|
✿
|
Autor |
Zpráva |
mobi17 0-7

![]()
|
Zaslal: pá leden 04, 2008 1:13 pm Předmět: |
|
|
lučnívíla napsal: | a nadherny vlasky maji havajanky a tahitanky  | : Ve Střední Asii to taky není špatné
http://kolansash.narod.ru/2007.html |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
TamtaOna 321-600

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Awerin >RADA STARŠÍCH<
![]()
|
Zaslal: ne leden 13, 2008 11:22 pm Předmět: |
|
|
Tak já kdybych si měla vybrat, tak bych chtěla vlasy jako římanky..nebo bohyně...dlouhatánské blonďaté a vlniiitééé...viděl tu někdo film Tristan a Isolda? Isolda měla podobné vlasy...ale asi víte co myslím =) Je to takové jemné =)
Ale asijskými vlasy bych také nepohrdla Ovšem nechtěla bych je mít rovné jako špendlíky, musely by se vlnit  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Marianna 321-600

|
Zaslal: po leden 14, 2008 2:11 pm Předmět: |
|
|
To je zvláštní,kolika lidem se líbí vlnité vlasy-v postatě všem. Mně se tedy nejvíce líbí právě rovné jako hřebíky. A nebo když už tak úplný opak a černošsky kudrnaté Ale vlnité se mi zdají příliš "křehké" pro moderní ženu  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
egle ~ Strážkyně tématu ~

|
Zaslal: po leden 14, 2008 2:13 pm Předmět: |
|
|
Marianna napsal: | To je zvláštní,kolika lidem se líbí vlnité vlasy-v postatě všem. Mně se tedy nejvíce líbí právě rovné jako hřebíky. A nebo když už tak úplný opak a černošsky kudrnaté Ale vlnité se mi zdají příliš "křehké" pro moderní ženu  |
příteli se taky víc líbí rovné vlasy, říká, že jsou takové upravenější. Já mám teda rovné a chtěla bych takové ty trochu vlnité. Já moc moderní nejsem, takže mi to nevadí  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Klarusa *** šéfredaktorka serveru ***

|
Zaslal: po leden 14, 2008 2:20 pm Předmět: |
|
|
Marianna napsal: | To je zvláštní,kolika lidem se líbí vlnité vlasy-v postatě všem. Mně se tedy nejvíce líbí právě rovné jako hřebíky. A nebo když už tak úplný opak a černošsky kudrnaté Ale vlnité se mi zdají příliš "křehké" pro moderní ženu  |
Na sobě samé se mi nejvíc líbí rovné vlasy, vlnité bych nikdy nechtěla, ale jinak je mi to celkem jedno a líbí se mi tak všechny typy přibližně stejně. Možná rovné maličko víc než ostatní, ale když jsou hezké a dlouhé, tak je myslím jedno, jestli jsou rovné, kudrnaté nebo vlnité  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Soufflet >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: po leden 14, 2008 4:20 pm Předmět: |
|
|
Awerin napsal: | Tak já kdybych si měla vybrat, tak bych chtěla vlasy jako římanky..nebo bohyně...dlouhatánské blonďaté a vlniiitééé...viděl tu někdo film Tristan a Isolda? Isolda měla podobné vlasy...ale asi víte co myslím =) Je to takové jemné =)
Ale asijskými vlasy bych také nepohrdla Ovšem nechtěla bych je mít rovné jako špendlíky, musely by se vlnit  |
Joo, ty Isoldiny vlasy, to byla náádhera, na těch jsem mohla nechat oči  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Morganna ***moderátorka***

|
Zaslal: po leden 14, 2008 4:23 pm Předmět: |
|
|
Soufflet napsal: | Awerin napsal: | Tak já kdybych si měla vybrat, tak bych chtěla vlasy jako římanky..nebo bohyně...dlouhatánské blonďaté a vlniiitééé...viděl tu někdo film Tristan a Isolda? Isolda měla podobné vlasy...ale asi víte co myslím =) Je to takové jemné =)
Joo, ty Isoldiny vlasy, to byla náádhera, na těch jsem mohla nechat oči  |
Tak ty se mi zrovna nelibily...davam prednost vlaskum Morgaine v Mlhách Avalonu Krásné prstýnkové, husté a dlouhé (ačkoliv teda asi pořádně příčeskovité no ) tam měly všechny baby krásné hára  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
TamtaOna 321-600

|
Zaslal: po leden 14, 2008 4:58 pm Předmět: |
|
|
Škoda, že ty nádherné filmové vlasy jsou výplodem paruk, příčesků a hodinových prací stylistů
Mě se zase moc a moc líbily vlasy paní správcové Maryšky (M.Vašáryová) v Postřižinách.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
rumjana 601-1200. Guru III. kategorie

|
Zaslal: po leden 14, 2008 5:00 pm Předmět: |
|
|
TamtaOna napsal: | Škoda, že ty nádherné filmové vlasy jsou výplodem paruk, příčesků a hodinových prací stylistů
Mě se zase moc a moc líbily vlasy paní správcové Maryšky (M.Vašáryová) v Postřižinách.  |
Ty ale pravé byly, ne? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|