Jakými vitamíny bojujete proti akné?
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Krása, móda, zdraví + strava
 Vložte téma mezi OblíbenéZobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Bambi
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: čt březen 04, 2010 12:01 pm    Předmět: Citovat

Bavíte se tu i o péči-a je to přesně tak-výrobky proti akné jsou hrozně agresivní. Podle mě je nejlepší důkladně, ale šetrně vyčistit (myslím si, že stačí jen jeden přípravek a kombinace gel/pěna, mléko, voda je zbytečné a může to i podráždit; mě se osvědčily tyto: Bioderma čistící pleťová voda Sensibio H2O, Lavera čistící gel Neutral a Lavera čistící gel Měsíček-možná i některé jiné jejich jsou tak jemné) + lehký krém (i pleť s akné nebo mastná může být dehydratovaná) + přípravek na lokální akné. Mimochodem nevíte co znamená akné na tvářích? Prý výskyt akné v určitých místech signalizuje, který orgán např. není úplně v pořádku.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Kathory
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: čt březen 04, 2010 12:06 pm    Předmět: Citovat

Bambi: Jakou máš pleť, když ti vyhovuje ta Bioderma Sensibilio? Chci si od Vánoc koupit něco z řady Atoderm PP, protože mám jednak suchou, šupinatou pleť i atopák a vzorečky byly skvělé, ale nedá se od Vánoc vůbecsehnat, jedině ta řada Sensibilio. Ta bude asi na citlivou, že?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Bambi
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: čt březen 04, 2010 12:08 pm    Předmět: Citovat

Mám pleť smíšenou, citlivou. Čelo spíše suché, nos se loupe, tváře akné, brada většinou ok, čelisti se sklonem k atopickému ekzému (který mám od mala, ale už nějakou dobu se drží celkem v dost klidové fázi), oči extrémně citlivé na jakékoliv odličování (kromě jmenovaných přípravků). Ano Sensibio je na citlivou.
Herminka
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: čt březen 04, 2010 12:16 pm    Předmět: Citovat

Bambi napsal:
Mimochodem nevíte co znamená akné na tvářích? Prý výskyt akné v určitých místech signalizuje, který orgán např. není úplně v pořádku.

Mám nějaký rozkres dle Jonáše v galerii.
*
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: čt březen 04, 2010 12:18 pm    Předmět: Citovat

Herminka napsal:
Bambi napsal:
Mimochodem nevíte co znamená akné na tvářích? Prý výskyt akné v určitých místech signalizuje, který orgán např. není úplně v pořádku.

Mám nějaký rozkres dle Jonáše v galerii.

mě podle toho vychází skoro celý trávicí trakt Sad

[/url]
Bambi
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: čt březen 04, 2010 12:19 pm    Předmět: Citovat

Děkuji Herminko Smile !
Takže u mě hlavně žaludek Rolling Eyes . Ale co s ním Laughing ?!
Berušák
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: čt březen 04, 2010 12:36 pm    Předmět: Citovat

Kathory: Promiň, nevěděla jsem, že máš takové problémy. Já byla dost na HA našvaná, protože hodně ošklivé akné mi přišlo právě až po vysazení (měla jsem to jen jako antimimi a předtím akné minimální), k tomu padání vlasů, kompletní rozhození hormonů atd. Jestli je to jediná věc, která ti pomůže cítit se a vypadat líp, tak proč ne. Jen je dobré so opravdu dávat pozor na zdraví a sledovat ho pravidelně. Například trombózy a následné mozkové příhody atd. jsou u mladých žen, které od puberty užívají HA, poměrně dost časté, ale moc se o tom nemluví Sad(
Beátka
41-80
41-80

PříspěvekZaslal: st březen 10, 2010 1:59 am    Předmět: Citovat

Tak beru už týden Biosil a ostropestřec, pleť se mi trochu zlepšila, ale to bude spíš cyklem. Nicméně se cítím dobře, mám fajn pocit, že pro sebe něco dělám. Jediné, co opravdu pozoruju, je růst nehtů. Rostou mi rychle i normálně, ale teď jsou jak splašené, musím pilovat každý druhý den, mám ráda krátké. Mamka mi vnutila ještě vitamín C, vypadá to, že budu zdravá jako rybka..jen kdyby se to chtělo projevit i navenek.
saisa
21-40
21-40

PříspěvekZaslal: čt únor 10, 2011 7:31 pm    Předmět: Citovat

Moc děkuji za projekci orgánů, Herminko. Wink

Já někde četla, že některým lidem se vyléčí akné čistě jen hodně vysokými dávkami nikotinamidu (kyselina nikotinová), což by měl být vitamín B3.

Zkoušela jsem to minulý měsíc (vnější i vnitřní aplikaci) a nějaké zlepšení tam bylo, ale o vyléčení se mluvit u mě nedá.

Za těch 22 let co mě akné trápí už jsem vyzkoušela ledacos a dočasně mi pomohla jen HA a tetracyklin. Po tetracyklinu jsem měla asi dva roky pokoj.
morbidprincess
161-320
161-320

PříspěvekZaslal: so únor 12, 2011 10:10 pm    Předmět: Citovat

ja som brala zinok, asi 80 tabliet..a na pleti sa neobjavilo nič Confused
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další

Přejdi na: