|
✿
|
jakou hudbu nejraději posloucháme? |
rock, punk |
|
15% |
[ 12 ] |
metal a všechny jeho odnože |
|
59% |
[ 47 ] |
hip hop, rap, r´n´b a podobné |
|
1% |
[ 1 ] |
pop a disko |
|
7% |
[ 6 ] |
techno, house, trance, d´n ´b |
|
0% |
[ 0 ] |
country podobné písně k ohníčku |
|
7% |
[ 6 ] |
vážná hudba |
|
8% |
[ 7 ] |
|
Celkem hlasů : 79 |
|
Autor |
Zpráva |
Jenne ~ Strážkyně tématu ~
|
Zaslal: čt leden 05, 2012 7:08 am Předmět: |
|
|
Káliaček napsal: | Jooo ! Country má už 3 % |
Už 5%, bylo mi ho líto a dala jsem mu hlas Jelikož neposlouchám nic z toho seznamu, tak je to stejně fuk _________________ Swooping... is... bad. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Aha Admin ADMIN
|
Zaslal: ne leden 08, 2012 2:58 pm Předmět: |
|
|
Nu jazz...
World...
Fusion...
Psytrance...
... holt nejsem dlouhovlasej _________________ DlouheVlasy.cz!!! |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Trpajzlig 321-600
|
Zaslal: ne leden 08, 2012 3:46 pm Předmět: |
|
|
No dala jsem metal, který u mě vládne asi nejvíc, ale poslouchám vše-klasiku, nějakej ten pop, rock....od všeho něco....co teda nemusím tak je hip-hop, techno, rap atd... _________________ www.zlatevrchy.snadno.eu
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Fairy >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: ne leden 08, 2012 4:20 pm Předmět: |
|
|
Ježíš, to je výběr, já bych toho dala víc než půlku. Záleží mi víc na kvalitě jednotlivých skladeb, než na komplexním žánru. Takže metal, country, vážná, taneční, rock, některá elektronická být také může...
Nerada moc unylé táhlé balady, blues, prakticky celou oblast jazzu a dechovku. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Nicole >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: ne leden 08, 2012 5:19 pm Předmět: |
|
|
Tak já jsem dala ten metal, ale bohužel zjišťuju, že v současnosti mládež považuje za metal něco, co za mých časů bývaly okrajové žánry, spíš takové podivné líbustky
Ale jinak poslouchám i další styly od new age přes nejklasičtější klasiku až po irské pradávné lidové.
Co mi vyloženě fyzicky vadí je techno a rap, protože z toho necítím nic lidského. No a dechovka nebo složitý jazz si u mě taky neškrtne. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Crysie 8-20
|
Zaslal: so červen 02, 2012 10:38 pm Předmět: |
|
|
sakra, jak se mam rozhodnout mezi rockem a metalem? no dobře, metal asi vede.. většina rockovejch písniček mi přijde nějaká měkká.. asi sem zmetalovatěla maličko víc ale death metal mi pořád nesedí.. zato heavy metal, to je jiná
ale když je nálada, tak si poslechnu i dupstep, nějakou elektroniku (nerozlišuju podstyly, sem ráda, že se trochu vyznám v tom, co poslouchám nejčastějc), irskou hudbu nebo nějaký historický.. a taky gotiku |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Jamie1600 21-40
|
Zaslal: út srpen 28, 2012 7:26 pm Předmět: |
|
|
Co se týče mě, tak u mě vedou pecky z 80. let, protože sem na nich vyrůstal, tak je poslouchám do teď |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Nikinka >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: út srpen 28, 2012 9:23 pm Předmět: |
|
|
Dala jsem metal, protože převažuje, ale poslochám i rock, pop, klasiku... klidně i tu dechovku Co fakt nerozdejchám je rap a hip-hop... _________________
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|
seelya ***moderátorka***
|
Zaslal: út srpen 28, 2012 11:22 pm Předmět: |
|
|
dala som metal, keďže gotika nie je v ponuke
ale punk a rock tiež beriem v pohode _________________ Co víme o lásce? Láska je jako hruška. Hruška je sladká a má určitý tvar. Zkuste přesně definovat tvar hrušky. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Lucy W. 601-1200. Guru III. kategorie
|
Zaslal: st srpen 29, 2012 6:31 am Předmět: |
|
|
Minulý týden mi kamarádka pouštěla svou oblíbenou skupinu (asi ji výhledeově dám v hodnocení) a já zjistila, že skoro všechno, co de mi líbí je bluegrass. _________________ Rozhlizeni po svete nic nestoji, plati se teprve za komentare.
Nebudu se menit v hada, nikdy to nepomaha. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|