát je, zejména v určitém světle. Ty konce jsou prostě tmavší. Připomínám, že hennuju každý měsíc celou hlavu. Když mám pocit, že odrosty razí už po 14 dnech a mám čas, naplácnu na dvě tři pěšinky na temeni a na "vlka" zbytek zamražené henny z předchozí procedury, aby odrosty pokud možno nebyly. Tohle malé hennování nechávám na hlavě i kratší dobu (ale pár hodin to chce, jinak to nemá celkem smysl), ať nejsem permanentně v turbanu. Abych neodrazovala zbylé členy domácnosti, naučila jsem se vynalézat různé druhy pokrývek hlavy, abych vypadala pokud možno půvabně nebo aspoň zajímavě.
Já jsem fakt děsivě užvaněná Embarassed Měj se moc krásně a přeji krásné zdravé vlasy.

Naposledy upravil Zdalia dne st říjen 01, 2008 11:28 pm, celkově upraveno 1 krát.
Zdalia
41-80
41-80

PříspěvekZaslal: út září 30, 2008 9:09 pm    Předmět: Citovat

Chybu v oslovení Zokynky jsem již opravila Embarassed

Naposledy upravil Zdalia dne st říjen 01, 2008 11:30 pm, celkově upraveno 1 krát.
Titania
~ Strážkyně tématu ~

PříspěvekZaslal: st říjen 01, 2008 7:26 am    Předmět: Citovat

Very Happy Very Happy Very Happy Tenhle server je super v tom, že to učení je vždycky takový vzájemný. Nemá ani cenu Ti tady přát, abys sem dobře zapadla - protože ty už tady dokonale zapdnutá jsi! Cool Wink Cool Takže Ti spíš přeju, ať nepropadneš tý závislosti ne DV tak rychle a důkladně jako já ať stihneš občas i nějakou tu práci. Twisted Evil Měj se krásně. Very Happy
ilona
***moderátorka***

PříspěvekZaslal: st říjen 01, 2008 3:44 pm    Předmět: Citovat

Zdalia - vííítej a parádní příspěvek!!!! Jsem " chemik" - už několik let a jak jsi psala, patřím mezi ty, které mají z henny obavy.
Mám hnědočerné vlasy, tak nevím, jak by to ve finale chytalo... Laughing
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky! Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další

Přejdi na: