Kajal
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Krása, móda, zdraví + strava
 Vložte téma mezi OblíbenéZobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Morganna
***moderátorka***

PříspěvekZaslal: st březen 25, 2009 1:47 pm    Předmět: Citovat

Me se teda to liceni docela libi. Stejne jako se mi libi prirozena nenalicena baba. Ale protoze to nemam tak vychytane a protoze mi vadi, i kdyz si majznu rasenkou trochu do oka, natoz pak linku nad rasy, tak teda vetsinou chodim nenalicena Smile
ale na tech Indkach to nevypada nijak nepatricne, jsou na to vyrazne. Kdyby takhle chtela vylezt na ulici bleda Evropanka, tak by vypadala jak Draculova nevesta.. Laughing Laughing
Fairy
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: st březen 25, 2009 6:04 pm    Předmět: Citovat

sweet napsal:

Fairy: zmrzlinu nejím očima Laughing a jak psala kalakai, když zhutním kukadla, pusa je nahá, neb potom bych vypadala jak od kolotoče Rolling Eyes

Poznámka o zmrzlině se pochopitelně týkala případu, kdy je nalíčená pusa, případně make-up po celém obličeji. Kdyby to ještě někomu tedy nebylo jasné...
Jinak souhlasím naprosto s Morg, takové výrazné líčení je ještě tak snesitelné pro výrazné exotické typy, my v Evropě bychom se spíš měly trochu krotit.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Elli
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: st březen 25, 2009 6:22 pm    Předmět: Citovat

Fairy napsal:
sweet napsal:

Fairy: zmrzlinu nejím očima Laughing a jak psala kalakai, když zhutním kukadla, pusa je nahá, neb potom bych vypadala jak od kolotoče Rolling Eyes

Poznámka o zmrzlině se pochopitelně týkala případu, kdy je nalíčená pusa, případně make-up po celém obličeji. Kdyby to ještě někomu tedy nebylo jasné...
Jinak souhlasím naprosto s Morg, takové výrazné líčení je ještě tak snesitelné pro výrazné exotické typy, my v Evropě bychom se spíš měly trochu krotit.

sakra to je škoda Laughing ..akože fakt, ja by som sa rada premávala s takými nafialovo namaľovanými očami Very Happy je to krásny make up ale mne občas stačí ked si dám na oči linku a riasenku a už tak vyzerám zmaľovane Laughing
Lahoda
161-320
161-320

PříspěvekZaslal: st březen 25, 2009 6:42 pm    Předmět: Citovat

Já osobně se teda líčím ráda a docela i dost, ale vyhýbám se nepřirozeným barvám jako je právě třeba fialová. Jsem bleďunká a opravdu bych asi vypadala jako barová ... Smile Ale na těch tmavých výrazných typech se to ještě snese, i když možná tak na ples. Já osobně mám ráda, když líčení spíš podtrhuje přirozenou krásu. No a třeba linky téměř vůbec nepraktikuju a když, tak jen na vrchní víčko.
Někdo tu řešil, že se mu kajalovky rozmazávají. Na to je dobré používat podklad pod stíny. Já mám za 300kč myslím z LR a je to výborné. Zvýrazní to barvu stínů a na očích to perfektně drží. Mě to třeba přežije i hodně projásaný koncert Very Happy
Klarusa
*** šéfredaktorka serveru ***

PříspěvekZaslal: st březen 25, 2009 8:38 pm    Předmět: Citovat

Mno, ta holka je kočka tak i tak. Asi víc se líbí bez toho výrazného líčení, přece jen na takové přeplácaniny moc nejsem. Ale nemyslím si, že (bez ohledu na typ) by to bylo líčení vhodné na chození za bílého dne po ulici. Možná tak do potěmnělých sálů na plese, na jeviště, do filmu a zejména do bollywoodských trháků, tam se to líp snese Wink Podle mě tohle musí na denním světle vypadat poměrně děsivě.

Já osobně bych si na sebe tedy nechtěla plácat tolik barevných nánosů ani omylem Rolling Eyes
Morganna
***moderátorka***

PříspěvekZaslal: st březen 25, 2009 10:04 pm    Předmět: Citovat

Me vzdycky strasne pobavi ten fakt, kolik vrstev vseho mozneho se na takove liceni spotrebuje, aby to ve vysledku vypadalo (treba na tech ocich), ze je tam jedna barva, max. 2. To je mazec Very Happy
Anonymní
Anonymní

PříspěvekZaslal: st březen 25, 2009 10:17 pm    Předmět: Citovat

kalakai napsal:
nebudte puťky Smile já se takhle občas maluji. líbí se mi to..teda ještě to nemám tak super vychytaný jako ony, ale jinak fajn Smile někteří sice remcají,ale tak já si zase maluji jenom oči, páč rty mám výrazné samo o sobě a malovat je obojí nedělá dobrotu. jinak tužkou se taky maliji dovnitř,ale to už dlouho - čistě proto, že pod mi to moc nejde Smile

Tak ja odkedy som nezamestnaná, tak sa maľujem každý deň, a to dosť výrazne. Zároveň som vysadila antiko a na tvári je to dosť poznať, neskutočne sa mi zhoršila, preto sa veru rada skrášlim, čo to ide. A na ústa dám buď malú vrstvu oranžového rúžu alebo bledoružový lesk. Niekedy bronzový alverde, ale nie veľa, len pre zvýraznenie, podľa očí. A začalo ma to baviť Laughing Laughing Laughing
Meadow
***moderátorka a Strážkyně tématu***

PříspěvekZaslal: st březen 25, 2009 10:31 pm    Předmět: Citovat

Val, hlavně, že v tom vypadáš dobře! Já bohužel výraznější líčení nemohu - nebo je to tím, že neumím. S mou pletí (a rukama) to bohužel po nalíčení vypadá tak, jak už tady někdo někde psal - ne "nemám akné", ale "snažila jsem se ho zamaskovat". Mám pocit, že to make-up ještě zdůrazní Sad. Na druhou stranu trochu zvýraznit potřebuju, takže opravdu jen decentně nalíčit řasy, rtěnku nepříliš výrazného odstínu na lehké zvýraznění a make-up nebo něco výraznějšího jen když má pleť lepší dny... Holky já chci taky pleť jak dětská prdýlka Twisted Evil .
kalakai
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: út březen 31, 2009 9:10 am    Předmět: Citovat

tak fialovou taky nepoužívám. nehodí se ke mě. ale odstíny modré a zelené, hnědé, černé... Smile
ehm a zase tolik barev nemám, takže max 3. zaráz
nemaluji se teda vždy, páč okolí to vadí (jako snad skoro všechno, že jo.. ) a taky musim mít náladu Wink
kalakai
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: út březen 31, 2009 9:10 am    Předmět: Citovat

jooo a ještě volné ruce a nohy Smile
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další

Přejdi na: