Vlasy napříč kontinenty
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Dlouhé vlasy a tak dál...
 Vložte téma mezi OblíbenéZobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
mobi17
0-7
0-7

PříspěvekZaslal: pá leden 04, 2008 1:13 pm    Předmět: Citovat

lučnívíla napsal:
a nadherny vlasky maji havajanky a tahitanky Very Happy
: Rolling Eyes Rolling Eyes Ve Střední Asii to taky není špatné

http://kolansash.narod.ru/2007.html
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
TamtaOna
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: ne leden 13, 2008 7:53 pm    Předmět: Citovat

http://www.vlasy.cz/druhy-vlasu-id747.html

Typy vlasů
Awerin
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: ne leden 13, 2008 11:22 pm    Předmět: Citovat

Tak já kdybych si měla vybrat, tak bych chtěla vlasy jako římanky..nebo bohyně...dlouhatánské blonďaté a vlniiitééé...viděl tu někdo film Tristan a Isolda? Isolda měla podobné vlasy...ale asi víte co myslím =) Je to takové jemné =)
Ale asijskými vlasy bych také nepohrdla Wink Ovšem nechtěla bych je mít rovné jako špendlíky, musely by se vlnit Very Happy
Marianna
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: po leden 14, 2008 2:11 pm    Předmět: Citovat

To je zvláštní,kolika lidem se líbí vlnité vlasy-v postatě všem. Mně se tedy nejvíce líbí právě rovné jako hřebíky. A nebo když už tak úplný opak a černošsky kudrnaté Smile Ale vlnité se mi zdají příliš "křehké" pro moderní ženu Wink
egle
~ Strážkyně tématu ~

PříspěvekZaslal: po leden 14, 2008 2:13 pm    Předmět: Citovat

Marianna napsal:
To je zvláštní,kolika lidem se líbí vlnité vlasy-v postatě všem. Mně se tedy nejvíce líbí právě rovné jako hřebíky. A nebo když už tak úplný opak a černošsky kudrnaté Smile Ale vlnité se mi zdají příliš "křehké" pro moderní ženu Wink

příteli se taky víc líbí rovné vlasy, říká, že jsou takové upravenější. Já mám teda rovné a chtěla bych takové ty trochu vlnité. Já moc moderní nejsem, takže mi to nevadí Laughing
Klarusa
*** šéfredaktorka serveru ***

PříspěvekZaslal: po leden 14, 2008 2:20 pm    Předmět: Citovat

Marianna napsal:

Na sobě samé se mi nejvíc líbí rovné vlasy, vlnité bych nikdy nechtěla, ale jinak je mi to celkem jedno a líbí se mi tak všechny typy přibližně stejně. Možná rovné maličko víc než ostatní, ale když jsou hezké a dlouhé, tak je myslím jedno, jestli jsou rovné, kudrnaté nebo vlnité Wink
Soufflet
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: po leden 14, 2008 4:20 pm    Předmět: Citovat

Awerin napsal:
Tak já kdybych si měla vybrat, tak bych chtěla vlasy jako římanky..nebo bohyně...dlouhatánské blonďaté a vlniiitééé...viděl tu někdo film Tristan a Isolda? Isolda měla podobné vlasy...ale asi víte co myslím =) Je to takové jemné =)
Ale asijskými vlasy bych také nepohrdla Wink Ovšem nechtěla bych je mít rovné jako špendlíky, musely by se vlnit Very Happy

Joo, ty Isoldiny vlasy, to byla náádhera, na těch jsem mohla nechat oči Very Happy
Morganna
***moderátorka***

PříspěvekZaslal: po leden 14, 2008 4:23 pm    Předmět: Citovat

Soufflet napsal:
Awerin napsal:

Joo, ty Isoldiny vlasy, to byla náádhera, na těch jsem mohla nechat oči Very Happy

Tak ty se mi zrovna nelibily...davam prednost vlaskum Morgaine v Mlhách Avalonu Wink Krásné prstýnkové, husté a dlouhé (ačkoliv teda asi pořádně příčeskovité no Confused ) tam měly všechny baby krásné hára Wink
TamtaOna
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: po leden 14, 2008 4:58 pm    Předmět: Citovat

Škoda, že ty nádherné filmové vlasy jsou výplodem paruk, příčesků a hodinových prací stylistů Confused
Mě se zase moc a moc líbily vlasy paní správcové Maryšky (M.Vašáryová) v Postřižinách. Smile
rumjana
601-1200. Guru III. kategorie
601-1200. Guru III. kategorie

PříspěvekZaslal: po leden 14, 2008 5:00 pm    Předmět: Citovat

TamtaOna napsal:
Škoda, že ty nádherné filmové vlasy jsou výplodem paruk, příčesků a hodinových prací stylistů Confused
Mě se zase moc a moc líbily vlasy paní správcové Maryšky (M.Vašáryová) v Postřižinách. Smile

Ty ale pravé byly, ne?Smile
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další

Přejdi na: