|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Bonemína ***moderátorka***
|
Zaslal: pá říjen 05, 2012 6:38 pm Předmět: |
|
|
Mangalica... Znamenám si. Tohle zvíře nutně potřebuju.
(a asi je třeba seznámit s tím všechny PJ v dosahu, tenhle ovcovepř si o zařazení do dračáku vyloženě říká ) _________________ A co hadi, krtek a vypelichany sokol? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
porcelainswan >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: pá říjen 05, 2012 6:43 pm Předmět: |
|
|
Když už jsme u těch neobvyklých zvířat, má nová spolubydlící chová žáby, což je zcela obvyklé zvíře, ale moc se v domácnosti nechová.
Přidávám sem foto rohatky, která s námi bydlí. Ještě má jednu žabku, ale tu jsem zatim nezdokumentovala. Jinak to jsou zvířata velmi nenáročná, nevyžadují pozornost, občas se nakrmí (to je asi nejzábavnější činnost-jak rychle jejich jazyk kmitne pro hmyz. ANi to člověk nepostřehne)
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Zaslal: pá říjen 05, 2012 6:48 pm Předmět: |
|
|
U nás v práci se zase objevila neobvyklá shoda. V jedné kanceláři se sešly dvě holky, jejichž partneři oba chovali chameleony a oba ti chameleoni se jmenovali Bedřich. A obě holky ty chameleony Bedřichy svorně nesnášely (teda každá jen toho svýho ) _________________ A co hadi, krtek a vypelichany sokol? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
poppy 601-1200. Guru III. kategorie
|
Zaslal: pá říjen 05, 2012 6:58 pm Předmět: |
|
|
Bonemína napsal: | U nás v práci se zase objevila neobvyklá shoda. V jedné kanceláři se sešly dvě holky, jejichž partneři oba chovali chameleony a oba ti chameleoni se jmenovali Bedřich. A obě holky ty chameleony Bedřichy svorně nesnášely (teda každá jen toho svýho ) |
to je skvelé ... a prečo ich neznášali? _________________
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Zaslal: pá říjen 05, 2012 8:06 pm Předmět: |
|
|
Jedna proto, že muž jel pracovat do ciziny a na ni zbyla veškerá péče, včetně krmení, a to, že musí šahat na živý cvrčky, to rozdýchávala hodně těžko. Druhá... ani nevím. Ale ti měli ještě problém s papouškem, který zas neměl rád ji a nadával jí. _________________ A co hadi, krtek a vypelichany sokol? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Déscantes >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: út prosinec 10, 2013 1:29 pm Předmět: |
|
|
Znáte tohle? Nevěděla jsem kam se to hodí, našla jsem před rokem link na jiných stránkách a je to fajn, krmeliště v Estonsku online
Dají se tam zahlédnout srnky, prasata, lišky, pak psík mývalovitý (jestli nelžu ale vypadalo to opravdu jak mýval, ten ale v estonsku nežije).
Mám to vždycky v druhém okně prohlížeče, podle chrastění a zvuků zjistíte jestli něco jde, nejlepší je jak se vynoří v noci ze tmy.
http://pontu.eenet.ee/player/siga.html |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Wilwarin 601-1200. Guru III. kategorie
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Kikinecka 321-600
|
Zaslal: út prosinec 10, 2013 5:50 pm Předmět: |
|
|
Také jsem tuhle sezónu v Estonsku neměla štěstí. Polskou stránku jsem neznala, ale měla jsem štěstí, viděla jsem zubry 4 a pátý byl na odchodu. Děkuju za odkaz. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Klarusa *** šéfredaktorka serveru ***
|
Zaslal: út prosinec 10, 2013 6:07 pm Předmět: |
|
|
Znám - a já tedy naopak tam letos vídám skoro pokaždé, co nahlédnu, divočáky. Většinou to bývá ale tak až po desáté večer. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Meeesha >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: út prosinec 10, 2013 6:12 pm Předmět: |
|
|
To jsou super odkazy Vůbec jsem netušila, že něco takového existuje. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|