|
✿
|
Autor |
Zpráva |
lenkahrabalkova 81-160
|
Zaslal: pá říjen 07, 2011 5:20 am Předmět: NEELAYADI - ajurvédské mýdlo na vlasy a podrážděnou pokožku |
|
|
Chci se zeptat. nemá někdo zkušenost s tímto mýdlem přími na vlasy? NEELAYADI - ajurvédské mýdlo na vlasy a podrážděnou pokožku hlavy od firmy Siddhalepa. Dost mě láká . Děkuji |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
prokera 81-160
|
Zaslal: pá říjen 07, 2011 12:49 pm Předmět: Re: NEELAYADI - ajurvédské mýdlo na vlasy a podrážděnou poko |
|
|
lenkahrabalkova napsal: | Chci se zeptat. nemá někdo zkušenost s tímto mýdlem přími na vlasy? NEELAYADI - ajurvédské mýdlo na vlasy a podrážděnou pokožku hlavy od firmy Siddhalepa. Dost mě láká . Děkuji |
Tohle mám už dlouho v plánu - chci si ho určitě objednat:)! Zatím mám vlasové mýdlo od Rubens a s tím jsem spokojená ! |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Nermeen 161-320
|
Zaslal: pá listopad 11, 2011 7:21 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem se rozhodla dát olivovému mýdlu na vlasy ještě jednu šanci, protože něco tak dobrýho na mojí pleť musí přeci svědčit i vlasům Největší problém je, že se mi nikdy nepodařilu tu tuhou kostku v rukou dostatečně rozmydlit a pak to vetřít do vlasů, tak jsem dneska nožem odstrouhala pár hoblinek do skleničky od jogurtu, zalila trochou vody a protřepala, vyrobila jsem nádhernou šlehačkovitou pěnu a vlasy 2x umyla, na závěr pro jistotu opláchla jablečným octem a výsledek mě strašně mile překvapil, vlasy jsou krásně umytý a hlavně mají ten nejlepší objem, jakej se mi podařilo za poslední dobu vyrobit, po přírodních šamponech mi totiž dost plihnou vlasy. Takže to budu testovat dál, snad i po víc umytích budou tak dobrý výsledky, zatím super |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Vroni 8-20
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Vroni 8-20
|
Zaslal: so prosinec 08, 2012 8:48 am Předmět: |
|
|
Tak vlasy po umytí vypadají dobře,jen se méně lesknou,ale to lze napravit černým pivem Myslím ale,že mytí mýdlem pak vyžaduje větší péči,různé zábaly a pod.aby vlasy nebyly přesušené a neměly lupy. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
eMia >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: čt srpen 15, 2013 12:17 pm Předmět: |
|
|
Já už skoro rok používám na vlasy visaku a po těch měsících nepřetržitého visakování se toho vlasy přejedly, tak jsem chtěla na prostřídání vyzkoušet nějaké olivové mýdlo. Kupovala jsem takovou velkou kostku přírodního olivového mýdla s chlorofylem za 40 Kč ve zdravé výživě, včera jsem myla vlasy a super, umyje to a nadělalo mi to z vlasů lesklé žíně, moc to necuchá a ještě nejsou mastné |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
KrejcovaGabriela >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: pá srpen 16, 2013 8:55 am Předmět: |
|
|
Máte s tímhle mýdlem někdo zkušenosti? díky _________________ Prave mam amnezii a zaroven deja - vu. Myslim, ze jsem na to predtim zapomnel. (Steven Wright) |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
eMia >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: po srpen 19, 2013 8:23 am Předmět: |
|
|
KrejcovaGabriela napsal: |
Máte s tímhle mýdlem někdo zkušenosti? díky |
To vypadá jako to moje a nevím teda:/ po prvním mytí vydržely hezké ještě druhý den a třetí den byly pořád koukatelné, akorát jsem je teda musela víc načesat aby nešlo vidět, že už jsou trochu mastné, ale po druhém mytí vydržely hezké sotva do večera a už večer vypadaly jako jindy tak druhý den, a druhý den to byl docela děs, večer v zrcadle jsem se fakt lekla co to na té hlavě mám, na temeni a nahoře totálně zmaštěné:/ takže s ním budu mýt jen teď, co se učím a nikam nechodím, a pak se zas vrátím k visace. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Sidonie ADMIN
|
Zaslal: po srpen 19, 2013 8:56 am Předmět: |
|
|
KrejcovaGabriela napsal: |
Máte s tímhle mýdlem někdo zkušenosti? díky |
Mám ho doma. Vlasy umyje hezky, i když příliš nepění. Jsem s ním spokojená. Jen ho střídám s ostatními šampóny, tak nevím, jak se chová při delším používání. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Lilly733 8-20
|
Zaslal: st prosinec 11, 2013 12:19 pm Předmět: mydlo Alep |
|
|
Minule som aj ja vyskusala prirodne mydlo na ktorom pisalo ze je aj na vlasy. Bolo to mydlo Alep,stalo asi 4eura. Tak som si s nim vlasy umyla.Mala som trosku problem ho nanasat na vlasy...Taky nezvyk Vlasy po umyti boli take ze tie moje odrastene zdrave,nefarbene boli pekne,leskle...Ale tie co som mala melirovane, farbene a su znicene boli katastrofalne...Tak hnusne na dotyk a uplne matne,bez zivota...Som proste tie znicene vlasy musela umyt,lebo som to nemohla zniest na vlasoch...Podla mna je to mydlo dobre skor na zdrave vlasy...u poskodenych akurat to poskodenie zvyrazni...mne ukazalo ake mam vlastne tie vlasy poskodene a ze sa len pripravkami hladko tvarili |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|