|
✿
|
Mam sa ostrihat nakratko?Alebo nechat to tak? |
Ostrihat |
|
26% |
[ 8 ] |
Nechat tak ako to je |
|
73% |
[ 22 ] |
|
Celkem hlasů : 30 |
|
Autor |
Zpráva |
* >RADA STARŠÍCH<
![]()
|
Zaslal: út prosinec 16, 2008 9:48 am Předmět: |
|
|
Deather666 napsal: |
Co sa tyka samponov a spol.,tak sampony je blbost.Je to len reklamny trik.Vitaminy som istym casom bral,potom som prestal.treba prijimat vitaminy v prirodzenej forme. |
Dovolím si nesouhlasit. Co jsem slyšela, před dvěma lety začaly příteli padat vlasy a to tak, že si stačilo přejet rukou v hlavě a po ránu byla v umyvadle hrst. I z fotek je to dost vidět. Tak začal používat šampon Folixil a brát i jejich tablety a dostalo se to do normálu. Dneska nic nepozoruju.. Ale tablety bere pořád. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Blondorezka 601-1200. Guru III. kategorie

|
Zaslal: út prosinec 16, 2008 9:51 am Předmět: |
|
|
Já se přidávám ke střihačům. Klidně bych háro schodila, klukům to sluší jen některým a než pak vypadat jako pan Hejma (jo, do něj máš ještě daleko), tak určitě nakrátko. Rozhodně mi kratší vlasy přijdou u mužů sexy, je to spíš o osobnosti. Navíc, narozdíl od žen, kde věk jako důvod k ostříhání neberu, u mužů už je to jiné...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Deather666 321-600

|
Zaslal: út prosinec 16, 2008 10:38 am Předmět: |
|
|
citace: | Dovolím si nesouhlasit. Co jsem slyšela, před dvěma lety začaly příteli padat vlasy a to tak, že si stačilo přejet rukou v hlavě a po ránu byla v umyvadle hrst. I z fotek je to dost vidět. Tak začal používat šampon Folixil a brát i jejich tablety a dostalo se to do normálu. Dneska nic nepozoruju.. Ale tablety bere pořád. |
NO hej,ale myslis,ze tie pripravky pomozu aj pri dedicnom vypadavani vlasov?? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
* >RADA STARŠÍCH<
![]()
|
Zaslal: út prosinec 16, 2008 10:54 am Předmět: |
|
|
Deather666 napsal: |
I on to má rodový, nezačaly mu padat jen tak pro nic.. Alespoň se to potom dost zbrzdilo.... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
* >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: út prosinec 16, 2008 12:18 pm Předmět: |
|
|
Já jsem pro nestříhání, mám pocit, že by tě to hrozně změnilo. DV k tobě sedí. Takže dokud to není opravdu tristní, bojovat! _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Deather666 321-600

|
Zaslal: út prosinec 16, 2008 1:04 pm Předmět: |
|
|
Este ma napadlo,co tak ich zostrihat nakratko a potierat pravidelne pokozku vlasovou vodou(momentalne pouzivam brezovu BALEA)..Ako dat tym vlasom pauzu,mozno su unavene zo mna...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Káťa >RADA STARŠÍCH<
![]()
|
Zaslal: út prosinec 16, 2008 4:47 pm Předmět: |
|
|
Deather666 napsal: | citace: | Dovolím si nesouhlasit. Co jsem slyšela, před dvěma lety začaly příteli padat vlasy a to tak, že si stačilo přejet rukou v hlavě a po ránu byla v umyvadle hrst. I z fotek je to dost vidět. Tak začal používat šampon Folixil a brát i jejich tablety a dostalo se to do normálu. Dneska nic nepozoruju.. Ale tablety bere pořád. |
Tak mému muži začli vypadávat vlasy nad čelem okolo 25 let. Říká se tomu androgenní alopecie a je to hormonální záležitost, takže pochybuji, že na to zaberou vitamíny. To by asi neběhalo po světě tolik plešatých... On se vitamínama ládoval taky, k tomu vyzkoušel mraky vodiček, šamponů, ale vlasy mu prostě vypadaly. Podle mne se tomu prostě nedá zabránit. Možná to jen zmírnit. Ale mě se plešatý vdycky líbili  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Deather666 321-600

|
Zaslal: út prosinec 16, 2008 5:12 pm Předmět: |
|
|
citace: | Tak mému muži začli vypadávat vlasy nad čelem okolo 25 let. Říká se tomu androgenní alopecie a je to hormonální záležitost, takže pochybuji, že na to zaberou vitamíny. To by asi neběhalo po světě tolik plešatých... On se vitamínama ládoval taky, k tomu vyzkoušel mraky vodiček, šamponů, ale vlasy mu prostě vypadaly. Podle mne se tomu prostě nedá zabránit. Možná to jen zmírnit. Ale mě se plešatý vdycky líbili  |
Tak to sme asi na tom podobne s Tvojim muzom.Sice mi nepada tych vlasov vela,ale vidno take riedsie miesta vpredu,ktore pravdepodobne neobnovia svoj porast.Ale zasa uplne vpredu vidno take mlade stetinky ako sa deru an svet ...
Ja som tiez uz kadeco bral.Chvilami sa zdalo ze je to ok,ale potom sa to zasa zvratilo.Mal som Reghaar,Biohar,Pangamin,chlorellu...Vsetko je to ako keby kratkodobe.Ak to clovek prestane brat,tak sa to vrati ako bumerang.. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Succuba >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: út prosinec 16, 2008 6:52 pm Předmět: |
|
|
citace: | 5 mm Uff, to tedy za sebe musím říct, že takové účesy se mi mimořádně nelíbí, hlava jak tenisák... A když má někdo řidší vlasy, tak je to ještě horší.
|
Já zasemusím naprosto souhlasit s tímhle.
Podle mě nestříhat. Stejně když se někdo ostříhá na krátko a má vysoké čelo, tak je všem jasné, že je to kvůli tomu, že má problém s vlasy... tak proč to nepřiznat rovnou a nenechat dlouhé aspoň ty, co ještě zbývají? Tedy nemám ráda, když je jich pak úplně málo a ještě jsou nezastřižené, takže je to pak pár chlupů a v nich pár delších chlupů a každý jinak dlouhý, ale to ti myslím ještě nějakou dobu nehrozí.
Jo, ještě k tomu, že někomu přijdou extra krátké vlasy na mužích sexy, mě tedy ne, určitě mi přijde mnohem víc sexy prošedivělý muž ve středním věku, který má z vlasů culík, i když už je jich míň, než někdo, kdo má na hlavě prořídlý tenisák... _________________ Amor tollit timorem. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Woky >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: út prosinec 16, 2008 11:09 pm Předmět: |
|
|
Já za sebe tedy můžu říct, že pokud mě se někdy zvýší čelo jako Tobě, tak DV rozhodně shodím. Mě dlouhé vlasy v kombinaci s vysokým čelem připadají opravdu hrozné.
Já tedy doufám, že u mě převládnou tátovi geny (dostatek vlasů i v šedesáti) a ne po dědovi (pleš již po třicítce).  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|