|
✿
|
Autor |
Zpráva |
plavunik >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: ne srpen 01, 2010 5:51 pm Předmět: |
|
|
citace: | no to asi jo, já ručníky neřeším, ty peru na 70°C automaticky. Sem atopik a todle mi pomáhá, jak je vyperu na míň, udělá se mi po utření ekzem
Edit: jinak takový postřeh, co sem těhotná. Když chcete omezit cukr, neměli byste jíst ani ovoce. Co sem byla na těhotenské cukrovce, holky co měly test pozitivní ovoce nesmí vůbec. A když ted odhadovali vahu mimina, ty co měly velké děti dostali "povolení" na jedno jablko denně, jinak jim ovoce taky zatrhli ... |
Sestra má tiež problém s ekzémom. Pokiaľ má zníženú imunitu,tak sa jej vyhádže po tele, ale najčastejšie do vlasov
S cukrom až tak problém nemám, ked mám chuť stačí mi pohyb, voda s citronom to tiež úspešne zaženie. Ale ked idem mať svoje dni, jednoducho sa neudržím  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Adluska >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: pá prosinec 16, 2011 1:31 pm Předmět: |
|
|
Heh...tak mě potkaly kvasinky...teď už doopravdy. Takže budu muset asi omezit kvasinkotvornou stravu. Doktorka mi hlavně řekla, že musíme zvýšit imunitu tam dole. Holky nějaké rady mimo zde zmíněných?? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Divoženka 21-40

|
Zaslal: čt leden 05, 2012 5:46 pm Předmět: všelék |
|
|
Kokosový olej.... ten mi pomáhá, když o sobě kvasinka začne dávat víc vědet. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
SilkyJane ~ Strážkyně tématu ~

|
Zaslal: čt leden 05, 2012 5:48 pm Předmět: |
|
|
mě hrozně pomohly čistící kapky s červenou řepou od Grešíka.. vyčistili mi tělo/organismus asi od kvasinek prostě..
plus používám i jako antikoncepci Pharmatex, ten taky nějak dcl dobře udržuje "dole" stav  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Janiss 8-20

|
Zaslal: pá leden 13, 2012 8:49 am Předmět: |
|
|
Peru se s gyn problémama snad už od patnácti,občas mi něco pomůže i skoro na měsíc Byla jsem na imunologii,imunitu mám spíš zvýšenou,takže to u mě problém neni,vystřídala jsem už asi miliontou doktorku a pořád mi říkaj,že je to v pohodě,normální,daji globule,mast a za dva týdny nanovo...to mi nepřijde moc normální
Ted mi kamarádka doporučila kyselinu kaprylovou,že ji strašně moc pomáhá na spodek i na exem,ale na to ted nemám,stojí okolo 900korun,ale zjistila jsem,že tu kys obsahuje kokosáček,tak ho začnu papat,nasadim dietku a budu moooooc doufat!!! Mohla by taková dietka pomoc i na lupenku? Jinak dr na imunologii mi řekl,že nic jiného než ta šílená dieta nepomůže a že smim zhubnout max 1kilo,ale podle instrukcí,co mi předal se do týdne ztratim  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Decapitated 601-1200. Guru III. kategorie

|
Zaslal: pá leden 13, 2012 1:58 pm Předmět: |
|
|
Janiss napsal: | Ted mi kamarádka doporučila kyselinu kaprylovou,že ji strašně moc pomáhá na spodek i na exem,ale na to ted nemám,stojí okolo 900korun,ale zjistila jsem,že tu kys obsahuje kokosáček,tak ho začnu papat,nasadim dietku a budu moooooc doufat!!! |
Chcela by som vediet, ci kokosak moze pomoct aj pri pouziti priamo spodnu cast? Ak pomaha zvnutra ked ho jeme, tak myslim, ze by mohol pomahat aj lokalne. Co myslite? Niekde som dokonca citala, ze sa moze namiesto lubrikacneho gelu, takze uskodit by nemal... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Jenne ~ Strážkyně tématu ~

|
Zaslal: pá leden 13, 2012 2:30 pm Předmět: |
|
|
Decapitated napsal: | Chcela by som vediet, ci kokosak moze pomoct aj pri pouziti priamo spodnu cast? Ak pomaha zvnutra ked ho jeme, tak myslim, ze by mohol pomahat aj lokalne. Co myslite? Niekde som dokonca citala, ze sa moze namiesto lubrikacneho gelu, takze uskodit by nemal... |
Myslím, že tím určitě ničemu neuškodíš Kdyžtak potom poreferuj, jaké jsou účinky. Akorát bacha pokud používáš kondom, jakýkoliv olej způsobí jeho propustnost. _________________ Swooping... is... bad. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Janiss 8-20

|
Zaslal: pá leden 13, 2012 2:48 pm Předmět: |
|
|
Jenne napsal: | Decapitated napsal: | Chcela by som vediet, ci kokosak moze pomoct aj pri pouziti priamo spodnu cast? Ak pomaha zvnutra ked ho jeme, tak myslim, ze by mohol pomahat aj lokalne. Co myslite? Niekde som dokonca citala, ze sa moze namiesto lubrikacneho gelu, takze uskodit by nemal... |
Myslím, že tím určitě ničemu neuškodíš Kdyžtak potom poreferuj, jaké jsou účinky. Akorát bacha pokud používáš kondom, jakýkoliv olej způsobí jeho propustnost. |
Určitě dobře funguje i na zavádění dovnitř a jako lubrikační gel taky super,lepší než chemický....úžasná masáž uplně celýho těla  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Rejža 321-600

|
Zaslal: so červenec 14, 2012 11:43 am Předmět: |
|
|
Nevím kam to napsat, ale mám takový menší dotaz.
Od středy se léčím na kvasinkovou infekci a gynekolog mi předepsal clotrimazol krém a clotrimazol tablety 200 AL na třédenní léčbu, protože v pátek jsem dobrala poslední prášek z plátíčka a čekám dneska nebo zítra příchod menstruace. Jenže nikde nemůžu přijít na to, zda můžu tu chvíli po léčbě užívat tampony. Dělá mi to velké starosti, protože urputně nesnáším vložky a ještě jedu k příteli na pár dnů. Sestřenka říká, že bych je měla mít vyléčenné, a můžu je normálně používat. Nemá nikdo s tímto zkušenost?
Napíšu ještě na Zánět močového měchýře pro jistotu. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
alienor 161-320

|
Zaslal: so červenec 14, 2012 1:26 pm Předmět: |
|
|
Janiss napsal: | Jenne napsal: | Decapitated napsal: | Chcela by som vediet, ci kokosak moze pomoct aj pri pouziti priamo spodnu cast? Ak pomaha zvnutra ked ho jeme, tak myslim, ze by mohol pomahat aj lokalne. Co myslite? Niekde som dokonca citala, ze sa moze namiesto lubrikacneho gelu, takze uskodit by nemal... |
Myslím, že tím určitě ničemu neuškodíš Kdyžtak potom poreferuj, jaké jsou účinky. Akorát bacha pokud používáš kondom, jakýkoliv olej způsobí jeho propustnost. |
Určitě dobře funguje i na zavádění dovnitř a jako lubrikační gel taky super,lepší než chemický....úžasná masáž uplně celýho těla  |
já s ním až tak dobré zkušenosti nemám, chvíli to bylo sice super, ale pak mi začal dělat strašné problémy, navíc přítel říkal že pro něho to taky není moc příjemné, takže každý reaguje trošku jinak.. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|