|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Dominie 41-80

|
Zaslal: čt září 23, 2010 7:11 pm Předmět: |
|
|
Jojo, určitě napiš
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Alka >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: st září 29, 2010 6:13 pm Předmět: |
|
|
Suzankaa napsal: | Fotky s krátkou recenzí klidně můžu dát není problém napíšu i nějakéj ,,čichací,, dojem doufám že v pondělí nebo středu dprazí  |
...tak co? už přišly? jsem hrozně zvědavá na první dojmy  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Verčaa 81-160

|
Zaslal: st září 29, 2010 7:12 pm Předmět: |
|
|
Téda..to mě docela zaujalo...nejvíc asi "Vzpomínka na Provence" ..ale jak tak na to koukám, tak jsem nenašla ty Kleopatřiny koláčky..ty mě taky zaujaly...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Suzankaa 41-80

|
Zaslal: čt září 30, 2010 7:05 pm Předmět: |
|
|
Alka,
ještě nepřišly, pořád natěšeně čekám dám echo
Verčaa
Veru, kleopatřiny koláčky jsem taky moc chtěla, bohužel když jsem udělla objednávku tak paní Leitnerová psala, že už bohužel nejsou Chystá ted novou nabídku tak můžem jen doufat že tam budou i koláčky:) přibudou asi i nová mýdla...no nechám se překvapit. Takže jsem objednala jen šampon a masážní kytičku :-/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Suzankaa 41-80

|
Zaslal: čt říjen 07, 2010 9:39 pm Předmět: |
|
|
Tááák dneska došel balíček! masážní kytička voní dokonale, hned se po natření vsákne, žádný mastný povlak. šampon tedy budu zkoušet až zítra protože jsem dnes přijela pozdě ale hned pak napíšu co a jak (respektive až uschnou vlasy)  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
wolfishness >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: pá říjen 08, 2010 9:41 am Předmět: |
|
|
Suzankaa napsal: | Tááák dneska došel balíček! masážní kytička voní dokonale, hned se po natření vsákne, žádný mastný povlak. šampon tedy budu zkoušet až zítra protože jsem dnes přijela pozdě ale hned pak napíšu co a jak (respektive až uschnou vlasy)  |
Ach ach, těším se na recenzi.  _________________ http://kocicinadeje.cz/
Studies show:
Intelligent girls are more depressed
because they know
what the world is really like |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Suzankaa 41-80

|
Zaslal: pá říjen 08, 2010 10:14 am Předmět: |
|
|
Tak ješte teda přidávám fotečky...navečer hodim recenzi
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
wolfishness >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: pá říjen 08, 2010 10:36 am Předmět: |
|
|
Suzankaa napsal: | Tak ješte teda přidávám fotečky...navečer hodim recenzi
 |
No mňamka, hned bych se tím naplácala.  _________________ http://kocicinadeje.cz/
Studies show:
Intelligent girls are more depressed
because they know
what the world is really like |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Suzankaa 41-80

|
Zaslal: pá říjen 08, 2010 1:41 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem umyla svou hřívu a čekám až uschne. Jinak nepoužila jsem kondicioner aby to nijak nezkreslilo výsledek pracuje se s ním dobře, příjemně voní a vlasy i bez kondicioneru šly docela dobře rozčesat. Zatím z toho mám hodně dobrý pocit:) uvidíme zítra co a jak jestli se budou vlasy mastit nebo ne... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Alka >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: pá říjen 08, 2010 8:27 pm Předmět: |
|
|
...no a já jsem samozřejmě mezitím nevydržela, a objednala si mýdélka taky .
Přišly včera, dneska jsem je očuchala, a jedním jsem si zkusila umýt ruce (jen abych ho mohla rychle vyzkoušet).
Zatím to vypadá úžasně, voní všechny, strašně jemňounce, přirozeně, nevtíravě, prostě přírodně!
Vyzkoušené mýdélko bylo Kastilské olivové, hodně příjemný pocit, mydlím si ruce, skroro nevidět mydlinky, ale přitim cítím že myje . A je teda hooodně kluzké , fakt, víc jak normální mýdla. A ten olivový olej je hodně příjemný, laicky bych řekla, že jsem měla pocit, jako bych se myla ztuženým olivovým olejem .
Ještě mám nějaké mýdelko na exemy, pak ten šamponek, a ještě mám balzám na rty s jasmínem...áááááách ta vůně . Bábovička na mě nezbyla, tak tu zkusím až někdy zase bude.
Jinak pro srovnání, měla jsem už pár přírodních mýdel, od Lush, Dudu osun, od Rubense.....ale z těchto mám bezkonkurenčně nej pocit.
Zítra zkusím ten na vlásky, tak pak taky napíšu, co mi to s nima udělalo.
....jéje to jsem se rozepsala  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|