|
✿
|
Autor |
Zpráva |
KrejcovaGabriela >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: út srpen 10, 2010 7:15 pm Předmět: |
|
|
Já jsem dala do rozprašovače vodu a trochu kondicioneru... a přestříkala s tim suchý konečky a pomohlo mi to skoro stejně dobře jako zábal z olivovýho oleje  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Aneth 161-320

|
Zaslal: út srpen 10, 2010 7:50 pm Předmět: |
|
|
Tak to asi taky budu muset vyzkoušet  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Hedwica 161-320

|
Zaslal: čt srpen 12, 2010 11:05 am Předmět: |
|
|
Já jsem vylila nějaký starý anti-statizátor na vlasy či jak to nazvat.. a nalila jsem do něj z části heřnámkový výluh a z části olej(slunečnicový a olivový), před použitím protřepu a paráda zlaté voňavé krásné lesklé vlásky  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Žaba 21-40

|
Zaslal: čt leden 06, 2011 7:45 am Předmět: |
|
|
Já používám vodu s kondicionérem běžně. Mám vlasy suché a vlnité, jenže když je učešu, tak se tak jako napůl narovnají a mám pak ÓÓÓBROVSKOU hlavu a vypadám jak čarodějnice . Takže napřed jsem zkoušela je vždycky po učesání postříkat vodou, aby se zase zkroutily, jenže to je vysušovalo, takže jsem do té vody prostě logicky přidala něco proti vysušování - kondicionér.
Poměr je různý, podle toho, co je to za kondicionér - většinou vezmu lahvičku kondiše, naliju do dvoulitrovky od Coly a doředím vodou. U některých to stačí, některé pak ještě ředím dál. Kterej je dobrej a kterej ne si asi každej musí vyzkoušet sám, myslím, že každému bude vyhovat něco jiného, mně se osvědčuje např. nějakej takovej intenzivní od D'Oliva v lahvičce. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
plavunik >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: čt leden 06, 2011 12:12 pm Předmět: |
|
|
Baby a ked zmiešate olej s vodou do rozprašovača koľko to tak vydrží, kým sa to skazí? _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
porcelainswan >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: čt leden 06, 2011 12:15 pm Předmět: |
|
|
plavunik napsal: | Baby a ked zmiešate olej s vodou do rozprašovača koľko to tak vydrží, kým sa to skazí? |
já smíchala převařenou vodu a olej, zatím to tak mám měsíc a pohoda, zatím se to nezkazilo. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
plavunik >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: čt leden 13, 2011 2:35 pm Předmět: |
|
|
porcelainswan napsal: | plavunik napsal: | Baby a ked zmiešate olej s vodou do rozprašovača koľko to tak vydrží, kým sa to skazí? |
já smíchala převařenou vodu a olej, zatím to tak mám měsíc a pohoda, zatím se to nezkazilo. |
To je fajn, počítala som, že nie viac ako 1-2 týždne _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
lenkahrabalkova 81-160

![]()
|
Zaslal: st leden 26, 2011 11:27 am Předmět: Rozprašovače na vlasy |
|
|
A to do toho rozprašovače můžu dát jakýkolv olej? Třeba i jojobový nebo dýňový, nebo jakýkoliv od Saloosu? A přidáváte tam někdo i éterický olej? A to připravujete z teplé převařené vody? Neumím si nějak představit, že se mi to promíchá ve studené vodě. Umím si představit odvar z levandule s jojobákem. Děkuji |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Janis 601-1200. Guru III. kategorie

|
Zaslal: st leden 26, 2011 11:47 am Předmět: Re: Rozprašovače na vlasy |
|
|
lenkahrabalkova napsal: | A to do toho rozprašovače můžu dát jakýkolv olej? Třeba i jojobový nebo dýňový, nebo jakýkoliv od Saloosu? A přidáváte tam někdo i éterický olej? A to připravujete z teplé převařené vody? Neumím si nějak představit, že se mi to promíchá ve studené vodě. Umím si představit odvar z levandule s jojobákem. Děkuji |
Ahoj Leni,
já nevím, jak jiní, ale já do malého rozprašovače dám převařenou vodu jen s olejem (skoro vždy jojoba nebo mandle, když není tak i obyč oliva). EO nedávám, přijde mi to prostě škoda, ale to je můj názor.
rozhodně je třeba před každým použitím protřepat. spojí se na chvíli i za studena, ale pak se ty vrstvy zas oddělej.
tak 1x za týden či 14 dní dělám nový |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
neewe >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: st leden 26, 2011 1:43 pm Předmět: |
|
|
Já jsem do minirozprašovače (který stál v sephoře nekřesťanských 60Kč ) nacpala maličko kokosáku a zalila vodou. Je pravda, že mi vždycky ten kokosák ztuhle, takže před použitím tu lahvičku na chvíli strčím pod proud horké vody než se rozpustí.
Jsem ráda, že je ta lahvička tak prťavá, takže mi to vydrží max týden a já to aspoň vypláchnu než tam nacpu další várku
A spokojenost, je to lepší než matlat tu konečky prstama, líp se to rozprostře |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|