Rozprašovač na zvlhčení vlasů
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Regenerace a podpora růstu
 Vložte téma mezi OblíbenéZobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
KrejcovaGabriela
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: út srpen 10, 2010 7:15 pm    Předmět: Citovat

Já jsem dala do rozprašovače vodu a trochu kondicioneru... a přestříkala s tim suchý konečky a pomohlo mi to skoro stejně dobře jako zábal z olivovýho oleje Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Aneth
161-320
161-320

PříspěvekZaslal: út srpen 10, 2010 7:50 pm    Předmět: Citovat

Tak to asi taky budu muset vyzkoušet Smile
Hedwica
161-320
161-320

PříspěvekZaslal: čt srpen 12, 2010 11:05 am    Předmět: Citovat

Já jsem vylila nějaký starý anti-statizátor na vlasy či jak to nazvat.. a nalila jsem do něj z části heřnámkový výluh a z části olej(slunečnicový a olivový), před použitím protřepu a paráda Smile zlaté voňavé krásné lesklé vlásky Razz
Žaba
21-40
21-40

PříspěvekZaslal: čt leden 06, 2011 7:45 am    Předmět: Citovat

Já používám vodu s kondicionérem běžně. Mám vlasy suché a vlnité, jenže když je učešu, tak se tak jako napůl narovnají a mám pak ÓÓÓBROVSKOU hlavu a vypadám jak čarodějnice Smile. Takže napřed jsem zkoušela je vždycky po učesání postříkat vodou, aby se zase zkroutily, jenže to je vysušovalo, takže jsem do té vody prostě logicky přidala něco proti vysušování - kondicionér.
Poměr je různý, podle toho, co je to za kondicionér - většinou vezmu lahvičku kondiše, naliju do dvoulitrovky od Coly a doředím vodou. U některých to stačí, některé pak ještě ředím dál. Kterej je dobrej a kterej ne si asi každej musí vyzkoušet sám, myslím, že každému bude vyhovat něco jiného, mně se osvědčuje např. nějakej takovej intenzivní od D'Oliva v lahvičce.
plavunik
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: čt leden 06, 2011 12:12 pm    Předmět: Citovat

Baby a ked zmiešate olej s vodou do rozprašovača koľko to tak vydrží, kým sa to skazí?Smile
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: čt leden 06, 2011 12:15 pm    Předmět: Citovat

plavunik napsal:
Baby a ked zmiešate olej s vodou do rozprašovača koľko to tak vydrží, kým sa to skazí?Smile

já smíchala převařenou vodu a olej, zatím to tak mám měsíc a pohoda, zatím se to nezkazilo.
plavunik
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: čt leden 13, 2011 2:35 pm    Předmět: Citovat

porcelainswan napsal:
plavunik napsal:

já smíchala převařenou vodu a olej, zatím to tak mám měsíc a pohoda, zatím se to nezkazilo.

To je fajn, počítala som, že nie viac ako 1-2 týždne
81-160
81-160

PříspěvekZaslal: st leden 26, 2011 11:27 am    Předmět: Rozprašovače na vlasy Citovat

A to do toho rozprašovače můžu dát jakýkolv olej? Třeba i jojobový nebo dýňový, nebo jakýkoliv od Saloosu? A přidáváte tam někdo i éterický olej? A to připravujete z teplé převařené vody? Neumím si nějak představit, že se mi to promíchá ve studené vodě. Umím si představit odvar z levandule s jojobákem. Děkuji
Janis
601-1200. Guru III. kategorie
601-1200. Guru III. kategorie

PříspěvekZaslal: st leden 26, 2011 11:47 am    Předmět: Re: Rozprašovače na vlasy Citovat

lenkahrabalkova napsal:
A to do toho rozprašovače můžu dát jakýkolv olej? Třeba i jojobový nebo dýňový, nebo jakýkoliv od Saloosu? A přidáváte tam někdo i éterický olej? A to připravujete z teplé převařené vody? Neumím si nějak představit, že se mi to promíchá ve studené vodě. Umím si představit odvar z levandule s jojobákem. Děkuji

Ahoj Leni,

já nevím, jak jiní, ale já do malého rozprašovače dám převařenou vodu jen s olejem (skoro vždy jojoba nebo mandle, když není tak i obyč oliva). EO nedávám, přijde mi to prostě škoda, ale to je můj názor.

rozhodně je třeba před každým použitím protřepat. spojí se na chvíli i za studena, ale pak se ty vrstvy zas oddělej.

tak 1x za týden či 14 dní dělám nový
neewe
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: st leden 26, 2011 1:43 pm    Předmět: Citovat

Já jsem do minirozprašovače (který stál v sephoře nekřesťanských 60Kč Evil or Very Mad ) nacpala maličko kokosáku a zalila vodou. Je pravda, že mi vždycky ten kokosák ztuhle, takže před použitím tu lahvičku na chvíli strčím pod proud horké vody než se rozpustí.
Jsem ráda, že je ta lahvička tak prťavá, takže mi to vydrží max týden a já to aspoň vypláchnu než tam nacpu další várku Smile
A spokojenost, je to lepší než matlat tu konečky prstama, líp se to rozprostře
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další

Přejdi na: